[ glackop @ 30.10.2024. 23:47 ] @
| Pre neki dan uvezao Djulijetu 1.6-105ks 2013.Po satu 212.000 a po servisnom 247.000,sto i kaze dijagnostika,ali mi malo na leru ne radi stabilno vec blago varira obrtaj motora,pogledam dizne one daju razlicite parametre,na preliv je jos nisam testirao,pa ako neko hoce da mi kaze koje od ove cetri su solidne a ostale da kupim. |
[ Darko Nedeljković @ 31.10.2024. 20:10 ] @
Treba da proveriš koje su tu dizne i koja je njihova maksimalna korekcija. Ja sam na fordovom kombiju imao isti problem i slične rezultate i rekli su mi da je maksimalna korekcija 4, tako da dizne ne menjam dok ne predje 3. A ispostavilo se da kod mene uzrok neravnomernog rada nisu bile dizne, već regulator pritiska goriva, stavljen novi i motor radi perfektno mirno, što je i poenta te korekcije, da se iskoriguje nepravilan rad dizni i motor radi perfektno mirno. Proveri ti to ponovo i za te poslove biraj baš dobrog majstora, najboljeg kog možeš naći, ne bilo koga.
[ glackop @ 01.11.2024. 00:53 ] @
Prekjuce sipao one aditive za dizne,prvo greskom stavio sredstvo za benzinske onda dodao i za dizel motore,sad ima duplu dozu na 40 litra goriva,valjda mu nece skoditi,i danas se vec znacajno poboljsao rad,95% je kako treba da radi,i mislim dace na tome i ostati.Ja koliko se secam od ranije bilo je negde reci da dobra dizna treba da bude -0,?? a kada je u plusu pogotovu ona moja cetvrta sa 2.72 da to nije dobro.Nzm videcemo.
Copyright (C) 2001-2024 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.