[ BytEfLUSh @ 08.02.2024. 00:08 ] @
Naravno da sam hoarder.

Google Photos mi malopre izbacio neke memories sa ES okupljanja 2004. u Novom Sadu i 2005. u Beogradu (ili je možda bilo godinu dana kasnije za svako od tih? Ili obrnuto? Nisam baš zagledao datume previše, ali me "naćeralo" da pokrenem temu).Mrzi me pre slanja poruke proveravam kada sam se registrovao, ali verovatno sa 18-tak 2003. Tada je bio neki Apache sa listing access-om za slike sa ES okupljanja.

Da li bi iko od vas (koji ste bili tamo) imaš išta protiv da ovo objavim negde? Ništa loše, uživamo u masnim pljevama i pijemo pivo (BG) ili samo pijemo pivo sa maloletnicima (NS).

Bila su to lepa vremena, sve decentralizovano, kako bi inače i trebalo da funkcioniše.

No, da "ne volim ježa u leđa" više, ima iko išta protiv da objavim slike? Sve su normalne, a ako iko od učesnika hoće, prvo ću mu poslati u poruci.


Citat:
Poruka sadrži neprimerenu reč ("se*em"), molimo da preformulišete izraz i pošaljete poruku ponovo. PIŠITE KVALITETNO I OZBILJNO!

Citat:
Poruka sadrži neprimerenu reč ("k*njam"), molimo da preformulišete izraz i pošaljete poruku ponovo. PIŠITE KVALITETNO I OZBILJNO!

Mnogo toga se ovde promenilo. :)
[ BytEfLUSh @ 11.02.2024. 06:14 ] @
U jbt, al' sam ja bio pijan. Naravno da imam te sve slike, ali WTF - koga to uopšte zanima? Aj' delete :D


Vidi, ima brza izmena, +/-, a nema Report dugme. :D
[ Nebojsa Milanovic @ 11.02.2024. 10:25 ] @
Pozdrav Nevene,

Nisu mnogo bitne slike, mada ne verujem da bi neko od prisutnih imao nešto protiv da se okače (nisam bio na tom okupljanju ali kasnije jesam, znam o čemu se radi), bilo bi lepo da se malo aktiviraš na ES-u i podsetiš na te dane/godine :)