[ yaelo @ 12.04.2018. 17:46 ] @
Danas sam dobio ispisnicu iz Srpske pravoslavne crkve. Hvala svima na podršci. Hvala i onima koji su me sputavali. Uputstvo za ispis iz Srpske pravoslavne crkve Potrebno je napisati zahtev za brisanje ličnih podataka. Zatim je potrebno naglasiti da se potpuno odričete SPC i da ne želite da vas crkva smatra svojim članom. Obavezno napisati zahtev da tražite pisani dokaz sa pečatom crkve i potpisom sveštenika. Potrebno je napisati ime i prezime, ime oca, vreme krštenja - barem godina. Potrebno je pozvati se na Ustav Srbije, ozbiljno pripretiti tužbom. Na kraju ostavite lične podatke, JMBG i tako i poželite da se sve završi uz dobru volju. Nikako ne idite u patrijaršiju, tamo su odbili da mi prime zahtev, sveštenik u mom kraju je bio bezobrazan. Mejl su gnorisali. To se radi u crkvi gde ste se krstili. Tamo idite sa zahtevom i nikako ne verujte na laži da to ne može da se uradi. Ja sam uradio. Ne nasedajte na lepe reči i suze i čuđenja i prozivanja da ste sektaši. Samo napred. Ja sam svoje uradio i sad mi je savest mirna. |