Citat:
Nebojsa Milanovic: Pokušaj da reklamiraš u centrali, ali ako si prešao 30k to nije malo za njih i ne verujem da će ti bilo šta priznati.
nema centrale, na brojeve sa garantnog lista se niko ne javlja, nema predstavnistva u BG
Na stranici proizvodjaca nema informacija.
Koliko sam dobio informaciju iz prodavnice reklamacije idu tako sto se reklamira preko radnje u kojoj je kupljeno i salje direktno u Pirot, ta varijanta meni ne igra.
druga stvar je sto oni zaista ne mogu da znaju koliko sam ja presao sa tim gumama jer to nigde nije upisano.
Citat:
cozmo_im: Ne reklamira prodavcu sad, vec Kemoimpexu.
Hoces da kazes da je kemoimpex zastupnik za BG?
Citat:
Ne želim da izgleda da se seirim nad ovim, ali kada god ti ili neko drugi kažete da je "bolje kupiti dva komplate Tigra nego Michelin", ja ću mu pokazati ovu temu.
trazio sam pravni savet, a ne koje gume da kupim...
I ja stvarno nemam pojma kakvu bi racunicu imao da sam kupio miselin, continental ili neku drugu premium gumu i koliko bi ona meni trebala da traje da bi mi se isplatila 2-3x skuplja guma kada sam sa ovom presao vec 30000km i izgleda odlicno samo jos da uspem da dobijem nove i to je double win kombinacija za mene
U sustini ovo je verovatno prvi put da sam gume kupio kod vulkanizera, koji je digao sidro, obicno kupim u radnji.
Zapravo u pitanju su taurus gume a ne tigar, i mogu reci za njih da kazem da su ipak losije i ako ubedjuju ljude da je to sve isto i ako je sara ista guma nije ista i ako posle 30000 ona i dalje izgleda kao nova.
Zasto se deformisala nemam pojma, mozda zbog intenzivne eksploatacije po bg rupama i teskog auta ali sama guma jos uvek ima iglice mehanicki je neostecena i na oko joj ne fali nista izgleda kao nova.
drugi par guma na istom autu su tigar gume kojima pod istim uslovima i dalje ne fali nista a presle su ko zna koliko, bice da je taurus ipak losija guma i sigurno je necu opet uzeti.
Nije neka lova ni da kupim novih par guma a ove stavim pozadi, ali ako mogu da dobijem nove to bih da iskoristim, gume su i onako potrosna stvar.
Inace za bajs kupujem iskljucivo continental gume koje me kostaju koliko i ove za auto, za auto je dovoljan i tigar