[ Living Light @ 05.09.2020. 14:05 ] @
[ Shadowed @ 05.09.2020. 15:24 ] @
Hvala!
Drugi nacin mi je bio prakticniji a prvi lepsi za pogledati ;)
[ Living Light @ 05.09.2020. 15:30 ] @
Shadowed,
Izvini, hteo sam dati do znanja, kako to ljudi rade.
Ja sam verovao da je bolje skinuti vrucu plastiku u kompletu,
a ne "čerečiti" onu plastiku od pokretnog mlina.
Ja probao, tad kada sam poslao post, i uslikao.
To radi!
PS: Ruskinje su čudo! :-)
[ Shadowed @ 05.09.2020. 18:06 ] @
I ja sam prvo to mislio ali me mrzelo da grejem. Ispostavilo se da dosta lako ispadne ta plastika tako da ni to nije problem. Ako moze 10ak puta da se otvara/zatvara pre nego sto otkaze, vredi :)
[ Java Beograd @ 05.09.2020. 19:02 ] @
I ja mislim da je bolje zagrejati i iščupati u kompletu, nego razglaviti sam mlin.
Ali, realno, ovaj jednokranti mlin i ne može mnogo da melje biber. Možda će da potraje duže ako treba da se "melje" tj. usitnjava provansalska mešavina, ili kupna so, ali za biber - slaba vajda.
[ baresi @ 05.09.2020. 19:14 ] @
Dobre finte, svaka čast Ruskinjama. Ja to već par godina radim duvaljkom. Za sol sam sigurno skidao više od 10 puta. Probaću i ovo sa vodom.
[ Living Light @ 05.09.2020. 19:28 ] @
baresi,
Nije tu štos u ruskinjama, (Nije to bez vraga :) )
nego u tome, da takvih pakovanja ima i po zapadu,
USA, DE, SE, UK, ali nisu iste marke,
ali su na isti nacin koncipirani.
I to: Hladno staklo, a topla plastika nataknuta na hladno staklo.
Upravo, tako se i skida, ali u kontra stranu :)
Copyright (C) 2001-2024 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.