E sad cu mozda ja postaviti pravo nebulozno pitanje,ali sam preturio ceo forum i nisam nasao nista o GPS-u,pa bi mi dobro dosla mala pomoc,tj. informacija o njemu.
Naime,zanima da li se putem GPS tehnologije danas moze pratiti mobilni telefon?Navodno nesto znam u vezi tog GPS-a ( drugaru su maznuli mobilni telefon pa je preko GPS tehnologije, i satelita,uspeo da locira svoj mobilni),ali ne znam mnogo osim ovog u zagradi.Dakle,on je navodno putem GPS-a i nekog satelitskog navodjenja,odgovarajuceg softvera sa svog PC-ja uspeo da locira svoj mobilni tako sto je u taj softver uneo samo serijski broj svog mobilnog ( a nije mi rekao ime softvera) i uz pomoc pomenute tehnologije locirao i nasao svoj mobilni, ali ponavljam,bez ikakvih GPS "aparata", da ih tako nazovem, nego samo softver i PC!
Pomalo cudno sve ovo zvuci meni, a mozda i nekome od Vas, ali tip je to stvarno uradio i nasao svoj mobilni i to mu neka drugarica maznula,sto sam i ja kasnije saznao.Uostalom, meni to nije ni vazno,mene interesuje da li je to danas moguce uraditi sa PC-ja i odgovarajucim softverom i kojim,da neprodjem i ja kao on,a i dobro je znati gde ti se naprimer devojka nalazi, kada nisi sa njom
Hvala unapred i Pozdrav
P.S.
Mozda sam trebao postaviti novu temu...ili neka me neko makar uputi na deo foruma gde se o tome raspitati ili procitati teme, mada sam sve pretrazio