[ bordzija @ 01.03.2025. 21:21 ] @
[ bordzija @ 01.03.2025. 21:21 ] @
[ bordzija @ 01.03.2025. 21:40 ] @
[ dejanet @ 01.03.2025. 21:52 ] @
Kod mene SBB 610 Mbps isto wireless sa kompa.
[ Living Light @ 03.03.2025. 00:34 ] @
Bordzi, povezao si "Babu-i-Žabu".
To se samo kod tebe dešava "usporavanje NET-a". ---- Prva pomoć: Proveriti sve Bakarne veze, kablove i konektore. Izmeriti SLABLJENJE kroz OPTIČKE kablove na dolaznom kablu i na kablovima unutar kuće/stana. eto Majstore, Ne valja Ti Konekcija, a dižeš prašinu. pOz [ bordzija @ 03.03.2025. 22:55 ] @
Nema nikakvih konektora ide direkt u ruter. Dođu provere resetuju i kažu sad je ok. Čim odu opet šit.
Menjan je i ruter sad je još gore. Ne valjaju im razvodne kutije na krovu čim padne kiša đoka. [ ironman @ 08.03.2025. 07:55 ] @
Još uvek koriste viseće kablove?
[ test1234 @ 08.03.2025. 09:33 ] @
Citat: bordzija: Nema nikakvih konektora ide direkt u ruter. Dođu provere resetuju i kažu sad je ok. Čim odu opet šit. Menjan je i ruter sad je još gore. Ne valjaju im razvodne kutije na krovu čim padne kiša đoka. Sve tačno… a i ovo sa kablovima po krovovima, infrastruktura iz 2006g. Baš mi nisu jasni. [ Living Light @ 08.03.2025. 22:43 ] @
Citat: bordzija: Dođu provere resetuju i kažu sad je ok. Čim odu opet šit. prica se da SBB tako postupa sa "nervoznim" Korisnicima, - koji Stalno Nešto "Zaqquurhhlecaju". 😉 Bordzi, 7 dana već obećavaš "ProPas", ja Brate ne vidim nikakve Padove Brzine. Sa kog "Krunjača" ti kraduckaš signal SBB-a, Nemam Pojma. ---- Tek nema MUTNE Slike ! e Bordzi, Lek za mutnu sliku: -Obriši Display Monitora, iLi onog "ToBisha" televizora što si Uz'o na Dupli Popust, pa na Akciji i još na '12 Rate bez Kamate' 😉 [ bordzija @ 13.03.2025. 12:52 ] @
Kod žene su rešili taj isti problem u susednoj ulici ali kod mene nema ko da se žali jbg. Sad ću da vidim sa komšijama da se udružimo. Vidim da i jedan kabl visi otkačen sa zgrade što je komšija iz susednog dvorišta krao struju za garažna vrata. Možda je i to problem koji pravi smetnje.
[ Living Light @ 13.03.2025. 18:40 ] @
Bordzi, znas i sam kako je to.
Kada nemaju dovoljno prituzbi na Talasanje/Variranje/smetnje u samoj Brzini Int. Veze, onda i ne haju za jednog iLi dva korisnika. To je, kao kad u Firmi od 100 radnika, za 2-3 radnika SMETA pocetak rada od 8:00h ujutru, jer bi oni da rade od 6h iLi 7h, da nakon posla idu do njive, i tamo nastave sa svojim poslom. Poslodavac sigurno nece pomeriti radno vreme SAMO ZBOG NJIH. Tako je to i sa zastojima/usporavanjima/kvarovima kod provajdera. ehhhbe se njemu da zbog 2-3 prituzbe menja glavne dovodne kablove, prolazne kutije, tačke/kutije račvanja, iLi bilo sta od postojece Opreme, u koju je vec ulozio novce, pa sad zbog malog broja prituzbi da menja ono sto je zardjalo, popucalo od sunca, iLi "navuklo vlagu" (kablovi, r.kutije). Tako da ... seli se na Slaviju iLi Terazije 😉 Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.
|