[ djordjevic_i @ 30.07.2013. 12:38 ] @
Pozdrav svima. Drug prilikom kupovine kafica dobio i program radjen koristeci alat Fox Pro. Kako se bavim web razvojem, nikada se nisam petljao sa ovim, zanima me, kako bih mogao da promenim zaglavlje racuna, nakon sto je odradjena fiskalizacija, ako znam da je zaglavlje smesteno u nekoj tabeli, odnosno pretpostavljam da jeste? Pretpostavljam da bih mogao da uvezem bazu u access, ali kako da je eksportujem, koji fajl da pogledam... veze nemam? Program radin na WinXp
[ captPicard @ 31.07.2013. 11:06 ] @
Pa, kao prvo, mislim da program nije dobio uz kafić nego mora platiti licencu ako želi koristiti program :)
A kako izmjeniti je mislim nemoguće reći bez da se vidi baza, program... Još ako ima neku zaštitu...
[ chachka @ 31.07.2013. 15:04 ] @
Ovo je tema za forum koji se bavi fiskalnim kasama.
Nisam baš siguran da korisnik može sam da menja zaglavlje računa kako mu se hoće.
[ djordjevic_i @ 05.08.2013. 14:43 ] @
naravno da ne moze da se menja, ukoliko se ne uradi fiskalizacija. Fiskalizacija je uradjena. Stupio sam u kontakt sa agencijom koja je radila program. Nece naplatiti nista za izmenu zaglavlja, ali licenca za dalje koriscenje je 100e, sto je i ok :). Pozdrav i hvala