[ vbr666 @ 25.05.2020. 16:00 ] @
Pozdrav, zanima me koju bi dijagnostiku za osobne automobile preporučili u rangu cijene od 400-500 eura? Htio bih da nije na tabletu, a ni na kojem drugom handheld uređaju nego da ide na Windows pc odnosno laptop, ako je ikako moguće. Također, htio bih da ima što je više moguće funkcija modifikacije računala automobila i da se mogu i naprednije stvari raditi na njoj, ne samo čitanje, brisanje grešaka. Dobio sam neku preporuku za Autel Mk808 ali po opisu, čini mi se da ne spada u tu skupinu, no navodno je jako kvalitetna i pouzdana i koriste je mnogi serviseri. Ima li netko iskustva sa X5 dijagnostikom da može reći valja li ili ne, jer po opisu se čini dosta dobrom? Napomena, nisam nikakav stručnjak niti radim nešto profesionalno, ali bih s vremenom htio krenuti i u taj posao, ali polako, zanima me to, zanimljivo je i ima puno za učiti. Krenuo bih sa svoja dva auta, lagano proučavao i učio, jedan mi je gotovo za otpis pa je idealan kandidat za početak i učenje. Neću ništa puno zeznuti ako što i pogriješim... Hvala, svaka sugestija i konstruktivna kritika je dobro došla |