[ kaćunčica @ 29.08.2013. 14:39 ] @
Ovakvo nešto vrti se po netu ovih dana. Narudžbenici prethodi priča, fotografije "pre i posle", bla, bla, sve standardno za reklamiranje takvog proizvoda.

Bila bih stvarno ovčica za šišanje kad bih poverovala da će mi neko prodati dvomesečnu turu bilo čega za samo tri dolara. Znači, pre će biti da ću platiti tri dolara i neće mi ništa stići. Ipak, pomislim, postoji malena mogućnost da će zaista tako podeliti neku količinu proizvoda i na taj način se izreklamirati na novom tržištu. Šta će se dogoditi, ne mogu da znam. Ako budem oštećena, nemam kome da se žalim, ovde potrošača niko ne štiti (ni kad baci mnogo veće pare).
Mogu da naslutim šta bi mi ovde rekli (od "uzmi motiku i probuši kašiku", do onog "je li moguće da na ovom forumu ima kretena koji uopšte čitaju ovakve stvari?!"), ali ipak pitam za mišljenje. Takođe pitam, da li je stvarno moguće sasvim slobodno na internet okačiti neku reklamu/ponudu koja će ljude dovesti u zabludu i ni na koji način ne odgovarati zbog toga?
[ jnk @ 29.08.2013. 14:41 ] @
Ne vidim čemu tolika nepoverljivost među ljudima. Mislim da treba to da naručiš, a i šta je to 3 dolara ne možeš ni kafu da kupiš.
[ kaćunčica @ 29.08.2013. 14:50 ] @
Ok, nisu neke pare, nego, niko ne voli da ispadne budala. Razmišljam, ako mi poklanjaju probnu količinu, zašto to nije količina za nekoliko dana, nego za 60? Ako preparat zaista deluje, kolika je verovatnoća da će prosečan "pacijent" poželeti da posle dva meseca i dalje mršavi (već je skinuo 20 kg!).

A kad pomnožiš broj budala sa 3 dolara, vidiš koliko se nekom isplati da namontira dve strane teksta i slika i organizuje sistem uplaćivanja.

A tek ono sa podacima o kartici za plaćanje...
[ Pirossi @ 29.08.2013. 14:51 ] @
ma 100% je tačno.
vidi kako je lep i zelen sajt.
[ deedee6 @ 29.08.2013. 14:55 ] @
Nekako je bitnije šta je unutra...
[ kaćunčica @ 29.08.2013. 14:56 ] @
ovako izgleda kad uđete na službenu stranicu

[ FoghornLeghorn @ 29.08.2013. 15:56 ] @
Citat:
kaćunčica: ovako izgleda kad uđete na službenu stranicu

Nisu u pitanju tri dolara - pazi kome ostavljas broj kartice/pin/security code! Koji procesor za placanje koriste? Vrlo cesto ode mnogo vise od tih par dolara za proizvod

edit: prvi znak za uzbunu = nude BESPLATNO bocicu preparata koji inace kosta preko 2500 din ili tu negde koliko sam se na brzinu informisao!

Cim je nesto free, a traze ti broj kartice ili da platis postarinu - bezi koliko te noge nose!

http://alivebynature.com/warni...imate-garcinia-cambogia-scams/

edit 2 : ma daj, procesor im je http://www.securedirectpurchase.com (probaj da se otarasis stranice kad udjes tamo)

Bezi sto dalje

[Ovu poruku je menjao FoghornLeghorn dana 29.08.2013. u 17:09 GMT+1]

[Ovu poruku je menjao FoghornLeghorn dana 29.08.2013. u 17:18 GMT+1]
[ Bik Koji Sedi @ 29.08.2013. 16:14 ] @
Ne znam samo zašto bi davala pare, pa makar i par dolara, za 60 pilula neproverenog sastava i neproverenog porekla, koje čak i da sadrže tačno ono što piše, skoro sigurno nemaju nikakav učinak.
[ bakara @ 29.08.2013. 17:28 ] @
Citat:
kaćunčica:
Ok, nisu neke pare, nego, niko ne voli da ispadne budala. Razmišljam, ako mi poklanjaju probnu količinu, zašto to nije količina za nekoliko dana, nego za 60? Ako preparat zaista deluje, kolika je verovatnoća da će prosečan "pacijent" poželeti da posle dva meseca i dalje mršavi (već je skinuo 20 kg!).

Ja cu ti odgovoriti citatom sa druge teme:

Citat:
bakara:
Ima jedan savet, koji volim da ponovim:
-ukoliko naidjete na super povoljnu ponudu koju ne smete da propustite i ucini vam se da je prevara, to je samo zato sto ste u pravu
[ kaćunčica @ 29.08.2013. 18:12 ] @
I, dobro, dogovorili smo se da je prevara. Postavlja se onda pitanje, ako će da zloupotrebe podatke o računu ili prevare na bilo koji drugi način, zašto je onda tako upadljivo povoljna ponuda? Kako to da nisu osmislili manje sumnjivu propagandu? Računaju baš na neke dibidus naivne potrošače?
[ 7182818284 @ 29.08.2013. 18:48 ] @
Citat:

Meni je jasno koliko je sati s obzirom na to da je ovaj proizvod još samo sutra dostupan preko interneta, i da moramo da požurimo ako hoćemo da iskoristimo ovako sjajnu ponudu
[ gigamg1 @ 29.08.2013. 21:21 ] @
Posle kraćeg razmišljanja, dajem bod predlogu broj dva
Citat:
je li moguće da na ovom forumu ima kretena koji uopšte čitaju ovakve stvari?!
[ kaćunčica @ 29.08.2013. 21:35 ] @
Citat:
gigamg1: Posle kraćeg razmišljanja, dajem bod predlogu broj dva

Hvala, zemljače.

Ako ništa, bar se nisam prevarila u proceni reakcije. Naravno, niko ne obraća pažnju na ovo
Citat:
Postavlja se onda pitanje, ako će da zloupotrebe podatke o računu ili prevare na bilo koji drugi način, zašto je onda tako upadljivo povoljna ponuda? Kako to da nisu osmislili manje sumnjivu propagandu?
[ zorg @ 29.08.2013. 22:09 ] @
Može biti i da su im bočice pred istek kroz mesec dva pa ih dele reklamno, što je ok...
[ misk0 @ 29.08.2013. 23:02 ] @
Citat:
FoghornLeghorn:
edit 2 : ma daj, procesor im je http://www.securedirectpurchase.com (probaj da se otarasis stranice kad udjes tamo)

Stvarno su dobri :)) Sto god odaberes 'stay' or 'leave' uvijek te vrate na stranicu :D
Djubrad najvecaaaaaa
[ FoghornLeghorn @ 31.08.2013. 18:32 ] @
Apropo svega ovoga ('jes da je off topic, al' je ipak prevara)....

Elem, jos uvek ne mogu da prestanem da se smejem (mada nije smesno)! Dobijemo prijavu za webshop koji prodaje kineske kopije brenda klijenta... i da ne duzim mnogo, posle pregleda sajta i citanja ponude pocnem da se smejem sto drugima koji ne govore srpski bas i nije bilo jasno. Pazite koji je promo kod ostavljen za proizvod:

Posle sam morao ostalima da objasnjavam sta je sta u kodu

Sajt je ugasen, novac na Paxum-u zaplenjen, ali biser ostaje.
[ Odin D. @ 31.08.2013. 20:15 ] @
Citat:
kaćunčica: Ako ništa, bar se nisam prevarila u proceni reakcije. Naravno, niko ne obraća pažnju na ovo

Citat:
Postavlja se onda pitanje, ako će da zloupotrebe podatke o računu ili prevare na bilo koji drugi način, zašto je onda tako upadljivo povoljna ponuda? Kako to da nisu osmislili manje sumnjivu propagandu?

Pa svaka takva ponuda ima svoju ciljnu grupu budala sa ciljnim nivoom skepticnosti. Osmislili su oni sigurno i neku manje sumnjivu propagandu za nesto skepticnije budale.
To sto ti citas konkretno tu ponudu, ne znaci da na nekom drugom sajtu ne valjaju nesto drugo, npr. kineske bobice protiv celavosti, gume za auto od gume koje je NASA izmislila za nesto zaguljeno u svemiru i tome slicno, a sto ima manje sumnjivu cijenu.