[ Java Beograd @ 29.09.2014. 13:57 ] @
Dakle, bilo je šta je bilo, nije mi cilj da komentarišemo klip, nego me čisto zanima šta je ovo što pripadnik specijalnih snaga nosi na leđima sa desne strane.
Na klipu se vidi od 01:14 ali je u prvom planu u 01:23

[ ronilac spuzvi @ 29.09.2014. 14:41 ] @
To je ono od cega places, a nije tuga ili radost.
[ Homer J. Simpson @ 29.09.2014. 17:35 ] @

-offtopic-
Da nije u pitanju gospodinov brat , ovo bi proslo bez ikakvih posledica (kao sto i prolazi kod svake druge utakmice , protesta i sl.).
Cak je milicija bila i blaga
[ cyofee @ 29.09.2014. 17:59 ] @
Novi Mac Pro? http://s3.amazonaws.com/digita...-prod/2013/06/Mac-Pro-main.jpg
[ Java Beograd @ 29.09.2014. 19:22 ] @
Citat:
ronilac spuzvi:To je ono od cega places, a nije tuga ili radost.
Ne kapiram. Jel to neki kontejner u kojem stoje gasne granate, ili je u tome gas ?
Mislim, jasno je da tu nisu žvake i čokolade, kapiram ja da je to nešto protiv "demonstranata" ali mislio sam neki link ili slika koja bi bliže objasnila namenu.
[ mr. ako @ 30.09.2014. 05:17 ] @

Hahahaha, time vrse proracunavanja kolikom silom da deluju po bubrezima "pravosnazno optuzenog". :D
[ branko tod @ 30.09.2014. 09:55 ] @
Citat:
Java Beograd:
Citat:
ronilac spuzvi:To je ono od cega places, a nije tuga ili radost.
Ne kapiram. Jel to neki kontejner u kojem stoje gasne granate, ili je u tome gas ?
Mislim, jasno je da tu nisu žvake i čokolade, kapiram ja da je to nešto protiv "demonstranata" ali mislio sam neki link ili slika koja bi bliže objasnila namenu.

"Malko" veći sprej.
[ gilopile @ 30.09.2014. 10:33 ] @
Bacac plamena je u pitanju, koristi se u krajnjoj nuzdi.
[ kunc @ 30.09.2014. 11:01 ] @
koji su ovo debeli. Brđani, seljaci, iskavaljaju svoju silu (njih 30) na 4 covjeka.
Dok im ovako ne bude, nece se opametit..
[ anon70939 @ 30.09.2014. 11:12 ] @
jos gori su mi oni koji likuju i srecni su je to bio vucicev brat... to su pacijenti
[ jovajovic100 @ 30.09.2014. 13:08 ] @

Gde je ovo snimljeno. Kijev, Beograd ili izvor demokratije ?
[ Flo33 @ 30.09.2014. 13:41 ] @
To je pametna policija. Najmanje žrtava sigurno je bilo na tim demonstracijama. Ne razumemem Ukrajince, stoji policija, oni ih zasipaju molotovljevim koktelima. Pa ili ih rasteraj, ili se povuci. Šta znači stajati i gasiti policajce PP aparatima? Isto i naši. Koliko puta je kordon, i puštaju ih da divljaju, a oni stoje. Ne stoji taj koji je izdao naređenje, puca mu patka. Ako hoćeš da blokiraš put, postavi vozila, i šmrkove, pa nek gađa BOV koliko želi.

I u kojoj školi se uči da je SAD izvor demokratije? Koliko se ja sećam trećeg osnovne, to je Grčka..
[ jovajovic100 @ 30.09.2014. 15:45 ] @
Flo33

Ubili su drugi dan još jednog crnca demonstranta, a pohapsili ko zna koliko.
Ali to je demokratija, a kada to proba neko drugi odmah se oglase razni
međunarodni zaštitnici prava. Šta je bilo tu skoro u Francuskoj pa u
Engleskoj, tuci do maksimuma.
A po drugim zemljama to su demokratski protesti protiv diktatora.
[ Homer J. Simpson @ 30.09.2014. 19:41 ] @
Citat:
kunc:
koji su ovo debeli. Brđani, seljaci, iskavaljaju svoju silu (njih 30) na 4 covjeka.
Dok im ovako ne bude, nece se opametit..

Ti nisi cesto isao da utakmice , jel da ?
To je prakticno normalno , desi se bar jednom mesecno.
Samo sto neki nisu podobni za prikazivanje (jer su 'navijaci') i kad se snimi ...
Kazem , ova cetvorica su odlicno prosli kako su mogli (kakva je 'standardna procedura')
[ Java Beograd @ 01.10.2014. 08:03 ] @
Pazi, bacanje molotovljevog koktela na čoveka je isto što i pucati iz puške. Pucaš da ubiješ tj. bacaš molovljev da bi ga zapalio. Dakle, jedina logična reakcija je pucati iz dugih cevi u svakog pojedinca koji podigne flašu benzina sa zapaljenim fitiljom.

@Homer J. Simpson
Ja ne idem često na utakmice, ali i kad idem niti se tučem sa policijom niti oni mene tuku. I kad sam devedesetih išao na silne demonstracije - opet nisam imao "bliske kontakte". Na svim tim dešavanjima, sa policijom se tuku samo oni koji to 'oće. A povodi su brojni: sportske priredbe bilo koje vrste, politički skupovi, gej parada ili bilo šta drugo, gde se okupi veći broj ljudi.

Ali, ne vidim kod ovih ukrajinaca onakvu opremu, za koju sam tražio objašnjenje.
[ jovajovic100 @ 01.10.2014. 12:14 ] @
Kanister punjivi sa CS
[ Homer J. Simpson @ 01.10.2014. 15:40 ] @
@Java Beograd:
Tuku se i oni koji nesto dobace ili odgovore na provokaciju , a ima i onih koji samo nisu simpaticni miliciji pa dobiju ...
A posle nema kome da se zale , posto nemaju brata premijera a snimci se ne objavljuju , sto zbog auto-cenzure sto zbog dobrih odnosa sto zbog reputacije 'navijaca'