Citat:
reiser: Pozdrav,
sutra bih ujutru trebao da budem tamo, polazim iz centra (Trg Republike), zanima me da li ide neki minibus, i koji? Ako se dobro secam, video sam da E7 ide tamo, ali na netu nisam nasao da staje na toj stanici. I ako ide, gde bih trebao da ga cekam u centru? Nisam u mogucnosti da idem normalnim autobusom, a ne daje mi se 700+ kinti za taksi.
Adresa instituta je Mihaila Avramovića br.28
[Ovu poruku je menjao reiser dana 19.06.2013. u 02:33 GMT+1]
Jeste 42, ne kreće tačno sa Slavije (tu završava, okretnica), već iz Birčaninove ili ako ti je lakše imaš stanicu preko puta Hrama Sv Save na Vračaru. Ima i mini bus koji prati njegovu trasu. Stanica pre VMA (teško ćeš ih promašiti, sa desne strane u smeru kretanja busa - upečatljive građevine, pogotovo VMA).
Druge varijante su 78, 40, 41 i još neki (koliko ukapirah sve gde piše Banjica II) ali oni ne prolaze pored klinike: siđeš ili stanicu pre VMA ili na VMA (ovo mi je lakše: vratiš se dve sporedne ulice nazad pa onda levo i posle skrećeš desno na svakoj raskrsnici, već kod prve raskrsnice klinika se vidi, ... sve ukupno do 15 minuta pešačenja, iliti samo 1 stanica). Ovo ti je ako 42-ojka nikako da naiđe, a treba ti hitno prevoz.