[ B3R1 @ 12.01.2025. 16:31 ] @
[ test1234 @ 13.01.2025. 09:43 ] @
Ako hoćete malo da se zabavite pročitajte ovih 60-tak komentara, urnebes. Mislim na gornji članak.
[ mjanjic @ 13.01.2025. 16:12 ] @
BIA ima preča posla, a sreća da ova gospođa nije našla inspiraciju u filmu "Uhvati me ako možeš" (Catch me if you can, prema knjizi autora Frank William Abagnale Jr.), pa obukla uniformu stjuardese i tako se ukrcala u avion :)
Neko će pitati kakve veze ima BIA sa čuvanjem aerodroma. Nema nikakve, ali mora da ima informacije da obezbeđenje aerodroma ne radi svoj posao i da bi zbog toga tamo mogla da se desi neka tragedija mnogo veća od ovih koje nam se dešavaju u zadnjih godinu dana zbog toga što nekome padne na pamet da krene puškom ili nožem da se obračunava sa kim god stigne.
[ B3R1 @ 14.01.2025. 13:55 ] @
Problem je u tome sto je pre ustupanja aerodroma Francuzima poslove FTO obavljao MUP. Za to su verovatno dobijali cak i neke pare. Ako si putovao ranije verovatno se secas pandura na svakom gejtu.
Kada je Vinci preuzeo aerodrom MUP je sveden na onu ekipicu na pasoskoj kontroli. Sve ostale poslove FTO preuzeli su Vinci, G4S, Menzies itd. To su kursadzije - malo dete bi ih prevarilo.
Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.