[ iwitza @ 27.10.2013. 14:53 ] @
Pozdrav svima!Ima vec duze problem sa masinom za pranje sudova,Whirpool adp 4420 mehanicke komande,naime kad je startujem pocne da uzima vodu sa seckanjem tj prekidima,nakon nekih 20min pocne normalno da radi.Posle toga pocne da cakce u vratima gde se stavljaju tablete.Stara je oko 7godina i besprekorno pere sudove.Pred kraj kad dodje do ispiranja opet secka kad uzima vodu...Ocistio sam prskalice komplet,dovod odvod vode proverio ali i dalje zeza.
[ mugi junuzovic @ 27.10.2013. 15:17 ] @
Vjerovatno je problem u programatoru (kontakti od elektroventila ne lijepe dobro pa prekida), Probaj sa komadom kabla dovesti struju na ele. ventil (otkači postojeće) pa vidi kakvo je snadbjevanje vodom je li kontinuiranao....
[ test1234 @ 27.10.2013. 16:04 ] @
Whirlpool ADP 4420 nema mehanicke komande vec elektronske. Ne valja elektronika moras da je zamenis ili postojecu da servisiras.
[ iwitza @ 27.10.2013. 16:07 ] @
Citat:
mugi junuzovic:
Vjerovatno je problem u programatoru (kontakti od elektroventila ne lijepe dobro pa prekida), Probaj sa komadom kabla dovesti struju na ele. ventil (otkači postojeće) pa vidi kakvo je snadbjevanje vodom je li kontinuiranao....

Hvala na savetu pokusacu pa vam javljam sta sam uradio.
[ mugi junuzovic @ 27.10.2013. 19:26 ] @
Citat:
test1234:
Whirlpool ADP 4420 nema mehanicke komande vec elektronske. Ne valja elektronika moras da je zamenis ili postojecu da servisiras.

Da Test1234 je u pravu , tek sam sad pogledao taj model. Slažem se sa njegovom dijagnozom ....
Vjerovatno je to ova elektronika

[ iwitza @ 29.10.2013. 19:13 ] @
Ljudi sve pohvale svaka cast na pomoci!Ovih dana raspitacu se zna li neko u Beogradu da popravi elektroniku ili moram novu plocu da kupim.Javljam vam se.