[ MIKY-DEAF @ 04.10.2015. 14:25 ] @
Dobar dan Veljko Prvi put sam na ovom forumu, pa citajuci razna misljanja u vezi PVC stolarije primetio sam da imate dosta iskustva po tom pitanju i da ste dali mnogima korisne savete. Naime , ja sam nagluva osoba tako da mi je jedini vid komunikacije Chat,Mail i Sms. Bicu kratak: Nedavno sam zavrsio nadogradnju kuce.Naravno pre postavljanja spoljasnje izolacije moram prvo da uradim postavljanje PVC stolarije (prozori i balokonska vrata) i zato skupljam ponude , koje me bas istinski muce , jer nisam siguran od kojih ponuda da se opredelim ( za sada ih imam 3 ) a za tako nesto treba dosta znanja sta kupujes i sta placas , sto je za mene to ravno nuli kad je u pitanju PVC. prva ponuda: KBE ECOlogy 70mm , okov MACO druga ponuda: REHAU-ECOSOL ; okov WINKHAUS a za klizni sistem daju GEALAN-S8000 IQ, okov MACO treca ponuda: SUNCE Eco -GEALAN OKOV WINHAUS Koja je od ovih navedenih ponuda najbolja ? Jos jedno pitanje: da li je dobro da se uzima PVC u boji ( GOLDEN OAK ) , kako su se pokazali ili da se uzme samo bela boja? Ako sam nesto propustio, molim te napisi. Unapred zahavalan Srdacan pozdrav |