[ MajorFatal @ 16.11.2019. 19:07 ] @
Recimo razboliš se od kardiovaskularnih problema, da li može da se nepovoljno završi i kolike su šanse? |
[ MajorFatal @ 16.11.2019. 19:07 ] @
[ gilopile @ 16.11.2019. 19:16 ] @
Da, sanse za otezanje papaka na najvisem nivou.
Bolujes ili si samo znatizeljan? [ Grada22 @ 16.11.2019. 19:18 ] @
Odprilike kao i rast BDP-a (3,5%) Znam da si nezadovoljan odgovorom ali to je najvisi % u Evropi.. [ SlobaBgd @ 16.11.2019. 19:33 ] @
Da, naravno da može da se umre od kardiovaskularnih bolesti, to je najčešći uzrok smrti na svetu.
Ako si primetio neke simptome, ako imaš istoriju kardiovaskularnih bolesti u porodici, ako vodiš neuredan život, ako se nepravilno hraniš i nisi fizički aktivan, obavesno traži uput za kardiologa. Ako si pak kod sebe primetio želju da neko drugi "otegne papke" zbog kardiovaskularnih problema, ako si zlurad i ako nekome želiš zlo i smrt, takođe se javi lekaru opšte prakse i traži uput za psihijatra. Za svaku boljku ima leka ako se na vreme otkrije i ako se na vreme počne sa terapijom. [ MajorFatal @ 16.11.2019. 19:55 ] @
Ne želim nikome smrt, želim da preostalih 7*10^6 žive bolje.
[ Living Light @ 16.11.2019. 22:43 ] @
Citat: MajorFatal: razboliš se od kardiovaskularnih problema Još kad bi nam rekao: -Šta Ti smatraš "Kardiovaskularnim Problemom"? [ ademare @ 16.11.2019. 23:00 ] @
Nema od toga nista ! Nekakvi kvazi net mediji , vec godinama saopstavaju da doticni ima citav niz Smrtonosnih bolesti , i godinama se nista ne dogodja !
Tako da su sve izmislili . Tako je bila prica da kada je prosle godine bio u Wasingtonu , da je bio i na lecenju ?! Jos jedna lagarija . Ovo sada Krivi su Novinari N1 ! Iznervirali ga pa mu nije bilo dobro . Bila na Pinku cela emisija o tome ! Sve dokazali , Vucicevic , Krstic i ostali nezavisni ANALiticari [ MajorFatal @ 16.11.2019. 23:21 ] @
Dobro pink smeće, ali u šta se studio B pretvorio jezivo.
Citat: SlobaBgd: Ako si pak kod sebe primetio želju da neko drugi "otegne papke" zbog kardiovaskularnih problema, ako si zlurad i ako nekome želiš zlo i smrt, takođe se javi lekaru opšte prakse i traži uput za psihijatra. Pa sad šta znam, ako bi zarobljenici u Aušvicu želeli smrt nekom baš strogom čuvaru koji je odgovoran za smrt mnogih, to baš i ne bi bilo toliko moralno neopravdano, ili u Jasenovcu recimo, nije baš za odmah trčanje kod psihijatra, više normalna reakcija. I posle kažu promeni program, neću da promenim, hoću kvalitetan program baš onaj koji sam pustio. [ SlobaBgd @ 17.11.2019. 07:53 ] @
Čekajte, kakve veze ima Balašević sa N1, sa Vašingtonom? Nemojte mi reći da su Krstić i Vučićević na Pinku raspravljali o Balaševićevim kardiovaskularnim problemima?
I da napomenem: Balaševiću su ugradili tri stenta, nije to tako bezazleno kako se priča, i sigurno nije foliranje. [ Darko Nedeljković @ 17.11.2019. 07:56 ] @
Generalno je izvodljivo, pod uslovom da odbijes da pijes lekove. U mom komsiluku zivela neka baba, đazu da od tridesete godine boluje od kardiovaskularnih problema. I nista, umrla u 95. godini zivota, ja mislim od neceg desetog. Svaki dan tableta, dvaput godisnje kod lekara i moze da se doceka tolika starost.
[ sneguljko @ 17.11.2019. 08:12 ] @
Danas se razgovara na sednici vlade, da kardiovaskularni problem uvrste u dnevnu tačku a tu je i Irinej doktor smrt.
[ Miroslav Jeftić @ 17.11.2019. 14:00 ] @
Citat: SlobaBgd: Čekajte, kakve veze ima Balašević sa N1, sa Vašingtonom? Nemojte mi reći da su Krstić i Vučićević na Pinku raspravljali o Balaševićevim kardiovaskularnim problemima? I da napomenem: Balaševiću su ugradili tri stenta, nije to tako bezazleno kako se priča, i sigurno nije foliranje. Verovatno pričaju o drugom Đoletu. [ test1234 @ 17.11.2019. 14:13 ] @
A i za “Klunija” se svojevremeno se pisalo da samo što nije bacio kašiku...
[ test1234 @ 17.11.2019. 16:19 ] @
[ SASA M. @ 17.11.2019. 17:30 ] @
Toma grobar je bio spreman.
[ Java Beograd @ 17.11.2019. 19:08 ] @
Doktor Smrt.
[ Grada22 @ 17.11.2019. 19:16 ] @
Kakva bre VMA, trebalo je da ministar odmah pocne sa lecenjem! Uvek je uz Predsednika i etika mu je nalagala da mu odmah pomogne i primeni sve neophodne mere.. [ ademare @ 17.11.2019. 19:32 ] @
Nije lud Dr. da sece granu na kojoj sedi !
Svojevremeno se o njemu na netu moglo procitati svasta , sada je to sve izbrisano . Jedino je poznato da je bio na sudjenju , tzv. Zemunskom klanu , kao jedan od saradnika klana . Tu je i zaradio nadimak , obavljajuci neke poslice . Ali nije bilo dokaza , pa je sve ostalo na prici . Ali kako ono bese : "Nedam L. i G. " , slucaj pad Helikoptera VJ . [ Grada22 @ 17.11.2019. 19:51 ] @
Svestan sam ja, Ademare, tog sto kazes. Post je napisala moja podsvest.. [ MajorFatal @ 28.11.2019. 00:59 ] @
Citat: SlobaBgd: Čekajte, kakve veze ima Balašević sa N1, sa Vašingtonom? Nemojte mi reći da su Krstić i Vučićević na Pinku raspravljali o Balaševićevim kardiovaskularnim problemima? I da napomenem: Balaševiću su ugradili tri stenta, nije to tako bezazleno kako se priča, i sigurno nije foliranje. Nisam spominjao Balaševića, ali kad baš pitaš, taj kad ripi ceo jedan dan će da puštaju njegove pesme na nacionalnoj televiziji, možda čak i cela tri dana, možda ga puste i na televizijama koje nije voleo, kao na televiziji od onog majmuna čiji je potomak PREGAZIO DETE NA PEŠAČKOM PRELAZU, u svakom slučaju njegove pesme će da se slušaju do kraja vremena. Sa druge strane šljam koji je isplivao devedesetih ćemo zaboraviti čim se makne sa pet televizija koje je okupirao, kao i cirkus nakaza koji je doveo sa sobom. [ deedee6 @ 28.11.2019. 06:09 ] @
Citat: MajorFatal: Sa druge strane šljam koji je isplivao devedesetih ćemo zaboraviti čim se makne sa pet televizija koje je okupirao, kao i cirkus nakaza koji je doveo sa sobom. Nije šljam tu da bi se pamtio već da odradjuje posao... [ SlobaBgd @ 28.11.2019. 12:52 ] @
Citat: MajorFatal: Sa druge strane šljam koji je isplivao devedesetih ćemo zaboraviti čim se makne sa pet televizija koje je okupirao, kao i cirkus nakaza koji je doveo sa sobom. Aha, kako da ne! Ko će vam onda biti opravdanje što ste bezidejni, nesložni, sujetni i što živite u prošlosti? Ista tako kako je Vučiću Đilas opravdanje za sve afere i kikseve, tako će narednoj vlasti Vučić biti opravdanje što prodaju Kosovo, što nas priključuju NATO-u i što nam politiku vode strani centri moći. Već viđena situacija. Uostalom, Tito je umro pre skoro četrdeset godina, socijalizam je pao pre trideset godina, a ti i tvoje jagnjeće brigade još potežete argument "ćopavog Zagorca" i "huuur duur komunjare". Mislim da bi trebalo da podignete spomenik Titu, koliko ga pominjete i koliko je učinio za vas. Dao vam je metu za gađanje trulim paradajzom, što je praktično jedina politika većine srpskih političara posle Tita i Miloševića. [ Java Beograd @ 28.11.2019. 13:09 ] @
Citat: MajorFatal: Sa druge strane šljam koji je isplivao devedesetih ćemo zaboraviti čim se makne sa pet televizija koje je okupirao, kao i cirkus nakaza koji je doveo sa sobom. Doživotni preletači u partiju na vlasti, laktaši, ulizice, dupeuvlakači, partijski karijeristi i eto! Dok si lupio dlanom o dlan, neki novi vazduplohov će voziti pod rotacijom ... Onaj narkoman sa puno televizija će naravno, momentalno da se učepi novoj vlasti i da oplete po VVAV kao danas po Đilasu. Nečiji drugi brat, tata, mama će harati biznisnom ... Takvi smo mi Srbi. [ MajorFatal @ 01.12.2019. 22:36 ] @
Citat: deedee6: Nije šljam tu da bi se pamtio već da odradjuje posao... Citat: SlobaBgd: Aha, kako da ne! Ko će vam onda biti opravdanje što ste bezidejni, nesložni, sujetni i što živite u prošlosti? Ista tako kako je Vučiću Đilas opravdanje za sve afere i kikseve, tako će narednoj vlasti Vučić biti opravdanje što prodaju Kosovo, što nas priključuju NATO-u i što nam politiku vode strani centri moći. Već viđena situacija. Ne mogu da razaznam od ovog čas "vam" čas "nam" jesi li za ili protiv i čega si deo? :) Citat: Uostalom, Tito je umro pre skoro četrdeset godina, socijalizam je pao pre trideset godina, a ti i tvoje jagnjeće brigade još potežete argument "ćopavog Zagorca" i "huuur duur komunjare". Mislim da bi trebalo da podignete spomenik Titu, koliko ga pominjete i koliko je učinio za vas. Dao vam je metu za gađanje trulim paradajzom, što je praktično jedina politika većine srpskih političara posle Tita i Miloševića. Kakve moje jagnjeće brigade? I nijednom rečju nisam pomenuo voljenog druga Tita? Citat: Java Beograd: Blago onome ko uspe da zaboravi TAJ šljam. Ali, mislim da će vro brzo, takoreći ekspresno da dođe neki drugi šljam. Doživotni preletači u partiju na vlasti, laktaši, ulizice, dupeuvlakači, partijski karijeristi i eto! Dok si lupio dlanom o dlan, neki novi vazduplohov će voziti pod rotacijom ... Onaj narkoman sa puno televizija će naravno, momentalno da se učepi novoj vlasti i da oplete po VVAV kao danas po Đilasu. Nečiji drugi brat, tata, mama će harati biznisnom ... Takvi smo mi Srbi. [ alimamnekolikokuća @ 02.12.2019. 17:12 ] @
Ja o Titu neću pošto je besmisleno prozivati mrtve.
Citat: test1234 Aaaaaa vidi doktora Pa i Joseph Goebbels je bio doktor. Kao djak generacije stekao je PhD u 24-toj godini. Takodje je imao problema sa zdravljem i bio nesposoban za vojnu službu. Goebbels jugend je Goebbelsova pljunuta kopija, pa mora biti suicidan. Pitanje je da li će zinuti na "devetku" ili na 7.65mm? Osim ako se nasilnost ne prazni na podanike pa ih uvlači u unapred izgubljene konflikte. Šta mislite jel onanisao na bombardovanje 1999? [ Branimir Maksimovic @ 02.12.2019. 17:25 ] @
Sloba:"Mislim da bi trebalo da podignete spomenik Titu, koliko ga pominjete i koliko je učinio za vas"
To ono kao kad lik ubedjuje Konana da mu je dao smisao zivota kad mu je ubio oca i majku :P [ Java Beograd @ 02.12.2019. 17:26 ] @
Citat: MajorFatal: Ne volem generalizacije, narod ko narod, ni bolji ni gori od ostalih, dobro možda malo bolji :) U svakom slučaju mislim da zaslužujemo bolje. [ vladd @ 03.12.2019. 13:40 ] @
Gori smo od drugih, posto je zapustena situacija. Drugi su malo vise stimulisani da budu bolji, i ostrije sankcionisani kada pokazu devijacije.
[ MajorFatal @ 05.12.2019. 20:56 ] @
Zar ti nama što smo imali Dušanov zakonik pre svih i slobodarski ustav pre svih da pričaš o nagradama i sankcijama? Pa mi smo to izmislili pre ameba, međutim ovo društvo počiva na humanosti, mi smo došli dotle da ljudi sami sebi određuju kazne, tako onaj što mu je umrela narkomanka u hotelskoj sobi, a potomak pregazio tuđe dete na pešačkom prelazu lepo sebi odrezo da svake godine vodi neku bolesnu decu na more i mi to možemo da gledamo na nacionalnoj frekvenciji ma šta to značilo.
Ali me više nervira što je situacija bila manje više normalna do tog gaženja, onda je usukani posle dva dana došao da gostuje i nešto truća, onda je počeo da se pojavljuje na redovnoj bazi svakodnevno, a onda se ko virus proširio i na ostale televizije. Lepo deluje kad se pojavi i počne da truća i opravdava neopravdivo da prepolovi IQ cele nacije ako ga uopšte i imamo. A pojavljivanje na redovnoj bazi pet puta dnevno na 5 televizija mu dođe kao neko sadističko ispiranje mozga. Jedinstven primer da nečije žgepče neprilagođenom brzinom vožnje odredi sudbinu cele nacije na neki period. Starija sam osoba hoću da gledam televiziju na miru. Kad bude odskakuto na smetlište istorije da donesemo neki zakon da neko ne može da se pojavljuje toliko frekventno pa makar bio Čarli Čaplin. Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.
|