[ vitaminb @ 29.03.2021. 20:54 ] @
Poštovanje, potreban mi je savet i pomoć ljudi koji poseduju i voze ovaj automobil ili koji se u isti razumeju Hvala unapred na diskusiji. Kupujem polovan auto B segmenta (do oko 3500 EUR), koji bi mi koristio 50% za gradsku vožnju po Beogradu i 50% za međugradsku vožnju. Orijentisao sam se na benzince i neću prelaziti veliku godišnju kilometražu, svakako ne preko 10000 km, a verovatno i dosta manje. Ne mogu da kažem da mi estetika nije bitna i poprilično sam se zagledao u simpatični Peugeot 207, i to 1.4 - 95 KS ili 1.6 - 120 KS. Pošto hoću da kupim auto 2009. godište i mlađi, tu je ta stvar sa tim BMW VTI motorima koji se od tada nažalost isključivo ugrađuju u pomenuti automobil... Kao što se zna, masa ljudi gotovo pljuje ove motore i navodi razne probleme sa njima, ali je poznato da ljudi češće pišu o problemima, a ređe o pohvalama, pa sam zato hteo da se raspitam direktno kod ponosnih vlasnika istog i iz prve ruke saznam šta realno mogu da očekujem, da li ta priča iole ima smisla i ima li uopšte nešto dobro kod ovog automobila Napomenuću da su 4-5 mesta iza, ali još uvek u igri: - Mazda 2 (1.3, 90 KS ili 1.5, 103 KS) - Seat Ibiza 4 (1.6, 105 KS; eventualno 1.2 TSI, 105 KS) - Ford Fiesta 6 (1.4, 96 KS) - Renault Clio 4 (1.2 TCE, 112 KS), ovaj mi se najmanje dojmi mada mislim da je dobar auto Svaki iskustven savet i predlog je dobrodošao Pozdrav svima! |