Citat:
gti2: Može da se reši sigurno. Što se tiče unutrašnje jedinice, ako ima dovoljno freona, verovatno je problem začepljen odvod (korito ili crevo) ili je crevo negde dobilo sifon.
Na buku u spoljnoj jedinici utiče više stvari. Trebao bi da snimiš taj zvuk i okačìš snimak da znamo o čemu se otprilike radi.
nisam sigurna da znam kako da okacim a snimila sam, sad se cuje kao agregat uospte nije prijatno, culo se i nesto kao zrikavac ali stavila sam neke kajle izmedju nosaca i spoljne i sad se zrikavac ne cuje ali je bas bucna
Citat:
StAnO1E: Sto se tice unutrasnje jed. jel radjen skoro servis i da li su tada detaljno oprali turbinu i isparivac?
unutrasnja jedinica je ciscena tako sto sam je sama usisavala i cistila koliko sam umela
skidala sam kompletnu masku i cetkicom cistila turbinu ventilatora i isparivac cak sam kucnim usisivacem izduvavala koliko je moglo
ispadoh sada mozda nemarna ali nikad nisam videla kako serviser cisti klimu sve neki koji su dolazili spricnu nesto i kao to je to opere se onaj filter koji se skida