[ dulesavic @ 27.11.2013. 16:17 ] @
Masina ne izbacije vodu. Sve radi normalno, uzima vodu, bubanj okrece, ali ne izbacuje vodu. Programator odradjuje, ukljuci pumpu kada treba i ona radi, cuje se normalno, ne preglasno, ali vodu ne izbacuje. Duvao sam u odvodno crevo, nije zapuseno, posto se cuje kako brbori voda u bubnju. Otvorio sam filter da vidim da nije zapusen - pretpostavljam da nije jer je mlaz vode krenuo iz njega. Napominjem da masina nije imala vesa u sebi, vec samo vode. (sto mislim da nema veze)
Zna li neko sta moze biti u pitanju? Hvala

[Ovu poruku je menjao dulesavic dana 27.11.2013. u 17:33 GMT+1]
[ vladd @ 27.11.2013. 17:01 ] @
Moguce je da sa propelerom pumpe nesto nije u redu, npr, otkacio se od osovine, posto se zaglavio...
[ dulesavic @ 27.11.2013. 17:12 ] @
Dobro, je l' to kvar koji mogu i sam otkloniti ili tako nesto ne bi trebalo sam da radim? Hvala.
[ mugi junuzovic @ 29.11.2013. 21:20 ] @
To ti je jednostavno. Otkači kablove sa pumpe (nije važan raspored te dvije koje ide na namotaj) ugradi drugu i kopčaj....
[ test1234 @ 30.11.2013. 08:13 ] @
Kako si opisao izgleda da je upalo nesto u masinu i zapusilo filter ili cak pre filtera, carapica, metalni novcic dimenzija kao 20 din i sl, mada moguce je zapusenje i u zidu. Sama pumpa kod Baukhnecta je veoma kvalitetna, tako da kidanje propelera verovatno nije (Da bi to utvrdio ukljucis izbacivanje vode i otvoris filter, ako nije zapeko) Da bi bilo sta uradio moras skinuti prednjau stranu, otkacis tunel gumu i bravicu pa skines prednji lim.
[ dulesavic @ 01.12.2013. 10:23 ] @
He, umalo da poslusam Mugija. Ipak je propeler bio u pitanju, novcic od 1 eura i stipaljku od zavese sam nasao unutra. Izgleda da mu je euro presudio (kao i mnogima od nas )
Elem, propeler (ono sto je ostalo od njega) sam zamenio, tj. stavio drugi i radi kao avion... Hvala, ljudi.