[ Lavlja_Jazbina @ 29.03.2014. 08:37 ] @
| Zanima me ako bi napravio prostoriju od panela koji se koriste za pravljenje hala (spolja lim a unutra kao pur pena)
i klima uredjaj recimo 24ka,da li bi ta prostorija sobzirom da dihtuje a unurtrasnja jedinica vrti vaduh u krug mogla
do odredjene temperature da simulira frizider ( ne za duboko smrzavanje ).Koja bi vlaga bila u toj prostoriji i da li bi ipak
morao ubacivati svez vazduh.U improvizovanoj hladnjaci bi bilo voce i povrce.
|
[ ctrl alt del @ 29.03.2014. 10:20 ] @
Mislim da ti je za cuvanje voca potrebno ispod 8 stepeni, a da obicna klima ne moze da ohladi ispod 16.
[ KrkaCiC @ 29.03.2014. 10:32 ] @
Mozes to da izvedes klima uredjajem,samo ti treba neki serviser da joj "sredi" elektroniku tj da je zaglupi da hladi ispod onog njenog minimuma.
A sto se tice vlaznosti vazduha i slicnih parametara to je vec diskutabilno.
[ gti2 @ 29.03.2014. 19:19 ] @
[ Lavlja_Jazbina @ 29.03.2014. 19:51 ] @
Znaci..
Citat:
Klima je namjenjena i projektovana da radi i odrzava sobne temperature,
Sta je mislio sa ovim?
Citat:
Ma najjeftinije je da stavite klimu uz premošćavanje termostata. Ako nije dovoljno vi stavite dve ili tri klime i to je to.
[ veljkoE @ 29.03.2014. 22:09 ] @
najjednostavnije je skinuti sa nekog kamiona hladnjace onaj uredjaj, preraditi da radi na trofaznu struju i reseno. to rade ovi sto iznajmljuju hladnjace za svadbe
[ Lavlja_Jazbina @ 30.03.2014. 09:21 ] @
Eee,dok se mogao nabaviti termoking zajedno sa sandukom onda mi nije trebalo,bilo i kod vojske a sada sve na
kasicicu.Da mi treba profesionalno pa i da razmisljam,za sada.Bas cu pretraziti to za svadbe i da vidim kako izgleda.
Hvala za info.
Copyright (C) 2001-2024 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.