[ chris6212 @ 02.11.2022. 11:07 ] @
https://www.elitemadzone.org/p4045473

Dimkoviću, ne mogu da se otmem utisku da se ovde primenjuju dvostruki aršini. I sada i pre 10tak godina kada sam ovde bio član jedno kraće vreme. Razlozi su evidentni, ali ću ih ipak navesti.

1. Svaka pokrenuta tema na ovom forumu u manjoj ili većoj meri skreće s teme ili je pak dopunjuje sa raznih tačaka gledišta u par postova. Fakt - nije razlog za lock. Obriši te poruke i otvori novu temu, možda još neko ima interesantnih dogodovština na zadatu temu, ovo je iovako mad zone, za razonodu.

2. Svaka pokrenuta tema na ovom forumu u manjoj ili većoj meri sadrži cinične, zlonamerne i uvredljive komentare, pa čak i brutalno psovanj. Tada nema o čemi da se priča, nego razlog za moderisanje, brisanje, banovanje člana, pa i na "neodredjeno vreme". Ali, to se radi mahom selektivno. Više puta sam i sam prijavljivao ovakve stvari (čak i brutalne seljačke psovke), ali bez reakcije. Fakt.

3. Vaš pravilnik ili pojašnjenja ne mogu biti jači od Ustava i Zakona ove zemlje, ili ma koje druge. Ako je zabranjena diskriminacija po bilo kom osnovu, to važi i ovde. Ne može se na osnovu lične frustracije ili stavova to sve anulirati jednim "pravilom", koje se i tako primenjuje selektivno.

Itd. Dakle, ako kažeš, citiram: "Da bih te uverio da sam jos ozbiljniji, dalje budalastine ce biti brisane odmah." To se može upravo posmatrati kroz ovo gore napisano. Po tvojim ličnim stavovima su fundamentalna prava "budalaštine", a zabrana opravdava nekavim trivijalnim razlozima koji zapravo ne postoje. Nema tu nikakvih ličnih emocija.Danas se ide u smeru da razlike u jeziku i pismu nestanu i to je u velikoj meri već uradjeno. Ali paradoksalno, ovde se uvode ograničenja.

To što ti nešto nazivaš "budalastinama" su možda elementarna prava zagarantovana Ustavom svih civilizovanih zemalja. A to što vi tolerišete brutalne uvrede, kršite ne samo svoj pravilnik, već i Zakone...

Ali ne vredi trošiti ovde reči, kao i pre 10tak godina, ponašanje nekih članova, moderatora i administratora je na istom nivou kao i ranije...
[ BuzzLightyear @ 02.11.2022. 14:56 ] @
Ivan ima običaj da slučajno pipne nešto na telefonu i zaključa temu. Tako je bio zaključao temu o Putinu, pa mu je onda javljeno da Rusi gube. Ja sam ga lično optužio da je KGB spavač i da je zato zaključao temu. Na kraju se ispostavilo da on nije imao pojma da je tema zaključana.
[ MajorFatal @ 02.11.2022. 15:19 ] @
Ne bi trebalo ništa da pipka ako ne ume da rukuje.
[ Ivan Dimkovic @ 02.11.2022. 19:55 ] @
Smarate.

Ne mora bas svuda da se mraci i isijava negativna energija. Izadjite malo napolje na svez vazduh.