[ Llort @ 01.06.2014. 16:03 ] @
dakle, pitanje iz naslova... klasican, tecan, koji proizvodjac i model, isti za sve il posebno ruke/lice/telo itd itd |
[ Llort @ 01.06.2014. 16:03 ] @
[ bojan_bozovic @ 01.06.2014. 16:07 ] @
Fa ili Nivea.
[ kaćunčica @ 01.06.2014. 16:15 ] @
Za ruke obavezno tečni - mala fora domaćice da joj lavabo uvek bude sjajan.
[ anon70939 @ 01.06.2014. 16:18 ] @
Obicno Merimin dečji sapun.
Vrlo često kad rodbina iz francuske donese njihove neke fensi, koristimo te. Ovog momenta neki "O de lancome", a do pre neki dan neki "Savon de Marseille". U šteku ostao još "Rochas paris", pa ako ne naidje uskoro rodbina, vracamo se na Merimin :) Tečne sapune ne volim. Kao ni kupke za tuširanje. Samo običan sapun [ Branko Santo @ 01.06.2014. 16:36 ] @
Kocka sapuna uvek mada na lavabou zena instalirala i tecni :)
Dove je ubedljivo najbolji dok u budzet varijanti sam koristio iz DM neki od 150g (uglavnom su sapuni 100g). [ bachi @ 01.06.2014. 18:49 ] @
Koristim sapun. Koji? Svi su isti.
[ Miroslav Jeftić @ 01.06.2014. 19:07 ] @
Tečni iz DM-a/Balea
[ dukanizi @ 01.06.2014. 19:51 ] @
Za noge i ruke Nivea, za lice Dove ili koziji, za guzu iskljucivo domaci :), a za intimne delove Intimo.
Ja bih verovatno koristio samo Niveu i domaci, ali supruga je ta koja oprema kupatilo. To je sto se tice sapuna, za sampone ne pitajte :D [ ironman @ 01.06.2014. 20:13 ] @
Tečan, najjeftiniji.
[ mr. ako @ 01.06.2014. 23:01 ] @
Citat: Llort: dakle, pitanje iz naslova... klasican, tecan, koji proizvodjac i model, isti za sve il posebno ruke/lice/telo itd itd Pitanje je dosta kompleksno, moracu da analiziram situaciju par dana, pa ti javim. Moze tako? [ crnilabrador @ 02.06.2014. 02:44 ] @
Uvek od razlicitih proizvodjaca. Turski, Bugarski, Francuski, Svedski. Uzmem omot, nikad ga ne bacam, upozorenja su uvek u istom kontekstu, i tako ucim jezik dok sedim. Tako su rastumacili i egipatske hijeroglife. Isti tekst je bio na Hebrejskom, Grckom. Tako i ja tumacim sapune iz razlicitih zemalja.
Nisu bitni rezultati nego kako se doslo do njih! Nije bitno da li je bilo iz keca u x, nego ko je dao go! ekekekk [ Llort @ 02.06.2014. 09:36 ] @
Citat: dukanizi: Za noge i ruke Nivea, za lice Dove ili koziji, za guzu iskljucivo domaci :), a za intimne delove Intimo. Ja bih verovatno koristio samo Niveu i domaci, ali supruga je ta koja oprema kupatilo. To je sto se tice sapuna, za sampone ne pitajte :D kako te ne mrzi samo... mada ti i mozes da koristis samo niveu i domaci posto oba imas u toj kolekciji. [ Java Beograd @ 02.06.2014. 09:42 ] @
Jel ovo neka zona sumraka ? Ili neka forumaška skrivena kamera ? Istureno odeljenje foruma "Ana" ?
Šta je sledeće ? "Koji manikir / pedikir " ? [ dukanizi @ 02.06.2014. 10:39 ] @
Citat: Llort: kako te ne mrzi samo... mada ti i mozes da koristis samo niveu i domaci posto oba imas u toj kolekciji. Naravno da me je u pocetku mrzelo, ali vremenom se stvori navika, opet ponavljam krivac je zena. Isto je i sa zubima. Dok sam ziveo sam samo pranje uvece i ujutru. Poslednjih osam godina prvo konac, pa pranje, pa tecnost za usta, opet uticaj zene. Najgore je kada zadremam ispred tv-a, a nisam obavio kupatilo. Pokusam da eskiviram pa samo predjem u spavacu, ali me ova moja obavezno provali Citat: Java Beograd: Jel ovo neka zona sumraka ? Ili neka forumaška skrivena kamera ? Istureno odeljenje foruma "Ana" ? Šta je sledeće ? "Koji manikir / pedikir " ? Ovo je madzone [ mr. ako @ 02.06.2014. 22:25 ] @
Citat: Java Beograd: Jel ovo neka zona sumraka ? Ili neka forumaška skrivena kamera ? Istureno odeljenje foruma "Ana" ? Šta je sledeće ? "Koji manikir / pedikir " ? Hahhaha, upravo tako nesto sam pomislio kada sam video naslov teme u MZ. :D Sledeca tema: "Iz cega pijete vodu?" [ anon70939 @ 02.06.2014. 22:49 ] @
Vodu pijem iz čaše od pola litre.
Prethodno filtriranu u aquaforu. Mada često navrnem direkt iz bokala. [ Llort @ 02.06.2014. 23:08 ] @
Citat: Java Beograd: Jel ovo neka zona sumraka ? Ili neka forumaška skrivena kamera ? Istureno odeljenje foruma "Ana" ? Šta je sledeće ? "Koji manikir / pedikir " ? ne znam zasto ovakav odgovor. zanimalo me a video sam da vec postoje slicne teme pa reko da aj da pitam [ dukanizi @ 03.06.2014. 10:48 ] @
^ Takvih odgovora ce uvek biti. Ili nastavis sa zezanjem ili ne obracas paznju :)
[ Java Beograd @ 03.06.2014. 11:11 ] @
Ma jok, ja sam ozbiljan.
Na kraju krajeva [es] je tehnički forum, pre svega okrenut IT temama, a onda i drugim tehničkim temama. Ok, imamo i Mad Zone, za ostale teme, ali zaboga, bar da teme imaju nekog smisla ! Ja se stvarno gnušam neke sledeće teme "Koji toalet papir koristite ?". Ne kapiram poentu. Kakva je ovo tema ? Neka razmena iskustava, ili ispovedaonica ? 'Oće li svako da se otvori i prizna pred kolektivnom čime pere noge ? Ili sad, kao, neko pročita da je Palmolive dobar za intimnu regiju, posle depilacije, pa onda i on počne da koristi. Da bar moderatori prebace ovu temu u Ultra Mad Zone. [ Branko Santo @ 03.06.2014. 18:08 ] @
@Java
Dotaklo te to sto ljudi pricaju o sapunu? Ili mislis da su oni koji otvoreno pricaju o upotrebi sapuna za "ultra mad"? Koji je to procenat tehnickih tema na MadZone? [ dukanizi @ 03.06.2014. 18:49 ] @
Pa bolje i o sapunu nego o politickim, verskim i nacionalnim temama, gde neko nekom na kraju obavezno ebe kevu.
[ biplpl @ 03.06.2014. 20:35 ] @
Kupanjem se otvaraju pore na koži i čovek postaje podložan bolestima. Epidemija kuge je izbila baš zbog toga! Zato se ja nikada ne kupam, već koristim parfeme. Sapun je produkt farmako-mafije.
[ Lavlja_Jazbina @ 03.06.2014. 20:52 ] @
Odzaklijevski,kako te ne mrzi,a.
[ botr @ 03.06.2014. 21:03 ] @
Ovo me podsetilo na profesoricu biologije iz gimnazije, rekao bih da je paranoicni hipohondar, koja je pricala kako ne treba da se kupamo previse cesto, posto se tanji koza. Posle svakog ulaska u ucionicu, i pipanja kvake je prala ruke, a nije razmisljaja o tome da je isto tako ko zna ko pipao dnevnik, katedru, itd.
Ali njena najjaca provala mi je bila kad je krenula da prica da povrce i voce obavezno treba prati pod tusem, obavezno sto jacim mlazom vode, "jer znate deco seljaci imaju obicaj da mokre po povrcu i vocu" [ anon70939 @ 03.06.2014. 21:41 ] @
Tuzno kakva nam je prosveta bila... A sada je jos gora...
A pored toga, to nije neka zanatska skola, nego gimnazija... [ AstralPro @ 03.06.2014. 21:49 ] @
Ne kupujem sapun nego ga pravim.
"Sapun se pravi od dve komponente - masti i baze, i nastaje reakcijom ova dva jedinjenja. U pomenutim kazanima nekada su se (ali se ti starinski recepti ponegde na selu koriste i danas) krčkali svinjske kožice od slanine, čvarci, stara mast i slične namirnice životinjskog porekla. Prema receptu naših baka dva kilograma masnih sastojaka stavi se u tri litra vode i u to doda pola kilograma žive sode. Sve zajedno kuva se oko dva sata i za sve to vreme potrebno je mešati masu. Da li je sapun kuvan ili ne proverava se uz pomoć noža. Umočite nož u sapun i ako se masa oko noža odmah stvrdne znači da je kuvan. Nekada se kuvani sapun izlivao u rupičasti sanduk koji je bio obložen mokrom krpom tako da je voda iz sapuna mogla da se ocedi kroz rupice. Kada se ohladi sapun se odvoji od krpe i reže velikim nožem na komade željene veličine. " [ Pirossi @ 03.06.2014. 22:33 ] @
taj sapun od životinjske masti je jedna odvratnost sama po sebi.
[ Chuck_Palahniuk @ 04.06.2014. 00:39 ] @
Tyler Durden pravi sapune od ljudske masti. Ti sapuni su vrhunskog kvaliteta i veoma su cenjeni u elitnim krugovima.
Citat: Tyler Durden: The salt balance has to be just right, so the best fat for making soap comes from humans. Narrator: Wait. What is this place? Tyler Durden: A liposuction clinic. I posle kažu da je sapun od životinjske masti jedna odvratnost sama po sebi! [ AstralPro @ 04.06.2014. 23:16 ] @
Pa nemam ljudsku mast brate inace bih i to kuvao.
[ Lanister @ 04.06.2014. 23:32 ] @
Sigurno postoji u NS neka klinika za liposukciju.
Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.
|