"Već duže od nekih 8 godina, tzv. «tajna vlada» vrši intenzivno "zaprašivanje" stanovništva ove planete iz vazduha. Radi se o za te svrhe specijalno modifikovanim letjelicama koje sa velikih visina izbacuju, odnosno, raspršavaju određene biološke agense čiji je tačan hemijski sastav zasad nepoznat, kao i sama svrha zbog koje se ovakva jedna operacija obavlja." Galaksija
Bez obzira na mnoge žalbe građana, pogotovo u USA, postojanje ovakve jedne operacije zvanično se negira a svi oni koji o ovome javno pričaju automatski se svrstavaju u kategoriju konspirativnih teoretičara.
Zona sumraka. Još niko nije dao nikakav validan dokaz za kemtrejls, uprkos tome što se navodno javljaju svaki dan cele godine.
[ 3way @ 29.08.2014. 22:08 ] @
Histerija oko tragova je ovih dana dostigla vrhunac...
Kazu, uvek posle toga pada kisa...
E, bas sad gledam prognozu....kazu da ce od ponedeljka kisa...To znaci da bi u subotu ili nedelju mogli biti povoljni uslovi za razvoj i zadrzavanje cirusa, pa i contrailsa...
[ etjen @ 29.08.2014. 22:12 ] @
Istina ili mit - kemtrejls
ni istina, ni mit, već potpuna budalaština
[ 3way @ 29.08.2014. 22:15 ] @
Mnogo strasnije od chemtrailsa je pristup ljudi toj pojavi...
Svi se nesto secaju ili ne secaju kako je bilo ("ja ovo ne pamtim"), a obrazuju se iz Kurira, Blica i uopste domacih i stranih dnevnih novina...Kada traze po netu, normalno, odlaze na sajtove koji furaju ovu zaveru...a niko ziv da se uhvati knjige, da vidi kako nastaju oblaci (i sta su uopste oblaci), zasto avioni lete tako kako lete i uopste da se pozabave nekim istrazivanjem...
Još kad bi protivgradne rakete imale neke veze sa navodnim kemtrejlsom.
Citat:
Ne sledi (lat. non sequitur) je česta logička greška koja ima karakter sofizma, ali može biti i paralogička greška. Ona se sastoji u tome da se u nekom razmišljanju i tvrđenju učini logički (misaono) neutemeljen skok od premise ka zaključku, skok misli koji nije opravdan premisom, a koji nije neposredno jasan kao takav. Prostije kazano – zaključak ne sledi iz premise odnosno ne postoji nužna veza između premise i zaključka.
[ brankotod @ 30.08.2014. 00:32 ] @
"Još kad bi protivgradne rakete imale neke veze sa navodnim kemtrejlsom."
To je očigledadan primer svesnog menjanja okoline oko sebe, a koji može
da izvede talentovani srednješkolac od džeparca.
[ Odin D. @ 30.08.2014. 00:40 ] @
Citat:
brankotod: Korisio i nisam našao. Ako se nekom ne dopada neka neučestvuje ili briše.
Ako na ovom forumu nisi našao ništa o kemtrejlsima onda ne odaješ baš utisak nekog ko je sposoban da išta istraži i ko je - uslijed tog hendikepa - sposoban za realnu i pametnu diskusiju.
[ brankotod @ 30.08.2014. 00:51 ] @
Šta da radim.Moramo i mi glupi da živimo, nisu svi pametni kao ti.
[ Odin D. @ 30.08.2014. 00:59 ] @
Što je teško ne mora se.
[ hotchimney @ 30.08.2014. 05:30 ] @
Citat:
^brankotod
želim realnu i pametnu diskusiju.
Pa u tom slučaju podji od toga koliko je to što pišeš realno.
Citirao si članak iz Galaksije ali nisi naveo link.
Kad si već citirao taj članak, a postavlja se pitanje hemijskog sastava, mogao si i da dodaš:
Već odavno jedna veća grupa ljudi prati ove nebeske aktivnosti, uzima uzorke iz tih kemo-mlaznica i prema nalazima iz nekih privatnih laboratorija, u njima se nalaze različiti biološki i patogeni agensi, od mikroorganizama pa do određenih metala kao što su npr. soli barijuma i aluminijske čestice mikronskih dimenzija.
Do sada u ovim hemijskim mlaznicama pronađeni su sljedeći agensi:
1. Pseudomonas Aeruginosa – bakterija koja napada većinom respiratorni sistem čovjeka
2. Pseudomonas fluorescens; izaziva infekcije krvi i respiratornog sistema
3. Serratia marcescens - upala pluća, upala mozga, upala srčanog mišića
4. Mycoplasma fermentes incognitus, vrsta patogenog mikroorganizma za koju se pretpostavlja da je bio-inženjerirana u američkim vojnim laboratorijama i koja je pronađena kod 45% američkih vojnika koji boluju od tzv. golfskog sindroma.
5. Streptomyces i druge vrste gljivice
6. Neke vrste kvasaca
7. Određene bakterije koje sadrže specifične enzime koji su u stanju da izmjene genom čovjeka
8. Soli barijuma
9. Aluminijum – čestice mikronskih dimenzija; (interesantno je da ljudi koji pate od Alchajmerove bolesti imaju veću količinu aluminijuma u mozgu)
10. Ethylene dibromide (dibrometan) C2H4Br2– kancerogeni dodatak za gorivo i insekticid, mirisa sličnog hloroformu; izaziva depresiju CNS-a, edem pluća i nadražava sluznicu respiratornog trakta; čini se da je on uzročnik i karakterističnog kašlja («kemtrejl kašalj») koji se javlja kod ljudi nakon zaprašivanja određenog područja
11. Dehidrirane ljudske crvene i bijele krvne ćelije (eritrociti i leukociti)
12. Fibrozni filamenti (njihova uloga je navodno da omoguće određenim mikroorganizmima koji se nalaze u ovoj hemijskoj smjesi da živi stignu do zemlje, jer bi ih normalni atmosferski uslovi uništili. Tako se na područjima zaprašivanja mogu naći smeđe fibrizne niti slične paučini koje su veoma toksične.)
13. Virusi i prioni nisu zvanično potvrđeni; njihovo prisustvo se samo nagađa
Da je sve to neozbiljno, uključujući i urednika Galaksije koji je odobrio taj članak, može se zaključiti i po tome što je recimo kao jedna od komponenti navedeno i
Citat:
11. Dehidrirane ljudske crvene i bijele krvne ćelije (eritrociti i leukociti)
jer "tajne vlade" mnogo više mogu da zarade švercom ljudske krvi umesto da po nebesima prave zabavu za dokone.
Da sve bude još lepše
Citat:
Čini se da je "operacija kemtrejls" potpomognuta i od strane 4D tehnologije, odnosno, letjelica – NLO tipa
a onda ladno:
Citat:
Već odavno jedna veća grupa ljudi prati ove nebeske aktivnosti, uzima uzorke iz tih kemo-mlaznica
Kakva je to "veća grupa ljudi" koja prkosi "4D tehnologiji" i "letjelicama – NLO tipa"?
Smešno, zar ne?
Inače članak datira od 09/2004.
A Galaksija je u medjuvremenu propala.
[ etjen @ 30.08.2014. 08:39 ] @
lepo ja rekoh budalaštine.
Par njih u startu dovelo u vezu zaprašivanje useva i par nekih ekperimenata iz doba hladnog rata, sa letom komercijalnih aviona na velikim visinama.
Dokonim ljudima interesantno bilo...
[ brankotod @ 30.08.2014. 10:07 ] @
Odin D. Ako ti je teško a ti se r...i.
Jako me interesuje zašto su ujedinjene nacije postavile na dnevni red budalaštinu.
[ Miroslav Jeftić @ 30.08.2014. 10:18 ] @
Citat:
brankotod: Jako me interesuje zašto su ujedinjene nacije postavile na dnevni red budalaštinu.
Zato što nisu. Navodni video nije nikakvo zasedanje UN, već konferencija o klimatskim promenama čiji je UN organizator. A ona čak i ne pominje kemtrejls.
[ brankotod @ 30.08.2014. 16:22 ] @
Preslušaj ti to ponovo.Priča o klimatskim promenama, ali priča i programu vlade i
privatnih kompanija koje eksperimentišu sa njima. Čak postavlja i svoje slike za
koje kaže da pokazuju promene.
Valjda ne očekuješ da kaže: Za goste u ćošku iz Srbije tog i tog dana taj i taj avion je sipao to i to tu i tu
Izvod:Today any government, government agency, universi
ty, private citizen, city, state, county,
private corporation...anyone may
modify or mitigate our atmos
phere or weather without your
knowledge, oversight or consent.
Kako nema konstruktivne rasprave neću više učestvovati u ovom dopisivanju.
[ superbaka @ 30.08.2014. 17:48 ] @
ma vrati se, taman sam se ja naostrio da te malo zaje*avam, kad ti ode...
[ brankotod @ 30.08.2014. 17:59 ] @
superbako, .. superdeki
[ etjen @ 30.08.2014. 18:20 ] @
ljudi mogu verovati u skoro sve i izneti gomilu njima dovoljnih dokaza za nešto.
U vreme interneta možeš čuti bilo čije mišljenje,
i, u zavisnosti od raspoloženja, možeš i prihvatiti bilo kakav stav.
Hoću da kažem da ako neko veruje u neke kemtrejlse, on će naći njih gomilu na netu koji će mu samo potpiriti maštu.
Glupo je da dokazujem nešto što smatram osnovnom logikom i osnovnim obrazovanjem. A i teško da mogu da linkujem puno tekstova gde piše
kako avioni ne izbacuju ništa štetno, jer ti tekstovi nisu popularni i samim tim ih i nema puno, zar ne
[ ssi @ 30.08.2014. 18:35 ] @
Nego recite meni neukom, koja to tajna sluzba to sve organizuje ?
CIA, MI6 ili mozda iz Vatikana, ona kojom papa licno upravlja ?
[ 3way @ 30.08.2014. 19:37 ] @
Citat:
brankotod:
Valjda ne očekuješ da kaže: Za goste u ćošku iz Srbije tog i tog dana taj i taj avion je sipao to i to tu i tu
Da, ja upravo to ocekujem.
To sto neko prica o klimatskim promenama, izazivanju kise ili protivgrtadnim raketama nema nikakve veze sa chemtrails.
[ vujo032 @ 30.08.2014. 20:57 ] @
Snimio sam pre neki dan notni sistem iznad Čačka.
Ne kažem da je to kemtrejls, ali mi bilo zanimljivo da ostanu linije desetak minuta u tom pararelnom stanju na nebu.
[Ovu poruku je menjao vujo032 dana 30.08.2014. u 22:08 GMT+1]
[ 3way @ 30.08.2014. 21:00 ] @
Svakako izgleda interesantno :)
Inace, paralelni su zato sto se avioni krecu tacno odredjenim koridorima, a ne kako se kome cefne...
Ne vdim šta ima da se objašnjava, neko dokon platio da se napravi spomenik.
[ Hank @ 01.09.2014. 09:23 ] @
Citat:
brankotod:
Nemoj da ideš, molim te - obećavam u ime ostalih da te niko neće za*ebavati, a sve u cilju uspostavljanja konstruktivne rasprave. Stvarno odaješ utisak ozbiljnog diskutanta sklonog temeljnim istraživanjima i još temeljnijim promišljanjima svega istraženog i prosto je glupo da nas ostaviš tek tako, bez odgovora...
[ brankotod @ 01.09.2014. 16:06 ] @
Kovinac je na svim frontovima
[ Odin D. @ 01.09.2014. 16:19 ] @
Nego, da li je neko primjetio da li i ruski avioni ispuštaju kemtrejlse?
Sudeći po fotografijama koje svako može da napravi diljem Rusije - apsolutno da.
Pa šta to onda znači, jesu mene zatvarali samo zato što su me terali da verujem, a tebe ne zatvaraju zbog onog zbog čega smo se borili?
Mere li nam neki od brankova nekako objasniti kako to slobodarski Rusi suzbijaju uticaj zapada trovanjem sebe samih u zdušnoj saradnji sa zapadnim masonima, NATO-vcima, EU-ovcima, papom i ostalim zaprašivačima iz vazduha?!
[ Hank @ 02.09.2014. 14:33 ] @
Citat:
brankotod:
Kovinac je na svim frontovima
Nema ovde više frontova, samo jedan front između psihopata i realnosti koji posećujem povremeno sa strane realnosti iz čiste zabave i radoznalosti - hoćeš li otvoriti i posebne teme o HARPu, Republici Srpskoj Krajini, rezoluciji 1244, lažiranom sletanju na Mesec od strane Amerikanaca i značaju lika i dela Sergeja Baburina ili ćeš pokriti sve teorije zavera u okviru jedne teme u saradnji sa samim sobom i drugim nalozima koje si otvorio na ovom forumu?
Dzabe je govoriti to ovima sto veruju u te stvari.
Svi do jednog imaju jednu potpuno istu osobinu, a to je da su vec odlucili da to jeste istina i da ih ne zanimaju nikakva dalja prica. "Meteorologija? Glupost. Meteorolozi rade sa njima. Arhiva podataka? Glupost, valjda se ja bolje secam, a i moja baba kaze da nije tako"...
[ Branko.R @ 03.09.2014. 08:45 ] @
Ne razumem kako neko može decidirano tvrditi i da i ne?!
Postoje otvorene sumnje a naš stav o svemu ne može biti opravdanje za nazivanje neistomišljenika psihopatama!
Niko od nas ne može 100% tvrditi da se iz aviona nešto ne izbacuje. Da toga nema, ne bi bilo ni ove teme kao ni rasprave po pitanju ovoga čak i u skupštini UN-a.
izgleda da su pojedinci sa es-a alfa i omega za sve, a najjači argument je nazvati neistomišljenika psihopatom?
Ja ne tvrdim ništa ali pratim pisanje na ovu temu i...nešto se dešava?
MOSCOW, Russia – Edward Snowden, the hacker who gained access to every secret corner of the Internet during his tenure at the NSA, has come forward with details of a classified project to alter the world’s climate. The shocking truth, as he says, is that chemtrails are part of a benevolent program aimed at countering global warming. By cooperating in secret with jet fuel manufacturers, government agents have carefully kept the massive chemtrail efforts completely under wraps. Snowden added, “I am only revealing this program because there is no oversight in the scientific community, no public discussion, and little concern for the side-effects which are well known only to a few privileged people interested in continuing the decades-long chemtrail program in secret.”
Ispada da su svi psihopate sem cenjenog i uvaženog, kome su uvrede najveći argument!
Pitam nekoga od moderatora, da li će te i ovu temu u lock ili će te nivo komunikacije postaviti na pristojan nivo?
Koliko vidim, vi dotičnog zalivate i negujete, ili je on jedan od moderatora, možda čak i administrator?
SRAMOTA!
[ 3way @ 03.09.2014. 09:08 ] @
Upravo o toj "konferenciji" je pisano pre samo dva posta.
Kao sto sam rekao, ljudi su odlucili da ce da veruju, a to kako zaista jeste, nema nikakve veze.
Odlicno.
Nek dokazu vec jednom da je to tako. Sledbenika ove teorija ima dovoljno da mogu da se organizuju kupe citavu laboratoriju, avion, da uzmu uzorke tragova, da istraze, da objave i jednom za svagda rese problem....ali oni to ne rade iz jednog vrlo prostog razloga.
[ Branko.R @ 03.09.2014. 09:41 ] @
Citat:
3way:
Odlicno.
Nek dokazu vec jednom da je to tako. Sledbenika ove teorija ima dovoljno da mogu da se organizuju kupe citavu laboratoriju, avion, da uzmu uzorke tragova, da istraze, da objave i jednom za svagda rese problem....ali oni to ne rade iz jednog vrlo prostog razloga.
Već je urađeno, mislim urađene su neke analize, samo proguglaj.
Problem je u tome što si ti zazuzeo čvrst stav da je sve to glupost.
Daj ti dokaze da se u avionu voze indijanci i da komuniciraju sa sabraćom na zemlji putem ovih oblačića!
Kao što ti ne možeš da potkrepiš sa 100% da tu nema ničega tako ni druga strana ne može da sa 100% kaže ima!
Zato ja izražavam sumnju po onoj narodnoj: "Gde ima dima ima i vatre!"
[ 3way @ 03.09.2014. 09:48 ] @
Ne, nije uradjeno.
Zaverenici su pokusali da poture neke papire sa nekakvim analizama koje nemaju nikakvog smisla, na isti nacin kao sto su pokusali da poture ovu un konferenciju kao navodno priznanje.
[ Ivan Dimkovic @ 03.09.2014. 10:03 ] @
Citat:
3way
da uzmu uzorke tragova, da istraze, da objave i jednom za svagda rese problem....ali oni to ne rade iz jednog vrlo prostog razloga.
To nema nikakvog smisla, sve i da neko dokon i sa viskom love uradi tako nesto, tinfoil-hat brigada bi odmah tu osobu prozvala delom zavere :-)
Zbog toga se niko normalan ne bavi tim budalastinama, osim u smislu citanja radi jako dobre razonode.
na kojoj visini lete avioni i...čudno, radar ne pokazuje toliki broj letelica a drugo, uglavnom lete na istoj visini i kako onda "kondezacija" kod nekih ostaje satima na nebu i kilometrima dugačka a kod drugih, onako kako fizika nalaže?
Ne lete na istoj visini, lete na slicnoj visini. Razlika od svega par desetina metara je dovoljna da jedan avion ostavlja "obican", mali ili nikakav trag, a drugi trag koji ce se zadrzati x vremena. Potpuno isti efekat mozes da posmatras kada leti posmatras kumuluse cija je donja baza ravna ko tepsija.
[ DaliborP @ 03.09.2014. 10:56 ] @
Citat:
Branko.R:čudno, radar ne pokazuje toliki broj letelica a drugo, uglavnom lete na istoj visini i kako onda "kondezacija" kod nekih ostaje satima na nebu i kilometrima dugačka a kod drugih, onako kako fizika nalaže?
Kome si uputio pitanje?
Verovatno si se zaleteo pa nisi primeti da je pokretač teme sasvim druga ličnost?
Ali nema veze. Već si ovim napravio podelu na suprotni tabor, bez obzira što sam naveo da sumnjam u sve. Za razliku od tebe i drugih, ja nema 100% dokaze kao vi da mogu da kažem da su to gluposti ili puna istina!
Iznesite ih vi, bez obzira koju stranu zastupate, želim samo da se informišem ali argumentavano a ne na način kako se to radi na es-u!
[ 3way @ 03.09.2014. 11:43 ] @
Apsolutno ozbiljno.
Lepo kazem.
Posmatraj oblake i golim okom ces uociti razlike u uslovima koji vladaju u tom "pogranicnom" pojasu, pa ce biti jasnije zasto avion koji leti na 10 000 metara ostavlja trag, a avion koji leti na 9 500 metara ne ostavlja trag (posmatrajuci sa zemlje, bez nekog instrumenta je nemoguce napraviti razliku izmedju tako male razlike u visini...i ne samo tako male)...
Recimo da je baza oblaka koje posmatras na 1000m.
Da bi se vlaga iz vazduha kondezovala u oblak moraju da budu zadovoljeni odredjeni uslovi, a jedan od njih je neka temperatura. Vizuelnim posmatranjem uocavas da je na posmatranoj visini i iznad toga temperatura odgovarajuca i da pocinje stvaranje vodenih kapljica u oblaku. Na visinama ispod 1000 metara je toplije, vazduh je u stanju da drzi vise vlage i nema kondenzacije. Oblak koji posmatras ima ravnu bazu, ravno dno i prelaz izmedju ova dva stanje je jasno vidljiv i relativno ostar.
Dakle, ovo ti omogucava da vizuelno ispratis isti efekat, pod uslovima koji jos nisu svrstani u neku teoriju zavere.
[ 3way @ 03.09.2014. 11:46 ] @
Citat:
Branko.R:
Iznesite ih vi, bez obzira koju stranu zastupate,
Meteorologija je nastanak contrailsa ispitala jos kada se prvi avion vinuo na nekoliko hiljada metara i redovno ispituje njihov uticaj na klimu u lokalu.
Sa druge strane prica o chemtrailsima je prazna prica koju su izmislile iste one neznalice koje bacaju so iza ramena kada pukne ogledalo ili kada napolju grmi.
na kojoj visini lete avioni i...čudno, radar ne pokazuje toliki broj letelica a drugo, uglavnom lete na istoj visini i kako onda "kondezacija" kod nekih ostaje satima na nebu i kilometrima dugačka a kod drugih, onako kako fizika nalaže?
Pogledaj malo bolje te aviona koji lete iznad Srbije.
Da da ni na jednom se ne vide oznake.
:)
[ Branko.R @ 03.09.2014. 12:03 ] @
Citat:
3way:
Meteorologija je nastanak contrailsa ispitala jos kada se prvi avion vinuo na nekoliko hiljada metara i redovno ispituje njihov uticaj na klimu u lokalu.
Sa druge strane prica o chemtrailsima je prazna prica koju su izmislile iste one neznalice koje bacaju so iza ramena kada pukne ogledalo ili kada napolju grmi.
*Medjunarodna standardna atmosfera(MSA)- predstavlja uslovnu raspodelu srednjih velicina osnovnih fizickih parametara izmerenih na nivou mora i geografskoj sirini 45stepeni, pri temperaturi 1stepenC, pritisku 760mm, specificnoj tezini 1,125kg/mkubni. U MSA temperatura opada na svakih 100m za 0,65 stepeniC do 11000m visine. Od 11000-25000m temperatura je stalna i iznosi -56,5stepeniC.
[ 3way @ 03.09.2014. 12:09 ] @
Upravo tako.
Znaci da ce razlika izmedju 9500 i 10000 metara biti oko 3 stepena sto je sasvim dovoljno.
[ Branko.R @ 03.09.2014. 12:27 ] @
Citat:
3way: Upravo tako.
Znaci da ce razlika izmedju 9500 i 10000 metara biti oko 3 stepena sto je sasvim dovoljno.
Da, sad objasni, ako je to sve tako prosto, zašto bi se o tome vodila, kakva-takva, rasprava u UN-u, vodile čitave rasprave i od strane kompetentnih ljudi?
Vidiš, upravo zbog svega toga, ja ne stajem ni na jednu stranu tako sigurno kao ti.
Ovakvih priloga ima xy. Zar su svi oni toliko neupućeni ili imaju neke podatke koje mi nemamo'
Znači, da ponovim, ja samo izražavam sumnju. Ako je sve tako prosto, kako ti navodiš, zašto bi se toliki ljudi javno blamirali?
Koji je interes javne blamaže?
[ 3way @ 03.09.2014. 12:51 ] @
Citat:
Branko.R: Da, sad objasni, ako je to sve tako prosto, zašto bi se o tome vodila, kakva-takva, rasprava u UN-u, vodile čitave rasprave i od strane kompetentnih ljudi?
Nema sta da se objasnjava, jer se takva rasprava nije vodila :)
U pitanju je najobicnija laz i izvrtanje cinjenica - upravo ono sto zagovornici ovakvih teorija rado koriste..
[ ssi @ 03.09.2014. 12:59 ] @
Mozete vi tim likovima objasnjavati do sledeceg milenijuma kako i zasto se pojavljuju ti tragovi, oni ce opet turpijati isto.
Mozete ih vezati za motor 747 da vide uzivo kako se ti tragovi pojavljuju, oni ce opet turpijati isto.
Ne mozes pecinskom coveku da objasnis da zemlja nije ravna ploca i da je moguce napraviti brod ili avion i obici svet.
On ce i dalje tupiti da stvari teze od vazduha ne mogu da lete.
Za njih je sve to "magija" toliko su primitivni.
[ Branko.R @ 03.09.2014. 13:12 ] @
Citat:
3way:
Citat:
Branko.R: Da, sad objasni, ako je to sve tako prosto, zašto bi se o tome vodila, kakva-takva, rasprava u UN-u, vodile čitave rasprave i od strane kompetentnih ljudi?
Nema sta da se objasnjava, jer se takva rasprava nije vodila :)
U pitanju je najobicnija laz i izvrtanje cinjenica - upravo ono sto zagovornici ovakvih teorija rado koriste..
Otkud na dnevnom redu u UN-u jedna tako prosta stvar, zašto su jednoj "šarlatanki" dopustili da zloupotrebljava UN?
Baš čudno. Po tom kriterijumu, u UN-u, bi i neki sa ovog foruma mogli da se pojave za govornicom?
[ ssi @ 03.09.2014. 13:21 ] @
@3way sta god da mu odgovoris, SPR bot ce samo ponoviti konstataciju ili pitanje.
[ Miroslav Jeftić @ 03.09.2014. 13:27 ] @
Citat:
Branko.R: Otkud na dnevnom redu u UN-u jedna tako prosta stvar, zašto su jednoj "šarlatanki" dopustili da zloupotrebljava UN?
Baš čudno. Po tom kriterijumu, u UN-u, bi i neki sa ovog foruma mogli da se pojave za govornicom?
Kemtrejls nikad nije bio na dnevnom redu UN, možeš tu svoju tezu ponoviti još sto puta i dalje će biti neistina.
[ Hank @ 03.09.2014. 14:30 ] @
Citat:
Branko.R:
Već si ovim napravio podelu na suprotni tabor, bez obzira što sam naveo da sumnjam u sve.
:-D :-D :-D :-D :-D
Opšte je poznato da si ti jedan objektivan, kritički nastrojen um koji sve posmatra kroz matematiku i ostale nauke ne dozvoljavajući ličnim afinitetima da bilo kako utiču na rezultate istraživanja. :-D
Kemtrejls? Ja ću da ti objasnim: papa Hadrijan I je 780. godine provalio tajnu formulu superiornog hemijsko-biološkog agensa koji diskretno i bez ikakvih tragova uništava svu organsku i neorgansku materiju dok u ljudima koji su izloženi dejstvu ovog agensa ipak uspeli nekim čudom da prežive izaziva konstantne izlive rusofilije na mozak - dalje je papa Hadrijan I rešavao izuzetno kompleksnu problematiku pravljenja ćase u kojoj će se čuvati ovaj agens pošto on uništava svu organsku i neorgansku materiju - nije imao od čega da napravi ćasu, ali je onda na Zemlju pao meteorit čudnog sastava - isklesali su od istog veliku ćasu koju agens nije, što ono kaže naš narod, "iz'eo". Onda je Hadrijan I rekao svojim potčinjenima: "Nosite ovu ćasu sa agensom u magacin, za 1200-1300 godina će da izmisle avijone, pa će ovaj agens da prosipaju iz tih letećih tvrđava koristeći ga za trovanje Srbije i Rusije, suzbijanje pravoslavlja (iako se to sve desilo pre Velikog raskola - Hadrijan I je bio vidovit) i sputavanje slobodarskih rusofilskih prdeža poput Branko.R-a i "ostalih" Branaka na ES forumu. Oprezni budite, sinovi moji ljubljeni, neka ostane zapisano: velika nam opasnost preti od Branko.R-a, on je istok na zapadu i zapad na istoku, tvrda stena nepokornosti, uopšte ne znam, majka mu stara, kako će mu polaziti za rukom da bude tako efikasan i slobodouman".
Legenda još kaže da je upravo ova beseda Hadrijana I poslužila kao inspiracija Njegošu da formuliše "tvrd je orah voćka čudnovata, ne slomi ga, a zube polomi" i kevi Jevrosimi da poruči "ostavi se, sinko, chat-ovanja, jer zlo dobra doneti neće" ("no ti u nebo svoje gledaj po kom ti mrski dušmanin kemtrejlse seje" - uništeni nastavak).
I konačno su izmislili avione, metnuli ćasu unutra, počeli da posipaju Srbiju i Rusiju - ali si se, u skladu sa proročanstvom Hadrijana I, pojavio ti da rušiš davno skovanu zaveru... i videćemo šta će dalje biti.
Što se tiče konvencionalne realnosti u kojoj mi ostali živimo, ništa niko nije dužan po bilo kom osnovu da dokazuje svakom srpskom prdež rusofilčiću da njegova halucinacija pripada njemu, patologiji koja ga muči i njegovoj, a ne konvencionalnoj realnosti, nego je prosto logično da svaki čovek dokaže tezu koju iznosi koristeći naučne metode, a ne tumačenja grimasa Medvedeva, Putina ili Baburina.
Trpati bilo kakvo "otrovno" gorivo - tajne rezervoare sa nekim "otrovima" u putničke avione koji će dalje zasipati "otrovnim" kemtrejlsima teritorije država koje avion preleće sa ciljem suzbijanja slobodarskih težnji Rusa i prdenja srpskih prdež rusofilčića je apsolutno nemoguće izvesti (u konvencionalnoj realnosti), a bez da se to sazna u roku od 5-7 sekundi po pokušaju sprovođenja takve akcije usled čitavih horizonata plantaža beskonačnosti razloga. Ne mogu piksle i znak za zabranjeno pušenje da izbace ni iz tek proizvedenih aviona, iako su sve aviokompanije zabranile pušenje pre XX godina, usled komplikacija sa atestima i milijardu pi*kih materina, ali su zato organizovali kemtrejlse da truju Branko.R-a, "druge" Branko-e na ESu i sve ostale već davno otrovane psihopate po Srbiji - za koje izgleda samo NATO pakt ima efikasan protivotrov (nekad beše vrlo snažno kur*evito jako, a danas se već, posle NATO terapije nepoznatim protivotrovom, moljakaju "nesvrstani", "neutralni" i "anti-EU" norveški vojnici da u pauzi đuskanja malo zaštite izdane i prodane nesrećnike koji su ostali da žive u "najskupljoj srpskoj reči")...
uostalom, svakoj zemlji je potrebno između 5 i 10 minuta da zabrani prelet svih putničkih aviona preko svoje teritorije. "Gde ima dima ima i vatre" - bar bi jedna država zabranila prelet preko svoje teritorije usled "otrovnih kemtrejlsa" dok u konvencionalnoj realnosti vidimo da su potpuno ili parcijalno zabranjeni preleti samo preko teritorija težih oblika prdež "država" (Sirija, Irak, Severna Koreja, SR Jugoslavija) ili teritorija država koje ne uspevaju u datom trenutku da uspostave vlast nad celokupnom svojom teritorijom usled dejstava većih razmera terorista ili kakve druge nesrećne pojave na svojoj teritoriji (Ukrajina danas ili SAD u jednom kratkom vremenskom periodu septembra 2001. godine).
Monti Pajton vrsta humora, sve u svemu - beskompromisno, intenzivno, sveobuhvatno, ali brzo (kako i dolikuje srpskim prdež rusofilčićima).
ž
[Ovu poruku je menjao Hank dana 03.09.2014. u 18:46 GMT+1]
[ jovajovic100 @ 27.09.2014. 19:17 ] @
Citat:
DaliborP:
Citat:
Branko.R:čudno, radar ne pokazuje toliki broj letelica a drugo, uglavnom lete na istoj visini i kako onda "kondezacija" kod nekih ostaje satima na nebu i kilometrima dugačka a kod drugih, onako kako fizika nalaže?
Coincidence? You decide!!!!
Vrlo interensantna stvar ! Pošalji mi tih 20 da proučim.
[ endre85 @ 27.09.2014. 19:34 ] @
Definitvno mit!
[ Lavlja_Jazbina @ 28.09.2014. 07:46 ] @
Da se ukljucim u zaveru.Seljaci pokusali viilama da gadjaju avione,ali nisu uspeli.Sta se gadjalo,provenite sami.
Ipak,ako prodje avion taj trag se gubi za pola sata,ovo sto se razvuklo u oblak traje 6-7 sati.IIIIMA TU NESTO.:).
[ vladd @ 28.09.2014. 12:12 ] @
Ima, samo prazna glava, i sa jedne i sa druge strane.
Koliko su glupi argumenti za, jos su gluplji argumenti "protiv".
Valjda je to metoda, da sve ostane zamagljeno.
[ ssi @ 29.09.2014. 20:33 ] @
Citat:
vladd: Ima, samo prazna glava, i sa jedne i sa druge strane.:)
Koliko su glupi argumenti za, jos su gluplji argumenti "protiv".
Valjda je to metoda, da sve ostane zamagljeno.:)
@Lavlja_Jazbina je u pravu. Sigurno je u pravu. IMA TU NESTO !