[ bordzija @ 09.08.2025. 03:16 ] @
[ bordzija @ 09.08.2025. 03:16 ] @
[ ademare @ 09.08.2025. 11:46 ] @
Meso nikada i ne kupujem u Lidlu. Necu da se trujem !
Ono sto kupujem je katastrofa ! Kiselo mleko . Vec drugi put ne valja ! Treceg nece biti, jer nisam lud da bacam pare ! Prvi put sam uzeo jedan paket od 20 komada, nije mi Lidl bas blizu i ne mogu da idem svaki dan. Zato se kupi malo vise. Mleko jedno 1/3 je bilo za kontejner gde je i zavrsilo ! Bili su razliciti datumi tako da jedan datum nista nije valjao bilo nekako cudnog ukusa vodeno, neformirano ! Drugi put pre nekoliko dana uzmem takodje 20 komada ali USKISLO ! Sve otislo u Kontejner jer mi se ne isplati za 500 dinara da se mlatim i vracam, pola od toga ode za gorivo plus izgubljeno vreme ! Mnogo jednostavnije je Nekupovati vise kod Bandita ! Zato kazem 3. puta Nece biti jer bi bilo previse da me zeznu 3. put sa Pokvarenim Kiselim mlekom ! [ bordzija @ 09.08.2025. 13:20 ] @
Nije to ništa haha meni je u špajzu eksplodirao pasterizovani paradajz iz lidla u tetrapaku iako je datum bio ok. Ceo dan smo morali da peremo ceo dan i krečimo ceo špajz hahaha. Lidl ima najniži nivo kvaliteta hrane u srbiji a najviše cene.
Žena svrati zbog nekih pizdarija pa i ja sa njom. Lidl postao ko kineski tc samo krpe, trice i kučine, sve manje hrane. [ mjanjic @ 10.08.2025. 11:08 ] @
Meso im je puno vode, onaj od koga ga nabavljaju verovatno ima onaj uređaj za upumpavanje vode:
https://www.youtube.com/shorts/Bl6SAJhBNeA https://www.youtube.com/watch?v=zaRGRhbscNc https://www.tiktok.com/@marble...eo/7280994518713896197?lang=en Zbog toga meso uglavnom kupujem samo za kuvanje, i to iseckano, npr. ono u kockama, za gulaš, može da se doda npr. i u pasulj i sl., ali kad pri kuvanju vidite koliko ima one sive pene koju je potrebno ukloniti, bude vam jasno kakav je kvalitet u pitanju. Jedino još nisu toliko iskvarili onu začinjenu piletinu (barbikju ili kari sos), mada se evidi da ipak ima više vode nego ranije. Ono na šta sam se navukao kod njih u zadnjih pola godine je vešalica u onom "vakum" pakovanju, ranije je bila ređe u ponudi, a ja mislio da je cena za jedno pakovanje 1000 din., međutim to je za 500g, a neka pakovanja često imaju 150-200g. Ranije sam birao najtanje komade, međutim sve ih je manje, od 10-12 pakovanja koliko bude u frižideru, jedva nađem jedno takvo pakovanje. U ostalim pakovanjima znatno deblja vešalica, vidi se i da je naduvana vodom, cena bude i do 700 din. Nije toliko cena, da je u pitanju meso, ali zašto da plaćamo vodu u mesu po cenu mesa? I kad ubrizgaju toliko vode u meso, ono ne može da se premešta iz komore u vitrinu/frižider, pa da se opet vraća u komoru i tako više puta. A naišao sam par puta kad sam video da to meso iz frižidera stavljaju u one gajbe na paleti i vraćaju u komoru. Iz DIS-a znam priču da su piletinu u onim kesama (celo pile) otvarali i prali u ledenoj vodi, pa ponovo pakovali uz prelepljivanje deklaracije. Bukvalno se prodaje đubre koje nije ni za kućne ljubimce, a kamoli ljude. [ bordzija @ 10.08.2025. 18:30 ] @
Da to meso ima toliko vode (siva smrdljiva slina) da kada baciš na roštilj, krene da curi i ugasi vatru :)
[ bakara @ 10.08.2025. 21:39 ] @
Citat: bordzija: Navikli smo na dane italije, španije, grčke, francuske međutim lidl nam je predstavio nešto sasvim novo i inovativno: dani nestašica 90tih. Frižideri prazni uglavnom nema mesa: Kladim se da si ovo uslikao u sredu uvece jer se ti frizideri pune posle radnog vremena za akciju koja pocinje u cetvrtak. Uvek bude prazno, narocito meso. Ja sam juce bio u lidlu, i stanje je redovno, samo su cene i dalje nenormalne. [ bordzija @ 13.08.2025. 16:31 ] @
Ne znam izgleda da se ti frižideri uvek pune sutradan? Isto kao trgovac kada kaže eeee malopre sam prodao zadnji komad
![]() [ bordzija @ 04.09.2025. 14:03 ] @
[ Java Beograd @ 04.09.2025. 14:21 ] @
Pošto je puter u Lidlu ovih dana?
[ ademare @ 04.09.2025. 15:24 ] @
Ja sam bio danas ali meso ni puter ne kupujem i nemam pojma sta je sa tim.
Nikakvih akcija nema vise , ali neku robu ne daju bez Aplikacije, iako nema popusta !? U sustini ipak je to Svaba i robu koju sam i ranije kupovao po redovnoj ceni sada je jeftinija ! Tako da mogu da kazem da sam zadovoljan danasnjom kupovinom ! Cak sam nasao i zelene banane koje su u Maxiju iako ista cena, potrule ! Naravno ukusi su razliciti pa ima dosta ljudi koje vole te prezrele jer su dosta slatke. Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.
|