[ freeworld @ 07.07.2015. 13:14 ] @
Izgubio sam jednu tablicu.Sta je najbolje i najisplativije da uradim? |
[ freeworld @ 07.07.2015. 13:14 ] @
[ Java Beograd @ 07.07.2015. 13:23 ] @
Ne znam šta bi teoretski mogao da uradiš osim da se obratiš MUP-u ?! Ko bi drugi mogao da ti napravi / isporuči tablicu ?
http://www.mup.gov.rs/cms_lat/dokumenta.nsf/promena-tablica.h Ili, ako te mrzi da se bakćeš u MUP-u, mislim da će svaka agencija koja radi pri nekom tehničkom pregledu da ti završi posao. [ bakara @ 07.07.2015. 14:04 ] @
Procedura je zapravo prilicno glupa...
Treba da das izjavu, a zatim platis sve takse kao za novoregistrovano vozilo i vratis preostalu tablicu. Znaci placas, nove tablice, saobracajnu i novu nalepnicu, ukupno oko 4500din. Ne, ne mozes da izvadis samo jednu tablicu. [ Java Beograd @ 07.07.2015. 14:10 ] @
Znam da je ortak 'teo onu zadnju tablicu kvadratnu. Procedura je bila da se plate i dobiju dve obične tablice, pa se jedna odmah vrati, pa se onda posebno doplati za jednu kvadratnu. I onda se čeka još sedam dana za tu jednu kvadratnu.
[ KrkaCiC @ 07.07.2015. 16:42 ] @
Rodjak je izgubio zadnju tablicu pre 2 godine (2 registracije) i samo je kopirao ovu sto mu je ostala u boji i plastificirao i stavio pozadi. 2 puta je tako isao u Grcku,dakle prosao je 2 granice tako,a kod nas do sada nije imao problem. Plastificiranje i kopiranje kosta oko 300 dinara
![]() [ bakara @ 07.07.2015. 16:43 ] @
Citat: KrkaCiC: Plastificiranje i kopiranje kosta oko 300 dinara :) A koliko kosta kazna kad te uhvate bez tablice? [ KrkaCiC @ 07.07.2015. 17:16 ] @
To vec ne znam
![]() U svakom slucaju nije losa alternativa dok vlasnik ne nabavi nove ![]() Prosle nedelje sam odjavljivao auto,preko agencije,i menjai podrucje i u agenciji su mi rekli da isto to uradim,tj obe tablice sam kopirao i plastificirao i tako dovezao auto da bih odjavio tablice,i kroz par dana dobio nove ![]() PS znam da je potencijalna medvedja usluga,ali rodjak se ne zali,cak mu je jednom auto odneo pauk,i saobracajac ili nije video zadnju tablicu,ili se napravio slep ![]() [ anon115774 @ 07.07.2015. 22:45 ] @
Citat: KrkaCiC: U svakom slucaju nije losa alternativa dok vlasnik ne nabavi nove :) Da, uopste nije losa alternativa za svakog ko nema dva grama mozga. A za sve ostale, koji su sposobni da koriste mozak i razmisle sta moze da se desi ako neko zloupotrebi tu izgubljenu tablicu (ili je jednostavno nadje i odnese u policiju) ili da je koristi prilikom izvrsenja nekog krivicnog dela... za njih je mnogo jeftinije da odu i prijave gubitak i uzmu nove. [ freeworld @ 08.07.2015. 00:53 ] @
Tu tablicu sam izgubio zato sto idem po usranim putevima,drzac je puko zbog drmusanja,2 puta sam menjao zupcastu letvu i jos mnoge stvari oko trapa zbog rupa,a motor sljaka li sljaka za ovih 9 godina samo dihtung i nista vise.Znaci ja sad treba da platim sve troskove kao i prilikom registracije novog ili kupljenog polovnog automobila sem premije osiguranja?
[ Java Beograd @ 08.07.2015. 08:02 ] @
Ne moraš da platiš. Imaš alternativu:
![]() Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.
|