Znaci za pocetak svi politicari, novinari, pozorisni i filmski radnici, umetnici bilo koje vrste, i svi koji se zamere tom nekom ko ce da odredjuje sta je dovodjenje u zabludu. Ja bih ti da ukljucim naravno i nastavnike i profesore koji su me dovodili u zabludu za ono sto su mi predavali, a kasnije se ispostavilo kao netacno, pa onda i naucnike koji su gresili u svim svojim mogucim i nemogucim dokazima, da ne zaboravimo raznorazne crkve, sekte i sl organizacije pa dodjosmo i do obicnog coveka koji moze da se izlupeta kada malo vise popije i na kraju cermo ostati samo mi bube...
Ne secam se da li sam spominjao lekare koji ti prepisu neke lekove koje se kasnije ispostave da nisu korisni za ono sto te muci, pa onda i.....
... naravno i bila gejtsa i dell koji su mi obecali superstabilan os i komp i ove programere sa njihovim progijima sa kojima ratujem po ceo dan i vozace gradskog prevoza koji su me dovodili cesto u zabludu, pa ovi na tehnickom koji mi kazu da mi je auto super ispravan ako im finansijski potpomonem, pa ovi advokati, tek oni udruzeni sa kompletnom mafijon, pa josh....