[ m4rk0 @ 10.07.2004. 19:07 ] @
| Ovakav zahtev ne bi postavljao da Nostalgija.com ne trazi povezivanje preko sopstvenog dial-upa cija je cena stvarno velika.Na ovom sajtu sam nasao gotovo sve pesme koje sam zeleo( a kojih ni na jednom drugom sajtu nema) ali posto trazi takvo povezivanje ,potrebna mi je vasa pomoc.Navedite linkove za skidanje stare narodne muzike ali iskljucivo one koje ne zahtevaju povezivanje preko sopstvenog dial-upa i nije potrebno nikakvo uplacivanje.Rolao sam po kazaa-i ali ni tamo nisam nasao takve pesme.Konkretno trazim pesme kao na primer:
Pastirica,Era - Ruzo moja ,Veseli se kucni domacine, od izvora dva putica itd. |
[ BluesRocker @ 10.07.2004. 20:32 ] @
Ako te nostalgija zadovoljava, koristi proxy. Ako ne znas gde da nadjes neki proxy, pogledaj na
http://www.elitesecurity.org/tema/10826 .
Fora je u tome da je proxy server iz neke druge zemlje, pa te nece zezati.
Probaj dc++, domacu moziku mozes naci tamo gde je najmanje ocekujes (na primer na svedskim hubovima)
.
Ovo su ti dva domaca huba gde mozes ici sa 10 GB sharea:
balkanspies.servebeer.com
hotelbalkan.no-ip.com
[ seljak tasa @ 10.07.2004. 21:20 ] @
Sajt Bore Spuzica Kvake
http://www.kvaka.co.yu
[ MaRaToNcI @ 11.07.2004. 00:13 ] @
[ m4rk0 @ 12.07.2004. 20:25 ] @
Nostalgija mi je super , ali ja ne znam da upotrebim taj proxy , pa ako neko zna nesto o tome nek kaze,tj. nek objasni upotrebu.
[ BluesRocker @ 12.07.2004. 21:46 ] @
Ako koristis internet explorer, imas u njemu tools/internet options/connections/settings/proxy server/use proxy server with this connection chekiras i upises address i port (pogledaj na link koji sam ti gore postavio).
[ rajco @ 13.07.2004. 20:56 ] @
a ukoliko je to opera postupak je sledeci:
Alt+p-->network-->proxy servers upises adresu i port i samo picis
adrese proxy ces naci na linku koji je ostavio BluesRocker
[ m4rk0 @ 13.07.2004. 21:32 ] @
Adresa je znaci na pr. 202.179.3.153 a port je 8080.Jel se tako unosi.Znaci ovih pocetnih nekoliko brojeva predstavljaju adresu , a port uglavnom cine ove osmice i nule.Jesam li u pravu?Znam da ne mora da bude tako ali ovo je samo primer.Ako jesam u pravu zasto ne mogu uz koriscenje ovog proxy-a da skidam muziku sa nostalgije.Kako da utvrdim koji proxy radi a koji ne.Nije valjda da stalno moram da se konektujem i diskonektujem i da unosim drugi da bi nasao pravi.Ako je neko skoro skidao muziku sa nostalgije uz pomoc proxy-a neka mi kaze koji je prox-y upotrebljiv za taj sajt da mi skrati muke.Svaki odgovor i savet bi i dobro dosao.Jeste da se ovo udaljava od teme ovog topica ali nemam izbora.
[ BluesRocker @ 14.07.2004. 02:27 ] @
Ne moras se diskonektovati. Samo upisi proxy i probaj da ides na bilo koji sajt. Ako radi, radice na svakom sajtu, a ako ne radi, nece ni na jednom. I ja sam bio pesimista, ali sam posle 10-ak pokusaja ubo proxy koji radi. Kreni sa proxy serverima sa novijih poruka, veca je sansa da rade.
[ BluesRocker @ 18.07.2004. 01:36 ] @
M4rk0, ovaj proxy ti je ispravan, trebalo mi je 10-ak minuta da ga pronadjem preko pretrazivaca. Podesi ga po uputstvu koje sam ti dao.
210.90.9.129 port 80
[ pctel @ 18.07.2004. 02:24 ] @
Meni radi nostalgija bez proxy-a i uvek je radila, poskidao sam gigabajte, tako da ne znam o cemu pricate :-). Ako treba nesto da ti se skine, javi se na pp..
[ m4rk0 @ 18.07.2004. 18:03 ] @
Vidi stvarno radi .Hvala ti BluesRocker .Tebi je trebalo 10 min. da nadjes work proxy
a ja sam satima ronjao i nisam nasao.Reci mi molim te kako si uspeo da nadjes da i ja nadje ukoliko mi u skorije vreme ovaj proxy bude time out.Covece ja odem na onaj site za proxy,kliknem na najnoviji proxy koji je postavljen pre pet minuta,proveren pre 3 sekunde,pise da je ok , unesem ga u IE, odem na nostalgiju pokusam da skinem pesmu, ono nece.Uzmem tvoj proxy ,unesem ga u IE , odem na nostalgiju i skida sve zivo.U cemu gresim.A ti Pctel , ti si stvarno srecan covek,
Svaka cast, bez proxy na nostalgiju ;) to treba umeti.
[ Srdjan Marinkov @ 12.08.2005. 16:23 ] @
http://www.musickeks.com
Pravi sajt za skidanje stare narodne muzike! Cak imaju i sekciju "NAFTALINKE", ako tune nadjes muziku koju trazis, neces nigde...
Copyright (C) 2001-2024 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.