[ m.milic @ 11.06.2014. 00:30 ] @
Pozdrav forumasi!

Odmor planiram da provedem u Beogradu, ali posto cu ostati mesec dana, hotel ili iznajmljivanje stana po danu mi se u ovom slucaju ne isplate.
Da li neko od vas iznajmljuje, ili da li poznajete nekoga ko bi iznajmio svoju kucu/vikendicu/stan za neku "normalnu" svotu novca? Radi se o periodu od kraja juna do kraja jula. Dolazi u obzir i okolina Beograda i bilo bi pozeljno da stan/kuca ima dve prostorije za spavanje.

Hvala unapred,
m.milic
[ CakNoris @ 11.06.2014. 08:21 ] @
Tvoj zahtev je prilicno neprecizan. Napisi koliko kvadrata trazis i koji opseg cena ocekujs obzirom da su ti agencije preskupe.
Ja sam za svoje prijatelje iz inostranstva nalazio smestaj preko ove agencije za nekretnine i bili su zadovoljni jer je bilo daleko jeftnije nego u hotelu.
[ DaliborP @ 11.06.2014. 09:29 ] @
Ne znam koliko si spreman da platis, ali vidim na www.airbnb.com da ima stanova u strogom centru za oko €500 za ceo mesec, neki cak i sa parkingom. Malo van centra moze se naci i za 350-400. To meni zvuci sasvim ok.
[ Dexic @ 11.06.2014. 11:32 ] @
Polako, Dalibore, sad ce Ventura da ti objasni kako ima stanova za 50e mesecno jer "trziste diktira cene", a ljudi nemaju para :D

m.milic, jedino preko agencija slicnih ovoj sto je CakNoris predlozio. Ovako niko nece davati stan na mesec dana, pa cak i ljudima koje zna :)
[ bachi @ 13.06.2014. 11:57 ] @
Poslao sam ti ponudu na PM.