[ shadow-bg @ 24.04.2014. 15:05 ] @
| Ja...sam zabezeknut...WTF!?
Citat:
Simpo poklanja fabriku crkvi
Beograd -- Kompanija Simpo pokloniće sutra eparhiji Raško-prizrenskoj fabriku lameliranog nameštaja u Zubinom potoku.
Episkop Raško - prizrenski Teodisije i predsednik Simpa Dragomir Tomić potpisaće sutra u Palati Srbija u Beogradu ugovor o obnavljanju proizvodnih i prodajnih kapaciteta fabrike lameliranog nameštaja i pilane Simpo u Zubinom Potoku.
Fabrika Simpo ad Vranje pokloniće Eparhiji raško - prizrenskoj fabriku lameliranog nameštaja i pilanu sa pratećim objektima i zalihama repromaterijala, gotove robe, gotovih proizvoda i sitnog inventara.
Vrednost poklona iznosi 107.009.790,58 dinara.
Zaključenju ugovora, koji je inicirala Kancelarija za Kosovo i Metohiju, prisustvovaće ministar bez portfelja zadužen za KIM Aleksandar Vulin, najavljeno je iz njegovog kabineta.
B92 |
[ hotchimney @ 24.04.2014. 17:12 ] @
Ha, ha! To je otprilike kao ono "dabogda imao pa nemao".
[ fanfon @ 25.04.2014. 06:35 ] @
Po kosovskim zakonima ta imovina bi presla vlastima na Kosovu jer se smatra "drustvenom". Posto je crkva izuzeta od tog zakona sporazumom u Briselu, ovako ce fabrika ostati u vlasnistvu Srbije. Pravne zackoljice...
[ tune @ 25.04.2014. 07:15 ] @
Citat:
hotchimney: Ha, ha! To je otprilike kao ono "dabogda imao pa nemao".
Ha, ha! @fanfon ti je otprilike objasnio da si glup ko hurac.
[ dule_ns @ 25.04.2014. 09:08 ] @
Citat:
tune: Ha, ha! @fanfon ti je otprilike objasnio da si glup ko hurac.
Ne samo on nego i svi mi ostali koji plaćamo za te igrarije.
[ hotchimney @ 25.04.2014. 16:46 ] @
^tune
Ha, ha! Ne znam zašto sam sebe nazivaš glupim ko hurac?
I ti ćeš plaćati "te igrarije" i "pravne začkoljice". Možda je baš to ono što si hteo. Ako je tako onda si se lepo okarakterisao.
No, ko nije učio iz istorije da se podsetimo, vidjeno već XYZ puta.
Imamo jednu firmu koja "stane na noge" i postane isplativa === "dabogda imao".
Kad se nakupi kajmaka dodju političari i umesto ekonomskih ciljeva i metoda uspostave partijske === "pa nemao".
Još kad popovi počnu da pojaju "iže jesi" i u to se "uzidaju" svojim cenovnikom. E to nisam video u doba "crvenih" pa ne znam kakav djavo će iz toga da se izrodi ali sigurno je da će biti "crn ko djavo".
Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.