[ DusanSukovic @ 28.09.2015. 09:31 ] @
| Narucio sam par knjiga sa ebay..smrde specificno na ustajalost, sto izaziva kijanje i suzenje kod mene (alergicar sam), kako se resiti ovog smrada? Cuo sam sa bezbojnim sircetom neki tretman, ali..ima neko ideju?
[ Java Beograd @ 28.09.2015. 09:52 ] @
[ DusanSukovic @ 28.09.2015. 10:00 ] @
Thanks Java :)
[ HoT_Steppa @ 28.09.2015. 12:25 ] @
Da li si gledao ovog idiota?
[ Java Beograd @ 28.09.2015. 12:35 ] @
Nisam.
Nego sam video po naslovu da je ta problematika.
Edit: izvinjavam se.
[Ovu poruku je menjao Java Beograd dana 28.09.2015. u 14:45 GMT+1]
[ jablan @ 28.09.2015. 13:28 ] @
Probaj sa mikrotalasnom.
[ bogdan.kecman @ 28.09.2015. 15:59 ] @
silika gel. najjeftiniji izvor na veliko je posip za macke od silika gela .. kupis jednu kesu od 2.5kg posipa za macke (ali pazi da uzmes silikagel a ne pesak, nije isto!) i to je to .. pazi samo da ne isusis knjige suvise (onda se mrvi papir) .. elem, ako previse smrde i nije fora samo u isusivanju stavis knjigu po strani onako da je "razlistana" u plasticnu kutiju, pored knjige u tanjiric sipas obicno alkoholno sirce (nikako vinsko, jabukovo i slicno) i zatvoris kutiju, ostavis par dana .. to bi trebalo da ubije onaj tezak smrad knjige
[ DusanSukovic @ 02.10.2015. 14:47 ] @
Citat:
bogdan.kecman: silika gel. najjeftiniji izvor na veliko je posip za macke od silika gela .. kupis jednu kesu od 2.5kg posipa za macke (ali pazi da uzmes silikagel a ne pesak, nije isto!) i to je to .. pazi samo da ne isusis knjige suvise (onda se mrvi papir) .. elem, ako previse smrde i nije fora samo u isusivanju stavis knjigu po strani onako da je "razlistana" u plasticnu kutiju, pored knjige u tanjiric sipas obicno alkoholno sirce (nikako vinsko, jabukovo i slicno) i zatvoris kutiju, ostavis par dana .. to bi trebalo da ubije onaj tezak smrad knjige
Bogdane, ovo sa alkoholnim sircetom (onim bezbojnim) radi posao i ako ti se patike usmrde da ih pranje u masini ili rucno ne moze srediti, samo naspricas i ki nove :D
[ bogdan.kecman @ 02.10.2015. 14:54 ] @
ne znam, nisu mi smrdele patike od puberteta, a to je bilo u proslom veku :D a tada nije pomagalo nista, ni sirce ni sprejevi ni ... jedino spaljivanje :D :D :D
[ Lavlja_Jazbina @ 02.10.2015. 17:32 ] @
Za budj u papiru je odlicno i sunce.Prirodan proces.
[ DusanSukovic @ 02.10.2015. 18:42 ] @
Citat:
bogdan.kecman:
ne znam, nisu mi smrdele patike od puberteta, a to je bilo u proslom veku :D a tada nije pomagalo nista, ni sirce ni sprejevi ni ... jedino spaljivanje :D :D :D
Ja se resih tog smrada letos iz patika na bike turi kroz Nemacku, kisa konstantno..hehe :D
[ DusanSukovic @ 05.10.2015. 17:18 ] @
Citat:
bogdan.kecman:
silika gel. najjeftiniji izvor na veliko je posip za macke od silika gela .. kupis jednu kesu od 2.5kg posipa za macke (ali pazi da uzmes silikagel a ne pesak, nije isto!) i to je to .. pazi samo da ne isusis knjige suvise (onda se mrvi papir) .. elem, ako previse smrde i nije fora samo u isusivanju stavis knjigu po strani onako da je "razlistana" u plasticnu kutiju, pored knjige u tanjiric sipas obicno alkoholno sirce (nikako vinsko, jabukovo i slicno) i zatvoris kutiju, ostavis par dana .. to bi trebalo da ubije onaj tezak smrad knjige
Jednu knjigu sam vec resio smrada uz pomoc alkoholnog sirceta, sad dolazi na red jos jedna dosta retka - HP izdanje, tutorial o mikroprocesorima :-)
Copyright (C) 2001-2024 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.