[ bordzija @ 12.01.2025. 13:42 ] @
[ bordzija @ 12.01.2025. 13:42 ] @
[ bordzija @ 12.01.2025. 13:57 ] @
Ukinu jednu traku, naprave parkinge i kolaps u celom beogradu pa sad opet vraćaju saobraćajnu traku. Za ovo bi trebao neko da odgovara pred zakonom i završi u zatvoru! Parking servis je svesno napravio pakao zarad profita!
[ test1234 @ 13.01.2025. 09:53 ] @
Pa vidiš da su efikasni, probali da prošire ulicu a da smanje parking, videli da ne pije vodu i sad vraćaju na staro. I to sve u roku od odma. Žuri se ljudima, razumljivo skroz.
[ bordzija @ 13.01.2025. 14:24 ] @
I kod feruma treba da dodaju još jednu traku na uštrb betonskih žardinjera ako misle da rasterete brankov most i kolaps kružnog semafor toka. I kod hotela moskve isto za skretanje levo i desno. A svesno su suzili saobraćajnice. Recimo kod mene su u nemanjinoj kod generalštaba ukinuli traku za skretanje u k. Miloša. Dva auta daju žmigavac za skretanje i kolaps.
Srpskih vladara jedna traka za saobraćaj druga žuta. Mislim genijalci! Zar ne mogu barem jednu osobu sa saobraćajnim fakultetom da zaposle? Ne moraju baš svi da budu nepismeni! [ Java Beograd @ 14.01.2025. 07:01 ] @
Ovde moram sa bordžijom da se složim.
Ali, mene najviše "svrbi" ulica Jurija Gagarina koja je imala ODLIČAN zeleni talas tokom par decenija. I onda dođoše naprdnjaci, na čelu sa drvosečom Vesićem, i zarad svoje provizije od 10% baciše u đubre čitav sistem odlične semaforske signalizacije da bi uveli neko bukvalno sra nje, i sad, kad keneš od ul. Ivana Ribara, do Mosta na Adi obavezno te bar 5 puta sačeka crveno. Dakle, samo je bilo potrebno da NIŠTA NE RADE. Ali, nisu izdržali. [ Living Light @ 14.01.2025. 08:37 ] @
Kad pomenu ulicu Jurija Gagarina,
i njenu "Auto-Prohodnost"i Zeleni-Talas te rel. dugačke ulice, imam Samo LEPA sećanja od pre 40 godina, a to su ova: Naime za vreme studiranja u Beogradu upoznam "ženstvenost" koja mi je na ETF Faxu (uz puno Uvodnog-Izlaganja u KST-u) dala br. njenog fixnog telefona i Adresu u ulici Jurija Gagarina. A kučni broj ulaza je bio "Tamo negde daleko, u kraj Jurija Gagarina, gde okreće "Aftobus", jbt, a ja zapucao kod nje kolima, da ispadnem frajer ako me Ona (drugarica za slušanje Ploča) pita "Kako si došao" ? Aaaauuu, kada sam sišao od tamo negde Sava Centra u ulicu Jurija Gagarina, pa me uhvatio "Zeleni Val/Talas" na semaforima, - nisam imao vremena da buljim u papirnu Kartu Beograda a istovremeno i u Put-Ispred mene, samo sam primetio da sam časkom prošao Sve semafore "na Zeleno" i stigao na kraj ulice Jurija Gagarina "gde okreču Tamvaji" pre 40-godina ?! Eee bre, pa ta J.Gagarina je bila za mene, za "dete-sa-sela" -bila je italijanska Auto Strada Sunca, te 1982-e godine ! Eeeeh, to su bili dani ... [ test1234 @ 14.01.2025. 14:24 ] @
A blok 45 se inače službeno zvao „naselje sunca„…
[ Java Beograd @ 14.01.2025. 14:31 ] @
Kad se sad prošetaš šetalištem "Lazaro Cardenas", koji se pruža kroz centar blokova 45, 44, 70 skapiraš kako su urbanisti i arhitekte, blokove STVARNO osmislili po meri čoveka.
Škole, vrtići, igrališta za decu daleko od prometnih ulica, mnogo zelenila, sportski centri, zanatski centri, Dom Zdravlja, i tako dalje i tako dalje. [ bordzija @ 15.01.2025. 02:34 ] @
[ Java Beograd @ 15.01.2025. 07:29 ] @
Nije. Pogrešno razumeš strelice. One se odnose za skretanje u Kralja Milana. Zato su tako izdužene.
Desna traka Prizrenske je za Balkansku. Leva i srednja traka su za levo iz Prizrenske, a onda je nacrtan i izduženi dodatak, da vozači znaju da posle, u Kralja Milana mogu: Leva i srednja - može desno u Kralja Milana Leva - može levo u Kralja Milana To je zato što ljudi ne znaju (nisu znali) da leva iz Prizrenske sme desno u Kralja Milana. I onda se u srednjoj traci u Prizrenskoj stvara nepotrebno dugačka kolona. [ bordzija @ 15.01.2025. 09:59 ] @
Možeš misliti kako li je tek sada? Davno kada sam tek položio iz te srednje na skretanju u k milana sam hteo desno dok je vozač peglice hteo levo prema trgu r. i samo dao gas. Naravno da sam bio brži i zakočio na vreme. Uglavnom sve je u centru konfuzno zarad parking servisa.
Neka izvole i kopaju garaže jmesto što su zakrčili ulice parkinzima i NAPRAVILI PAKAO! [ bordzija @ 26.01.2025. 23:02 ] @
Prizrenska zatvorena za saobraćaj. PAKAO!
Kakav li je debil zauzeo pola ulicie sa parking mestima i zapušio brankovu ulicu i most? Visio bi meni taj na terazijama! [ mjanjic @ 27.01.2025. 14:04 ] @
Ne znam šta je problem, ko brani vozačima da gaze "pravo" bez obzira na prepreke, zar im nije predsednik rekao da niko nema pravo da ih sprečava da prođu i stignu gde su pošli ;)
[ bordzija @ 27.01.2025. 15:09 ] @
Sutra će decu, putare i radnike da gaze, pešake po trotoarima naprednjaci su skroz bolestan deo naroda.
[ mjanjic @ 30.01.2025. 14:16 ] @
Ne mogu sad da nađem sliku na netu, ali sam negde video pre par godina, kao lik koji radi za neku putarsku firmu se našalio, stavio čizme pre postavljanja asfalta tako da van asfaltiranog sloja vire samo đonovi, pa kad je prošao valjak, digao frku da je neko pao ispred valjka :)))
Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.
|