[ MajorFatal @ 07.02.2025. 23:07 ] @
Postavio sam pitanje i predlog u delu foruma Predlozi i pitanja, međutim ... Čim sam postavio i pitao, odmah je nestalo .. plašim se da nešto nije u redu sa endžinom foruma ..

Šta može da bude?
[ MajorFatal @ 07.02.2025. 23:25 ] @
Vaki je bio predlog:

cut here--
Radi se o tome da nemanja ne može jadan da me banuje, .. a, da prostiš, ne sviđam mu se. Stavovi, pomisli, bilo šta. I sad jadan, pošto ne može da me, da prostiš, banuje, on mi, da prostiš, obriše svaki post, o ovom, onom, i onom trećem. ...

Moja neka ideja je, i bi bila, da se nemanji jadnom, omogući banovanje, da prostiš, običnih članova, to jest, da prostiš mene. ...

Radi se o tome da je retard već banovao, a to mu da prostiš omogućio retard gojko, sve druge moderatore. Pa sad kad već ne zna šta da radi, može da banuje mene, ako mu se, da prostiš, stavovi ne sviđaju.

I onda bi forum bio mnogo lepši. On se ne muči da briše, ja ne uživam da pišem, sve super.

Šta mislite?

Jednom rečju njemu je išlo u prilog, a izgleda baš on mi izbriso?

Ako mi izbriso, na koji način da se požalim, predložim predlog i pitanje?
[ Nebojsa Milanovic @ 07.02.2025. 23:33 ] @
Ja sam ti naravno izbriso i dok te neko ne banuje brisaću ti sve osim sa foruma npr. Matematika i sličnih i gde to ne radim iz poštovanja prema Bojanu i drugim moderatorima.