Naleteh na ovu sliku sina Klint Istvuda pa mi palo na pamet da postavim temu o nekim desavanjima iz njihovih
zivota koje nismo znali.Ja nisam znao da Klint ima sina i NA OVOJ SLICI BAS LICI.
Citat:
Model i glumac Skot Istvud, pokazao je sve svoje čari na Havajima, na snimanju reklame za miris "Davidoff Cool Water", kao zamena za tragičnog preminulog glumca Pola Vokera.
Mokar, u uskim farmerkama i bez majice, Skot je još jednom pokazao zašto slovi za jednog od najpoželjnijih neženja u Holivudu.
"Veliki sam obožavatelj okeana. Ronim, surfujem i idem u ribolov", otkrio je Skot.
[ Lavlja_Jazbina @ 07.07.2015. 21:14 ] @
Prica se da ce Švaceneger imati ulogu u Igri Prestola 6. sezone.
[ Lavlja_Jazbina @ 23.08.2015. 23:06 ] @
Slavni ćelavci s kosom.
U Hollywoodu postoji znatan broj ćelavih slavnih osoba koje smo tako navikli gledati, da ih je teško i zamisliti sa kosom.
Obožavatelji Photoshopa odlučili su riješiti ovaj problem! Nudimo Vam usporedne slike slavnih s kosom i bez.
Meksikanac koji radi na pronalaženju lokacija za snimanje Netflix-ove drame "Narcos" Karlos Munjoz Portal ubijen je u Temaskalapi u centralnog delu Meksika.
Ne znam dal je namerno, ali ideja je vise nego dobra :)
Citat:
Fanovi popularne serije "Saut park", koji su u sredu, 13. septembra, gledali prvu epizodu 21. sezone, bili su i više nego iznenađeni kada su animirani junaci počeli da viču na glasovne komandne sisteme na njihovim elektronskim uređajima, aktivirajući pritom "Amazon eho" i "Gugl houms" u domovima gledalaca.
Još se ne zna da li je ovo bila stvarna namera tvoraca emisije, ali s obzirom na njenu satiričnu prirodu, ne bi bilo iznenađujuće
Zanima me nastavak.Mozda ce Pedro Paskal da nastavi.
Nego, upucase ovog Meksikanca,nema vise videa na jutubetu a JA reklamiram seriju.Cenis da se kartel ne ljuti,......da ja begam?
[ Lavlja_Jazbina @ 24.09.2017. 21:43 ] @
Dokumentarni film Milosa Radovica koji predstavlja Dragisu Krunica, automehanicara
i pesnika po cijem je autobiografskom tekstu snimljena serija "Majstorska radionica"