[ Living Light @ 03.01.2025. 06:05 ] @
U videu je prikazana kuća iznutra.

Eee, USA, usa, ....dobra ti je Reklama o Lepom USA Životu:

[ Living Light @ 03.01.2025. 07:43 ] @
[ Living Light @ 03.01.2025. 08:33 ] @
Nije samo da Ameri lage,
Lage i u Londonu:

[ mjanjic @ 03.01.2025. 11:36 ] @
Kako lepo kaže čovek, cenu određuje lokacija, a ne kvalitet, kuća od milion i kuća od 300k imaju isti kvalitet prozora, krova, garažnih vrata: https://www.youtube.com/watch?v=wmNTIZYqNH8

Ovde se vidi kako to sve izgleda pre nego što se zidovi pokriju "plemenitim" materijalima, doduše video sam da i u Švedskoj tako izgledaju kuće u toj fazi gradnje:

Ili, "drvena kuća po narudžbi":

A kad se neka od takvih kuća skocka, izgleda nešto kao ovo (prikaz negde od polovine videa):

Davno sam naleteo na video gde neko od naših iz bivše SFRJ radi renoviranje kuća, baš je detaljno prikazao neku staru drvenu kuću, velika kvadratura, jedno od kupatila ogromno sa nekim đaukuzijem, stanje vrhunsko iako je stara preko 50 godina, jer sve je do održavanja, samo renoviranje kuhinje bilo neka ogromna suma, a garažna vrata tipa 30k dolara, mislim da je na kanalu na kome su iznad linkovani video snimci, ali se stvarno ne sećam, a baš sad da pretražujem...

[ Living Light @ 03.01.2025. 12:20 ] @
Povremeno pratim Mirzu još od kada je počeo da objavljuje na YT.

Extra Osoba koja NE LUPA GLUPOSTI.
[ dusanboss @ 04.01.2025. 01:44 ] @
Ma divni ljudi sve! Dokle god pričaju istim jezikom kak se kodnjega uselu pričal! Pa čak taj njihov nazovi Američki. Kad ga čuješ kako priča prosto nemož a da ga ne pitaša "A oklen su tvoji?"

Otišli tamo, zaradili ozbiljne pare i sad nama prodaju muda za bubrege kako tamo ništa ne valja, kako su tamo loši ljudi kako oni eto jako puno rade (al nekako stignu redovno da snimaju za Youtube )

Zahebi me bre sa tim. Jedno ne volim, a to je da me ljudi prave i smatraju za budalom! Ja razumem da ljudi lažu. I treba da lažu, ne možeš svakom reći istinu!
Al nemoj da me praviš budalom! Nemoj molim te! Ja to nikome ne radim.

Post je! Izdržavam 7 dana na vodi. Ovo što sam ovde napisao je jedino što me je nateralo da prekršim neka pravila. Vidim, sledeći put moram da se rešim i interneta. Ovo je zlo mnogo veće od hrane i pića!
[ Living Light @ 05.01.2025. 06:40 ] @
aaaaJjjjoooooojjjj Dušaneeee !

Odakle ti to iz "Fundamenta Negativno Raspoloženje" ?
Ko te iznervirao tako?
-------------------------

Otvorio sam ovu temu da ukažem na:

- Ogromnu razliku u doživljaju i opisu američke kuče vs balkanske kuće,
i Šta je Amerima Top-Top Izvedba kuće, a mi balkanci primečujemo da ima Fuš-a, za koje ni Američki Majstori ne vide ništa loše.

U prva dva videa, ona Madjarica je iznosila Propuste na TOP Amer kući za milion ipo dolara,
i to tako za nas Neshvatljivo-Nedopustivim greškama,
za koje Ne možemo da verujemo da amerikanci SA TIME ŽIVE u skupim kućama.

1) U prva dva Videa Tip koji pokušava da komunicira sa Madjaricom na "amerMadjarskom" Nije Madjar iz Madjarske,

nego neko ko pokušava da govori madjarski (uči) ali mu teško ide zvog "izgovora"
pa je često tekst koji je pokušao sročiti bezuspešno, Dopunjem Štampanim textom na velikoj beloj podlozi
u sred ekrana, kao dodatno razjašnjenje.
-----------------------------------------------

Ima jedna interesantnost koju sam primetio posmatraju prva dva Videa.

Kada Lik koji nije madjar, izmedju redova vidno "pljuje amere" i opšte ih ne mazi u celom videu
ne prestajući da redovno ponavlja "debilni amer mentalitet" sa kojim ON nikako Ne može da izadje na kraj,
niti shvata amerikance kako mogu da budu da se ni u šta "sa svojih 10 prstiju" NE Razumeju a kamo li urade i posao reše.

A Magyarica iselila se i živi u americi,

ali,

--- tek njoj u životu NE treba ni jedan "urodjenik-domorodac-amerikanac"
jer i ONA Tvrdi da su oni ljudi sa debilnim potrebama i megalomanskim iskazivanjem i govorom tela tipa:

- Uu-Je, jel ti znaš ko sam, šta sam,
ja sam za tebe "Extra Štih" i to ne bilo kakav nego Ihahaha, Hight, hight !

eto ukratko pokušavam Dušanu da objasnim đa Nije pažljivo odgedao prva dva videa,

ako jeste ,

anda ih Nije razumeo na osnovu "Auto-Translejtera".

Mogu da kažem da se Auto-Translejter" (u ova dva Madjarka videa) UUUusssssRAhhHHO načisto,

- ili je omanuo prevod na srpski, ili uopšte nije nalazio adekvatnu reč,

- ili je "štiteči amer Interese" Izvrnuo i nekompletno preveo PREČUTAJUĆI Suštinu i ozbiljnos Madjarskog teksta.
-------------------------------------

Dušane, Duško,

--- Nije SVE Tako Crno! -- u kakvo CRNO možemo/umemo Mi Sami "Stvari da Ofarbamo"

Pozdravljam Te, Prijatelju cenjeni.

Svako Dobro

pOz