[ pedjolino1976 @ 07.04.2020. 21:06 ] @
Ovde sam pitao dosta stvari posto renoviram neku kuhinjicu na vikendici.Sad moje pitanje je sledece.U kuhinjici sam pre imao polepljene plocice ,al posto je to bila nekad kao neka terasica pa pod pod nekim uglom zbog vode napravljen cuda luda.Trenutno je to kuhinjica ozidana pre i sad sam tu stavljao zidne plocice ugradio pvc prozor i sve to da sredim .Stari pod tj plocice na podu sam skinuo i ostao je dole samo beton.Sad taj beton treba da izaravnam posto je bio pod uglom i ok radicu kao neku kosuljicu posto nije velika kvadratura kuhinjice.Sad mene zanima par stvari. Posto ne znam al verujem da je taj beton ok armiran i sve to ,posto je to kao neka mrtva ploca tu zanima me -da li je potrebno pod necim premazati tipa nekom hidro izolacijom ,onda poravnati pod i preko toga lepiti plocice -da li je potrebno praviti termo izolaciju sa nekim stiroporm,ili cime vec pa praviti kao neku kosuljicu i plocice lepiti Napominjem da je to kao letnja kuhinjica i da nema neke vlage i tome slicno u njoj,i kvadratura je mala povrsina je 2m x2,5m. |