[ IvanBug @ 13.02.2014. 10:45 ] @
postovani podneo sam zahtev za lovacku pusku,a sluzio sam civilnu vojsku,danas sam dobio odgovor od mupa da sam odbijen(veliko razocarenje)i naravno pitao sam razlog posto nemam ni jednu gresku u zivotu pa cak ni u saobracaju,policajac mi je rekao koji je dolazio kuci u proveru sto ce tebi puska sada kada si trebao da je nosis za drzavu nisi te!i na kraju odgovor to je stvar mup a da li ce mo da damo ili ne ali to je kao glavni razlog,a u zakonu pise da to nije uslov za dobijanje oruzja!tako da sam ga popu......ne znam sta da radim tako ako neko ima neko resenje,recitemi ne znam sta cu!
[ anon70939 @ 13.02.2014. 11:04 ] @
postovani,

imate slicnu temu, sa jako slicnim naslovom
Biti lovac posle civilne vojske kako da li moze

s postovanjem,
[ fanfon @ 13.02.2014. 15:04 ] @
Batali lov i predji na pecanje. Mnogo dinamicnije i vece zadovoljstvo. A o ceni da ne pricam. Lov je bas, bas skup hobi.
[ eeestablishment @ 13.02.2014. 16:07 ] @
Citat:
fanfon: Batali lov i predji na pecanje. Mnogo dinamicnije i vece zadovoljstvo. A o ceni da ne pricam. Lov je bas, bas skup hobi.

a ne treba ti ni dozvola .

samo kupi neki jeftiniji pribor ( stap , zilicu , masinicu i par blinkera ) kod kineza i nema da brines .

ako te i navataju ribocuvari , njihova praksa je da oduzimaju sav pribor i ulovljenu ribu ( ako je ima ) a to je nekoliko puta manje nego da si platio godisnju dozvolu .

PozZz . . .

[ IvanBug @ 13.02.2014. 22:15 ] @
sve si ti to upravu kada bi ja to voleo kao lov!
[ ironman @ 13.02.2014. 22:20 ] @
Voliš da ubijaš, a nećeš u vojsku.
Napravi luk i strelu, zašilji koplje...
[ Flo33 @ 14.02.2014. 00:36 ] @
A i može kakva knjiga da se pročita dok se peca..
[ IvanBug @ 14.02.2014. 05:10 ] @
zarati ti se po obicaju mora vi sa puskom na borbenu liniju a ja cu da ceskam jajc... od danas samo ruzje na crno ima ga koliko oces!
[ Sava @ 14.02.2014. 08:36 ] @
Citat:
IvanBug:
postovani podneo sam zahtev za lovacku pusku,a sluzio sam civilnu vojsku,danas sam dobio odgovor od mupa da sam odbijen(veliko razocarenje)

Imaš dobar komšiluk, baš te vole!
[ Lavlja_Jazbina @ 14.02.2014. 08:58 ] @
Dele puske samo onima koji se dokazu,a to je u Africi.Luk,strela i medju Lavove.Ako se vratis ziv (ako,a za zivotinje bolje ne) onda ides ovde na policijski

poligon i daju ti rakljicu da vide kako gadjas,duvaljku zbog kapaciteta pluca ( ako te napadne recimo medved da vide koliko jako mozes da urlas,dozivas pomoc ) ,

I Engejac,da procene koliko puta trepnes posle pucnja. Onda ide obuka prve pomoci,ako te meda zaskoci u zbunju.Posle svega ovoga 5 godina koristis plasticnu pusku sa pampurima.

Postom 6. godine ti sam odustanes od zahteva. Vidis da je bolje sto su te odbili.

[Ovu poruku je menjao Lavlja_Jazbina dana 14.02.2014. u 10:31 GMT+1]