[ Nebojsa Milanovic @ 14.01.2025. 03:35 ] @
Kao verujem svakom ljubitelju automobila i meni povremeno iskaču klipovi sa kanala "Budući klasici". U hroničnom nedostatku vremena samo ih preletim, sve do praznika sada kada sam stigao da detaljnije pogledam nekoliko klipova. Mogu reći da sam veoma prijatno iznenađen, ovako nešto je pravo osveženje na domaćoj auto-sceni i sasvim sam siguran bi imalo ogroman uspeh i van zemlje. Van svake diskusije je očigledna enormna stručnost i posvećenost autora emisije i dvojice njegovih mladih (sa)radnika, kao i izvanredan odabir pravih "muških" vozačkih auta koji se u epizodama predstavljaju i pretvaraju u skoro nove. Mene skoro više iznenađuje izuzetno kvalitetna produkcija, odlični kadrovi i njihova osvetljenost, odlična usaglašenost priče i fizičkog pokazivanja šta se radi, kao i izvanredna a ne previše nametljiva marketing komponenta u snimcima. Verujem da upućenijima nisam mnogo novoga rekao, samo želim sa zadovoljstvom da konstatujem da se pojavio prvi kanal u regionu za istinske ljubitelje pravih automobila, a ne novokomponovanih sega-mega vozila i siguran sam da će ovaj kanal ubrzo ako već nije, biti najjači autokanal u regionu, verovatno i šire. |