[ markofpi @ 05.05.2013. 18:07 ] @
Imam sledecu ves masinu: http://www.tehnomanija.rs/masi...asine-w6603s---slim_49474.html Masina je fakticki nova, kupljena u decembru prosle godine. Samim pranjem, programima i svemu sto nudi sam zadovoljan ali imam jednu nedoumicu jer ne znam jel to do masine i njene konstrukcije ili nesto stvarno nije u redu. Naime ne uvek ali skoro uvek mi se desava da kada krene da centrifugira u trenutku kada dostize zadati broj obrtaja ma koliko zadat on bio par puta bubanj udari o sasiju. Isto je i kad se centrifuga zavrsi pa broj obrtaja opadne na neki nivo. Jako je iritantno i uopste ne znam je li to do konstrukcije, kvaliteta ili je do mene. Kada sam zvao servis i kada su majstori dosli rekli su da je sve ok i da navodno ja ne umem da slazem ves u masinu!? A meni se lupanje desava i sa vecim i manjim komdima za pranje i kad je pamuk i kad je vuna, a tek kad se pere cebad i tome slicno da ne pominjem. Ja znam da masinu ne mogu prepuniti, a isto tako ne valja kad ima malo vesa u bubnju, niti bih je tada ukljucivao. Najgore od svega je to sto moja stara Gorenje WA583 uopste nije imala taj problem, a ova em je nova em ima senzor stabilnosti, a to joj se desava. Ima li neko strucno objasnjenje ili neku ideju!? |