[ CoR @ 15.07.2015. 22:06 ] @
Zelim da kupim monofazni TIG/Stick aparat za zavarivanje. Budzet mi je oko 400e. Nije problem da dodam jos para ako se time dobija znatno veci kvalitet. TIG: da mogu da se igram vareci tanak aluminijum (videh dve zavarene Pepsi konzerve) , bakar itd. Treba odraditi i popraviti par stolova i kaveza s tankim zicama. A ostalo je moje zezanje tipa: pravljenje prikolice za bicikl, spajanje bicikli, nastavljenje nekih prohrom cevki itd... Stick: za zavarivanje nekih ograda na placu, gvozdjurije, mozda armatura itd. Uglavnom ce to koristiti otac koji je navikao na elektrode. Nece se koristiti za profi/svakodnevni rad. Mozda malo ozbiljnija hobi i kucna upotreba. Samo ne zelim da kupim neko djubre koje ce se raspasti samo od sebe ili koje pravi los var. Do sada sam gledao aparate na http://www.zavarivanje.net, i Sraus, Weldtech, Jasic, Riland na kupujemprodajem... Ali nemam pojma sta tu valja Ovaj mi se ucinio kao dobar, al i na tarabi pise ... pa nije Svaki savet je dobrodosao! p.s. ako znate, preporucite neku ok skolu TIG zavarivanja ili nekog dobrog majstora koji je voljan da me uci. [Ovu poruku je menjao CoR dana 15.07.2015. u 23:46 GMT+1] |