[ Sc0rp10 @ 07.12.2014. 22:57 ] @
Od skoro zivim u garsonjeri, pa samim tim spavam u istoj prostoriji gde je frizider. Do sada sam ziveo u kuci u kojoj je kuhinja (kao i frizider) bila odvojena, pa nisam slusao buku koji proizvodi frizider. Trenutno imam neki daewoo mali (u visini sporeta i sudopere) sa komorom, koji se ukljucuje na svakih pola sata otprilike i radi oko 15tak minuta. Kada se ukljuci, najpre krene zvuk zujanja i posle tih 15-tak min, pocne da se cuje nesto poput proticanja i sustanja vode. Zvuk mi ne smeta toliko preko dana, medjutim dok spavam, preko noci me probudi 2 do 3 puta, pa sam hteo da ga zamenim nekim tisim, po mogucstvu necujnim. Da li neko moze da mi preporuci neku marku i model koju poseduje ili zna sta bih od tehnologije (poput no frost) trebao da trazim po prodavnicama. Nisam nesto primetio da se reklamiraju frizideri po nivou buke. Kod kuce imam neki Bosch donet iz Nemacke, koji se uopste ne cuje, ali nazalost u pitanju je neki stariji model koji se ne pravi vise, a nisam u mogucnosti da ga donesem ovde. Cenovni rang bi mi bio do 30k din. |