[ Marenović Slaviša @ 22.06.2004. 11:40 ] @
Ne mogu a da ne promovisem malo jedan dogadjaj, zapravo manifestaciju a koju ne bi trebalo da propustite.
rec je o VESELOM SPUSTU koji se i ove godine tradicionalno odrzava.
Ako vas interesuje, imate sajtove na kojima imate sve odgovore:
http://www.veselispust.4t.com/
http://www.kraljevo.com/veselispust/
Dodjite, zivite dok jos mozete!!!

[Ovu poruku je menjao Marenović Slaviša dana 22.06.2004. u 20:53 GMT]
[ Marenović Slaviša @ 22.06.2004. 13:30 ] @
Prillog uz prethodnu fotku, jos jedna da vam malo docaram dogadjaj.

[ Marenović Slaviša @ 24.06.2004. 23:01 ] @
@Igor Salindrija : Buduci da zaintersovanosti na ES-u bas i nema za ovu temu, brisi ovo kad ja vec ne mogu.
[ Deki Deki @ 25.06.2004. 00:36 ] @
Mislim da je dobro sto se promovise akcija koja poziva ljude da se druze sa prirodom i medjusobno.Pogotovo nasem narodu koji se otudjio.Dolazimo u Kraljevo.
[ pctel @ 25.06.2004. 11:02 ] @
Tako je. Odvojimo oci od ekrana na dan-dva i pogledajmo malo koliko ima lepsih stvari od kompjutera. Podrzavam temu i izjasnjavam se protiv brisanja!
Samo ne bi me cudilo da neki geek ponese laptop
[ pctel @ 25.06.2004. 11:16 ] @
Kad smo vec kod toga, u Valjevu se svake godine u ovo vreme organizuje manifestacija tog tipa, ali na drugaciji, originalan nacin. Radi se o tome da se ne koriste originalna i profesionalno izradjena plovila, vec ucesnici sami treba da pokazu sto vise maste, pa se tu mogu naci vazdusni duseci za plazu, traktorske gume, kade iz kupatila, drvena stabla i bandere, velika metalna burad... da ne nabrajam, nema cega nema. pobednici su svi koji sa takvom opremom stignu do Lajkovca. Slike nemam, kao ni bilo kakve informacije kog datuma se to dogadja.
[ Vukan Karadžić @ 25.06.2004. 13:50 ] @
Pa i u KV je tako.
[ Marenović Slaviša @ 26.06.2004. 12:19 ] @
Upravo tako. Sta god napravis i sklepas sa tim se mozes spustiti niz Ibar...
Secam se da je jedan proizvodjach stiropora reklamirao sebe na ofiginalan nachin:
Napravio je chamac od 2 velike debele table, (nestandardne velichine) plovilo na kojem se lepo spustio do Kraljeva.
Naravno, mozete i chamcima, vazno je uchestvovati...
[ broker @ 27.06.2004. 00:05 ] @
Mislim da su bilo kakve "masovke" u prirodi huljenje na samu ideju uzivanja u prirodi pa i ibarski vasar.

Vise volim manje ljuid, do tri camca.

Evo kako je to na primer na Limu: http://www.uzice.net/splavarenjelimom/
[ alazovic @ 01.07.2004. 15:13 ] @
[quote]broker: Mislim da su bilo kakve "masovke" u prirodi huljenje na samu ideju uzivanja u prirodi pa i ibarski vasar.

Vise volim manje ljuid, do tri camca.

Padja, pa ti si cudo! Izgleda cu i ja da umanjim moju ljubav prema Veselom spustu! Organizatori su mi uvalili da vozim trubace, tj. meni i mom prijatelju Rasku, posto su trubaci po prirodi nesposobni ljudi, a posebno kad treba da voze camac
Ima da mi sviraju Nirvanu ceo put, ne zvao se ja Aco Lazovic...

Pitanje: sta je najbolje da se ubaci u usi da se prezivi taj stres??? Cement, mozda nesto jace?

Ako prezivim, javljam se za jednu turu bajkom po tvom izboru, onako kao na Zlatiboru. Ne pravim pitanje... Tara, Zlatibor, Zlatar, samo da je sto manje ljudi! (A i musica, po mogucstvu)

Pozdrav, Aco
[ broker @ 02.07.2004. 16:58 ] @
Citat:
alazovic
Izgleda cu i ja da umanjim moju ljubav prema Veselom spustu! Organizatori su mi uvalili da vozim trubace, tj. meni i mom prijatelju Rasku, posto su trubaci po prirodi nesposobni ljudi, a posebno kad treba da voze camac :( :( :(
Ima da mi sviraju Nirvanu ceo put, ne zvao se ja Aco Lazovic...

Pitanje: sta je najbolje da se ubaci u usi da se prezivi taj stres??? Cement, mozda nesto jace?

To je bar lako, kad ti dojadi udji u neki jaci brzak poprecke da se malo raz'lade a da napune duvaljke vodom :) Posle ce da sviraju samo tru-tru! :)

Citat:

Ako prezivim, javljam se za jednu turu bajkom po tvom izboru, onako kao na Zlatiboru. Ne pravim pitanje... Tara, Zlatibor, Zlatar, samo da je sto manje ljudi! (A i musica, po mogucstvu)

Setio sam te se prosle nedelje. Odradili smo silazak sa Zlatibora u Mokru Goru. Mnogo mocno. Obavezno planiraj da to provezes. ako mene ne uhvatis, GPS log je na raspolaganju.
[ Marenović Slaviša @ 05.07.2004. 13:32 ] @
Eeee....
ko je dosao, dosao je. I da je neko jos hteo doci, Ibar bi se izlio jer zaista mesta u njemu vise nije ni bilo. Ko zeli, moze dogodine da ispravi gresku...
[ draganamj @ 06.07.2004. 13:52 ] @
e bilo je super zao mi je sto jos ljudi nije doslo ali zezanje je bilo super
ja sam bila u camcu sa trubacima tako da je ceo put bilo veselo......
i sledece godine ce da bude isto tako ....
[ alazovic @ 07.07.2004. 23:38 ] @
Citat:
broker: Setio sam te se prosle nedelje. Odradili smo silazak sa Zlatibora u Mokru Goru. Mnogo mocno. Obavezno planiraj da to provezes. ako mene ne uhvatis, GPS log je na raspolaganju.

To je posao! Da se vozi, nego sta! Cucemo ako budem planirao neki slobodan dan za voznju - da se organizujemo.

Uzgred, za sve sa foruma:
Postavio sam na svoj sajt http://www.kraljevo.com/veselispust linkove na slike sa spusta 2004 i iz kampa na Maglilcu dan pre. Pogledajte, ko voli nek izvoli.

Pozdrav, Aco
[ alazovic @ 07.07.2004. 23:42 ] @
Zaboravih,

Ako ko ima slike sa Veselog spusta i zeli da ih podeli sa nama, neka me kontaktira na e-mail da se dogovorimo oko preuzimanja i (ili) objavljivanja na internetu.
Naravno, ako neko zna jos neki link ka Spustu, a da ga nema na mom sajtu, neka i to posalje.

Hvala unapred,

Aco
[ draganamj @ 07.07.2004. 23:54 ] @
zanima me da li jos neko ima slike sa veselog spusta
[ Marenović Slaviša @ 08.07.2004. 21:29 ] @
Mozda ovde nadjete par slicica.... http://www.backpackers.org.yu/akcije_veseli_spust_u_t_s.htm

[ alazovic @ 22.04.2005. 11:52 ] @
Na forumu sajta Kraljeva otvorio sam posebnu grupu o Veselom spustu. Direktan link je:

http://forum.kraljevo.com/viewforum.php?f=15

Aktuelne informacije - na http://veselispust.kraljevo.com
Ovogodisnji Spust se priblizava...

Pozdrav, Aleksandar
[ Nabukodonosor @ 23.04.2005. 01:12 ] @
Dobro je sto se malo kasnije odrzava jer sam se svaki put smrzo kada sam bio. Iako ove godine necu da idem.
[ donmarkone @ 23.04.2005. 12:44 ] @
Eh nemoj da si tako negativno nastrojen...
[ alazovic @ 23.04.2005. 13:30 ] @
Citat:
Nabukodonosor: Dobro je sto se malo kasnije odrzava jer sam se svaki put smrzo kada sam bio. Iako ove godine necu da idem.

Jel si ti bese iz Konareva/M. Banje???

Mahnucemo ti kada budemo prolazili, a u Plavi voz ti ne damo da udjes, a-ha :) :) :)
Jerbo siris negativne vibracije...

Šala, šala...

Pozdrav, Aleksandar
[ Jagnjeca brigada @ 24.06.2005. 21:44 ] @
Gde ima da se kupi nesto na naduvavanje sto moze da se iskoristi na spustu a da nije skupo?

[ Stefan032 @ 25.06.2005. 15:45 ] @
isao sam sa drugom pre neku godinu na veseli spust, imali smo samo dve kamionske gume (za svakog po jedna), i bilo mi je mnooogoooo dobro, ove godine idem obavezno, odoh do vulkanizera da trazim stare gume, pozdrav
a da firma koja svake godine ide da se zabavi i usput reklamira je "prvi maj" iz cacka, oni uzmu jedan blok stiropola ukrase ga i voziii, jedini problem je sto u kraljevu kada se spuste niz ibar taj blok nije vise tako lep :)
[ Jagnjeca brigada @ 25.06.2005. 22:16 ] @
To je ono sto me zanima, kazi mi molim te jos, kakav je Ibar u ovo doba godine kada je toplina vode u pitnanju, tj. da li je hladno kada se na taj nacin spustas?

Koliko traje spust na taj nacin i koliko se to kilometara predje? Izvini na ovakvim pitanjima, nikada nisam bio a ide mi se.

[ Stefan032 @ 26.06.2005. 13:58 ] @
evo ja cu pokusati da ti odgovorim, posto sam imao samo jednu gumu, ja sam odmah na startu morao da sednem u gumu i potopim d*pe u ledenu vodu, nije proslo ni 30-40m od starta ja sam se prevrnuo sa gumom na brzaku i od tada sam bio mokar sve do mataruske banje, od 9h sam cokocao, ali je bilo dobro (brzaci su super), a posle sam se pekao, ove godine idem ali pravimo mali splav. pozdrav, a koliko se putuje i ostale podatke mozes videti na ovoj adresi
http://kraljevo.com/veselispust/o-spustu.htm
[ alazovic @ 27.06.2005. 21:14 ] @
Evo i mene da dopunim, s' obzirom da sam pre dva dana isao da izvidim situaciju na Maglicu - imate novu fotogaleriju na http://veselispust.fotopic.net/c594913.html

Dakle, osim sto se na Maglicu jos uvek gradi, Ibar je visok i jako hladan za ovo doba godine. To znaci da ce spust ove godine biti znatno brzi! Kakva ce biti kombinacija hladne vode, vrelog dana (sunca), videcemo :)
Ako nista, barem ce pivo biti dovoljno hladno!

Ako kome to znaci, TV Kraljevo se sprema za direktan prenos dogadjanja iz Mataruske Banje, a i sa spusta (kako se sta bude snimalo i donosilo u studio u Banji). Ja cu update-ovati gorepomenuti sajt, recimo svakodnevno do spusta u nedelju, a imate i varijantu da saznate neke stvari, kao i da ucestvujete u diskusijama i na (nezvanicnom) forumu spusta http://forum.kraljevo.com/viewforum.php?f=15

Toliko za danas...
Pozdrav, Aleksandar
[ Jagnjeca brigada @ 30.06.2005. 16:00 ] @
A ovo sto se na forumu prica da ce spust biti odlozen zbog kise

http://forum.kraljevo.com/view...e344f8037c555ff7e8d0931cba8de3

ima li istine u tome?
[ alazovic @ 01.07.2005. 00:20 ] @
Citat:
Jagnjeca brigada: A ovo sto se na forumu prica da ce spust biti odlozen zbog kise

http://forum.kraljevo.com/view...e344f8037c555ff7e8d0931cba8de3

ima li istine u tome?

Sad su na TV Kraljevu organizatori rekli da postoji maaaaala sansa da se to desi, ali za sada sve ide po ustaljenom tajmingu... Ako bilo sta saznam - odma' postavljam na forum, kao i na moj sajt spusta...

Pozdrav iz Kraljeva
Aleksandar
[ Klodovik @ 04.07.2005. 13:04 ] @
To za kisu sam ja pitao da bi kakav takav odgovor dobio 3 ( TRI ) dana kasnije.Elem kao sto sam napisao na njihovom forumu cini mi se da je ranije bila mogucnost odlaganja u slucaju kise. Sad je proslo bez te varijante .G.A.Lazovicu imate li vi kakvu funkciju u organizaciji tog spusta ili ste cisto onako amaterski tu sa fotkama i forumom?Jedino mi je uspelo da preko tog foruma dobijem kakvu takvu informaciju posto mi se na telefon kajak kluba uvek ukljucivala sekretarica.

[Ovu poruku je menjao Klodovik dana 04.07.2005. u 14:23 GMT+1]
[ alazovic @ 05.07.2005. 10:38 ] @
Citat:
Klodovik:G.A.Lazovicu imate li vi kakvu funkciju u organizaciji tog spusta ili ste cisto onako amaterski tu sa fotkama i forumom?Jedino mi je uspelo da preko tog foruma dobijem kakvu takvu informaciju posto mi se na telefon kajak kluba uvek ukljucivala sekretarica.

Nemam nikakvu funkciju, tu sam bio da koliko - toliko pruzim informacija vama koji niste mogli drugacije da saznate bilo sta...

Citat:
Klodovik: To za kisu sam ja pitao da bi kakav takav odgovor dobio 3 (TRI) dana kasnije.Elem kao sto sam napisao na njihovom forumcicu

Eto koliko cenis informaciju koju dobijes... Umesto da budes zahvalan sto bilo sta postoji u vezi spusta, ti u poruci koju si doduse promenio posle toga, to nazoves forumcicem. Od organizacije spusta si kao sto sam kazes dobio tel. sekretaricu :((( Od mene si dobio, recimo, informaciju iako i nisam morao da ti je dam... A [ES] forum (kao i ovaj drugi, moj) prati sigurno barem 10+ 'veselospustasa'. I niko drugi se nije potrudio da ti odgovori...

p.s. Informaciju o neotkazivanju spusta sam prosledio tek kada sam imao sigurnu potvrdu o tome...

Pozdrav, Aleksandar
[ Klodovik @ 06.07.2005. 21:25 ] @
Pa sigurno da sam izmenio kad sam posle postavljanja tog posta uzeo da malo vise iskopam o ALAZOVIC-u i skapirao da "pucam" na pogresnu adresu.Izvinjavam se ako sam te uvredio sa onim "forumcicu" al mora da priznas da je jos uvek mali.Ozbiljno prvo misljenje nije bilo zbog velicine foruma vec zbog moje brze ogorcene lopte.Stvarno sam bio razocaran takvim stavom organizatora,kao da hoce da sve vrate na lokalni nivo.Bilo kako bilo moje drustvo i ja smo odustali odnosno pomerili termin naseg veselog spusta a u znak izvinjenja bices obavesten kad budemo dolazili pa da se nadjemo na Ibru uz pivo i rostilj.Pozdrav
[ alazovic @ 07.07.2005. 07:17 ] @
OK, Dogovoreno... Sto se tice druzenja - uvek sam za! Posebno kada se pomene magicna rec - pivo

Apropo broja postova na forum(cic)u - nije do mene vec do kraljevcana Ja sam im dao opciju - a na njima je da ga koriste ili ne...

Veliki pozdrav iz Kraljeva...
Aleksandar

p.s. postavio sam slike sa spusta na http://veselispust.kraljevo.com
Pa koga interesuje...
[ Klodovik @ 08.07.2005. 18:03 ] @
E onda nas ocekuj krajem meseca ako vremenske prilike dozvole a hoce po sadasnjim prognozama.Javljam se par dana ranije.Pozdrav
[ Jagnjeca brigada @ 20.06.2006. 13:19 ] @
Jel ide neko ove godne, kazu da ce ove godine Ceca biti na trgu?

Kraljevcani, ajde dajte neki kontakt telefon za povoljno iznajmljivanje camaca.

[ Stefan032 @ 20.06.2006. 13:58 ] @
Ja treba da idem, sacuvali smo "splav", od prosle godine, verovatno 95% da cu ici.
[ alazovic @ 20.06.2006. 14:25 ] @
Neće Ceca, biće Aca ;)

Zvanično, plovila možete iznajmiti samo u Kajak klubu (036 312-682) ali je pitanje da li vam se to isplati i da li uopšte možete da dobijete čamac pošto su kriterijumi diskutabilni...

Ako ste iz drugih gradova, najbolje da nađete neku vezu pri vojsci i da od njih pozajmite čamac. Ove godine će prema sadašnjoj situaciji da bude visok vodostaj što znači manju verovatnoću cepanja i bušenja guma i čamaca.

Većinu informacija o Veselom spustu možete naći na od mene već pominjanim adresama sajta i foruma ove manifestacije (par postova pre ovog).

Pozdrav, Aleksandar
[ DzoA @ 20.06.2006. 17:20 ] @
Najavili su kisu za vikend...
Prosle godine je bilo lose vreme ali smo se mi dobro proveli. Bitno je samo da bude toplo i da voda nije previse hladna a za ostalo ce pivo da se pobrine ;)
[ Klodovik @ 22.06.2006. 13:33 ] @
@ alazovic

Ja sam ti ostao dužan nešto. Krećem sutra popodne i idem u "kamp", valjda se vidimo.
[ alazovic @ 22.06.2006. 17:28 ] @
Citat:
Klodovik: @ alazovic

Ja sam ti ostao dužan nešto.:) Krećem sutra popodne i idem u "kamp", valjda se vidimo. :)

Pivo nikad ne zaboravljam, niti odbijam :)
Što se tiče roštilja, to već mogu i da preskočim...

Verovatno ću u subotu ujutru da odbicikliram do Magliča da malo uslikam kamp, pa ako vidiš nekog mršavka na bajku sa crveno-crnim Genesis ramom i crvenom prednjom suspenzijom - gađaj ga pivom, al nemoj u glavu :)

Pozdrav, Aleksandar
[ Klodovik @ 22.06.2006. 19:05 ] @
Oket, poslao sam ti PP. Ako ne stupimo ranije u kontakt, u subotu ja gledam bicikle a ti šator na kome je prazna flaša od piva.
[ Klodovik @ 26.06.2006. 10:43 ] @
Prognoza bi - kiša a od kiše ni traga. Bilo je ludo.
[ Jagnjeca brigada @ 29.06.2006. 08:15 ] @
Evo slika

http://veselispust.fotopic.net/c1003518.html

http://veselispust.fotopic.net/c1003532.html

http://photosbypoglavica.fotopic.net/c1004452.html

bilo je ludo.
[ Klodovik @ 23.05.2007. 15:26 ] @
Ove godine, 1 jul. Da li se spremate? :)
[ Marenović Slaviša @ 23.05.2007. 22:17 ] @

Ako ne bude kise........vidimo se. Jesi li iz ekipe bekpekera mozda?
[ Klodovik @ 25.05.2007. 10:37 ] @
Ne, jednostavno se društvo organizovalo pre par godina i posle prvog spusta, postali smo ovisnici. :) Nama kiša i nije problem, pod uslovom da ne bude hladno. Problem koji imamo je taj što sve više ljudi hoće sa nama :) Videli slike i "primili se". Na žalost, nema više mesta u čamcu a na vojnom otpadu kažu da nisu dobijali čamce godinu dana - informacija od pre mesec, dva.
[ alazovic @ 25.05.2007. 13:35 ] @
Vidimo se ove godine
[ savo26 @ 25.05.2007. 18:26 ] @
Imas čamac na vojnom otpadu 24000 din !
[ Klodovik @ 26.05.2007. 15:12 ] @
Citat:
alazovic: Vidimo se ove godine :)

Naravno. Mi se čujemo kad se približi. :)

Citat:
savo26: Imas čamac na vojnom otpadu 24000 din !

Kada si video? Jel onaj vojni otpad u Zemunu?
[ savo26 @ 26.05.2007. 20:15 ] @
Pre 7 dana ali nije u nekom sjajnom stanju .
Vojni otpad u Zemunu !
[ DzoA @ 29.06.2007. 14:49 ] @
Kao i predhodne 2 godine ne smem naravno propustiti ni ove! Vidimo se sutra na kampu i naravno prekosutra na spustu! JEEEDDDVVVAAAAAAAAA CEKAMMMMMMM
[ Marenović Slaviša @ 25.06.2008. 15:17 ] @
A ove? 29 je blizu.
[ Stefan032 @ 27.06.2008. 22:16 ] @
Sutra krecemo, vidimo se tamo, bice ekstra ;)
[ Nabukodonosor @ 28.06.2008. 22:15 ] @
Gomila pijanih budala na jednom mestu. Danas sam ih video barem 200. Deru se iz kamiona, kola i slicnih vozila i bacaju limenke i flase po prolaznicima. Sto je najgore, svake godine ih je sve vise i dolaze sa svih strana. Nekada je ovo bio lokalni dogadjaj i bilo je dosta dobro. Sada je jedno obicno s*****. Ja ne idem vec nekoliko godina unazad. Cak mi se cini da je prosle godine neki decko stradao. Ili pretprosle, ne secam se bas.
[ Marenović Slaviša @ 29.06.2008. 11:30 ] @
Pa tacan info je da je prosle godine stradao jedean motociklista, a pretprosle je neko (dal cura, dal momak) skocio/la u Ibar naglavacke i tras o stenu... Tako da potvrdjujem za oba slucaja.

A spust je inace mnogo lepsi kada se solo organizuje u malom drustvu.... To je tacno.
[ Nabukodonosor @ 29.06.2008. 12:20 ] @
To je svakako najbolje. Ne znam jesu li svi preziveli ove godine. Bice valjda neki izvestaj ovde. Ili slike.

Citat:
a pretprosle je neko (dal cura, dal momak) skocio/la u Ibar naglavacke i tras o stenu

Momak jedan je mrtav pijan skocio sa mosta u vodu i zakovao se o stenu. Koliko znam, ostao je paralizovan za ceo zivot. Koliko se secam. Ili je bilo jos tragicnije.
[ vladorr @ 29.06.2008. 16:43 ] @
Citat:
To je svakako najbolje. Ne znam jesu li svi preziveli ove godine. Bice valjda neki izvestaj ovde. Ili slike.

Ove godine je ,,samo" jedan pijani dzovan ostao bez oka, nista strasno.
[ Nabukodonosor @ 29.06.2008. 19:35 ] @
Kako ostao bez oka?! Daj malo detaljnije.
[ Zeleni zub @ 29.06.2008. 22:23 ] @
http://www.blic.rs/hronika.php?id=47450
(naravno) rubrika hronika ;)
[ Nabukodonosor @ 30.06.2008. 15:19 ] @
Ne znam zasto se podrazumeva da moras da budes mrtav pijan da bi prisustvovao ovakvom dogadjaju. Takodje ne shvatam da su ljudi mrtvi pijani a tek su krenuli od kuce, deru se iz kola i kamiona kao najobicnija stoka, i na kraju bude eto 11 povredjenih. Ili bih ukinuo tu glupost od spusta ili bih zabranio pijanima da prisustvuju. Potpisujem da kada bi se zabranio alkohol na manifestaciji, da bi umesto 5000 ljudi doslo oko 50. Svi bi bili u fazonu "pa koji cu qurac tamo ako ne mogu da budem mrtav pijan".
[ Nabukodonosor @ 02.07.2008. 12:57 ] @
Koliko sam cuo, bilo je duplo manje ljudi nego prosle godine.
[ alazovic @ 02.07.2008. 17:52 ] @
Da, bilo je manje čamaca. Jedan moj prijatelj koji ima stav sličan tvome je bio toliko dokon da je seo blizu Progorelice, pio pivo i brojao plovila. Izbrojao ih je nešto preko 350...
Sve u svemu - manja gužva nego prošlih godina, a samim tim i lepši provod. Još kad se uzme u obzir da je vodostaj Ibra bio fino visok, plovila su brže išla i sve je kraće trajalo.

A što se tiče pijanih, drogiranih, povređenih i ne znam kakvih još - uporedite ovu manifestaciju recimo sa Exitom, Gučom, a možete i sa drinskom regatom... Dobićete slične rezultate

Dodao bih: stalno se pitam kako onaj odozgo uspeva da sačuva lude glave pijanih i budala, ne samo na Spustu!!!
Uzgred, ja sam bio u čamcu Crvenog krsta i intervenisali smo samo jednom u Topoljaku. Sitna posekotina na nozi...

Naravno, evo i moje galerije na http://veselispust.fotopic.net/p51638286.html

L.A.
[ Iksi @ 02.07.2008. 19:52 ] @
da da samo sto na exit-u ima mnooogo vise drogiranih :)d.
[ marko37 @ 02.07.2008. 23:21 ] @
Citat:
alazovic: Još kad se uzme u obzir da je vodostaj Ibra bio fino visok, plovila su brže išla i sve je kraće trajalo.

A meni se baš čini da je vodostaj bio dosta nizak, u svakom slučaju niži nego recimo pretprošle godine. To primećujem pre svega po tome da smo dosta često "strugali" dno čamca, iako nas je bilo manje, a i po vremenu kada smo stigli u Matarušku, i to nakon skoro savršene vožnje niz reku.