[ anon70939 @ 21.11.2021. 16:45 ] @
Treba da zamenim ovaj svoj obican sporet koji imam. Gledam i vidim da postoje indukcione, staklokeramicke ploce. Pojma nemam prednosti i mane. Ako sam dobro razumeo te indukcione su valjda bolje, ali je mana sto posudje treba biti sa nekim magnetnim ili kakvim vec dnom. Sad pogledah na mojim serpama, pise na dnu da mogu da se koriste i za indukcione, pa bih mogao da uzmem to ako je bolja od staklokeramicke. Trenutni sporet mi je samo 50cm uzak kao i respirator iznad njega, pa bih uzeo ovako nesto posto nikad u zivotu nismo imali vise od 2 ringle istovremeno ukljucene. A na ovom valjda polja mogu i da se kombinuju, pa neki veliki pekac koji cesto koristimo bismo mogli sada da zagrevamo celom povrsinom. https://www.eponuda.com/ugradn...fb1e-ugradna-ploca-cena-426249 Kakva su vasa iskustva, valja li to, ili da idem na obicne ringle? Crkavaju li te indukcione? Znam da smo imali u office neki kao indukcioni rešo koji smo reklamirali nekoliko puta, crkavao non stop. Je l' Bosh i dalje vazi za kvalitetan brend? Treba i rernu neku da nadjem koja je tako uska, ni tu ne znam na sta je bitno obratiti paznju prilikom kupovine. Koristim sve vreme najobicniji sporet koji ima eto taj neki ventilator u rerni i ringle. Najvise bih voleo kad bi mogla biti neka koja moze da se zagreva na jako visokim temperaturama, zbog pice, ali pretpostavljam da su to samo neke profesionalne i preskupe. |