[ zica49 @ 14.03.2015. 22:37 ] @
Pre nego sam poceo gradiit kucu na placu sam napravio drvenu supu koja je sluzila za sklanjanje alata i nekih materijala. Napravljena na mjestu na kome ja kasnije planirana ozbiljnija pomocna kucica ili supa. To vrijeme je doslo jer je postojeca supa vec stradala dio poda poprilicno struo i pitanje da li moze prezivjeti jaci vjetar.Znaci ovih dana cu je porusiti do kraja. Namjena ce joj biti da u njoj drzim kosilice,tacke,lopatu,grablje i slicne stvari.Da se imaju gdje skloniti macke i pas nocu i kad je nevrijeme. Takodje u toj supi je u samom startu zamisljeno da bude toplinska pumpa sa kojom bi grijao kucu (u kuci nije predvidjeno mjesto za to vec u sam startu planirao iz pomocnog objekta). Znaci ne treba mi kako se popularno kaze ljetna kuhinja,dodatnog stambenog prostora (imam u kuci 240 kvadrata osim radionice). Radio bi to kao cvrsti zidani objekat mogu uloziti potreban novac u to nije problem. Molio bi ako neko ima nekakvu sliku ili skicu od njemu neke interesantnog dizajna da nabaci,nebitno da li je zamisljen objekat,slika sa neta ili postoji vec takav. Petpostavljam da bi mi pomoglo u izboru i odabiru konacnog izgleda. Volio bi uraditi to da bude i zanimljivo za vidjeti. [Ovu poruku je menjao vladd dana 20.03.2015. u 11:19 GMT+1] |