Citat:
gilopile:Evo ovde neka dva:
Video sam te na kupujemprodajem i na kupindu ali ne pasuju koliko vidim sa slika, no svakako sam poslao poruke prodavcima da mi posalju dimenzije da proverim za svaki slucaj. Ovi sa kupujemprodajem su svi od manjih televizora.
U Solunu somun džabe. Dok dođu sa ebaya, dok ih naši ocarine, dok me oderu za carinu jer su teški, mogu kupim drugi tv.
Citat:
gilopile:
Stvarno preskupi ti nosaci.
Na kraju sam naručio plafonski za 3600din to nije previše mislim da će raditi posao.
Citat:
gilopile:
Moj savet ti je da kupis neki slican i doradis uz pomoc nekog mastora limara i sl, oni to sa levom rukom srede :).
Imam užasna iskustva sa limarima. Užasna!! A da imam dobrog limara prepravio bi postojeći odlilčan nosač (kaže gazda da je plaćen nosač preko 1000eur)
Citat:
gilopile:
ti televizori su lagani k`o pero i samo je potrebno malo budzenja sa metalnim trakama i busenje.
ko pero?!
Ja bi rekao da ovaj ima 25kg min, sa metalnim nosačem koji je ušrafljen u TV min 26-27kg po mojoj slobodnoj proceni, i deo nosača koji ide na zid min još 5-7kg. Meni je to daleko od pera ali ko zna sa kakvim ti ticama imaš iskustva
Citat:
gilopile:
Fora je samo naci `mrtvu tacku` kod balansiranja i nema problema. Naravno, kada se sbudzi, nece se to nista videti sa prednje strane, bice kao original, a iza nece niko da nabija glavu i gleda budzevinu.
Frend koji drzi kafic je skoro uzeo neki low coast 55` TV za kafic i sam napravio nosac za na zid kad je video cene :)
Da je za mene, i da ja plaćam, verovatno bi sve bilo drugačije. Možda bi se i sam iscimao sa var aparatom. Ali obzirom da nit je moje, nit je za mene, nit ja plaćam, gledam najsigurnije rešenje u koje ja ulažem najmanje vremena i rada a koje će gazda hteti da plati.