[ bogdan.kecman @ 17.01.2017. 13:10 ] @
izlazi mi na krov 12cm plasticna cevka koja ide iz moje kujne (ide od mene u zid, savija na gore i izlazi posle par metara iz krova) i na nju je nabiven onaj "sesir" sa 5-6 rupica u krug .. ne znam kako su oni zamislili da asprator izduva 800-900m3/h kroz tih 5-6 rupica al ajde .. to bi trebalo zameniti, dakle treba da svucem taj "sesir", i nabijem gore na tu cevku nesto drugo .. treba da dozvoli da iz cevke izadje tih 800-900m3/h (to ozbiljno duva) a da spreci da mi ulazi kisa/sneg/tice/.. u stan (cevka ne ide "do dna zgrade" pa da se dole negde ocedi ta voda ako bi upala kisa, vec ide direktno meni u gajbu) .... za sada nisam isao ni u jednu radnju, dobio sam info od coveka samo "da pogledam u uradi sam ili da odem kod limara da mi napravi", pa reko pre nego odem tamo da vidim sta se nudi da priupitam, znam da ovde ima ljudi koji imaju kuce i iskustva sa tim... ja sam se sa tim susretao samo u varijanti "vidi sto je dobar pevac na onoj kuci" tako da nemam ideju ni sta trazim ni na sta to treba da lici... |