[ duri2 @ 23.11.2013. 15:39 ] @
| Elektrolux sudo mašina ESF6128, 9 godina stara, prvi problem od pre neki dan - neće da suši sudove. Imam utisak da je voda mlaka, bez obzira na so i nasuti sjaj, i dalje sudovi mokri. Imate li predlog šta proveriti, uz napomenu da nikada nisam otvarao mašinu za sudove. Unapred veliko hvala. |
[ mugi junuzovic @ 23.11.2013. 20:05 ] @
[ duri2 @ 24.11.2013. 09:43 ] @
Hvala najlepse, uz pretpostavku da je moguci kvar od grejaca, preko termostata, do elektronike. S obzirom da imam nekog tehnickog iskustva, a da nikada nisam ni primirasao masini za sudove, ima li neko predlog od cega poci ili bolje odmah zvati majstora. Uz to, moze li se i sme preporuciti neko ko radi Elektrolux. Jos jednom hvala.
[ test1234 @ 24.11.2013. 10:16 ] @
Ako neces da se zezas, zoves VOŽD. Bgd.
[ duri2 @ 30.11.2013. 20:38 ] @
Problem rešen, poslusao savet, majstor konstatovao da je otkazao senzor temperature na ploči, čega sam se I bojao. Dakle, nije grejač niti nešto banalnije, u pitanju je ipak elektronika. E sad, da li je neki elektrolit ili hladan lem stvarno ne znam, ali je majstor za 2 minuta merenjem konstatovao u kom delu je problem. Sada opet pere I suši kao nova iako je usla u devetu godinu svakodnevnog rada. Hvala još jednom svima na savetima I preporukama.
Copyright (C) 2001-2024 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.