[ zaraza @ 24.01.2005. 19:42 ] @
[ zaraza @ 24.01.2005. 19:42 ] @
[ M.O.D. @ 25.01.2005. 21:15 ] @
Citat: Ovo je istinita prica iz korisnicke podrske za WordPerfect (program za obradu teksta) transkript zvucnog zapisa. Nepotrebno je reci da je tip iz korisnicke podrske otpusten i trenutno vodi sudski spor za firmom WordPerfect zbog "otpustanja bez razloga." (Sad znamo zasto snimaju te razgovore) "Rich Hall computer, korisnicka podrska; mogu li Vam pomoci?" "Pa, da, imam problema sa WordPefectom." "Kakav problem?" "Pa, upravo sam tipkao, i odjednom su sve rijeci otisle." "Otisle?" "Nestale su." "Hmmm. Kako Vas ekran izgleda sada?" "Nista." "Nista?" "Sve je prazno, ne prihvaca nista sto ja tipkam." "Da li! ste jos u WordPerfect, ili ste izasli iz njega?" "Kako cu to znati?" "Mozete li vidjeti C: prompt na ekranu?" "Sto je C pronto?" "Nema veze, mozete li micati kursorom po ekranu?" "Nema nikakvog kursora: rekao sam vam, ne prihvaca nista sto ja tipkam." "Da li Vas monitor ima pokazivac struje (ukljuceno/iskljuceno)?" "Sto je to monitor?" "To je stvar s ekranom, izgleda kao televizor. Ima li malo svjetlo koje pokazuje da je ukljucen?" "Ne znam." "Dobro, pogledajte sa straznje strane monitora i provjerite gdje idu kablovi za napajanje. Mozete li vidjeti to?" "Da, mislim da mogu." "Odlicno. Pratite kuda ide kabel, i recite mi da li je ukljucen u uticnicu u zidu." "Je, ukljucen je." "Kada ste bili iza monitora, da li ste primijetili da su bila dva kabela ukljucena otraga, a ne samo jedan?" "Ne." "Pa moraju biti dva. Trebate opet pogledati otraga i naci drugi kabel." "OK, tu je." "Pratite ga, i recite mi da li je sigurno ukljucen u straznji dio kompjutora." "Ne mogu ga dohvatiti." "Ajoj. Pa dobro, mozete li ga vidjeti?" "Ne." "Mozete li se nasloniti na nesto i popeti, pa nagnuti iza?" "Ma nije to zato sto nemam pravi kut, nego je mrak." "Mrak?" "Da, svjetla u uredu su ugasena, i jedino svjetlo koje imam dolazi kroz prozor." "Pa upalite svjetla u uredu." "Ne mogu." "Ne? Zasto ne?" "Jer nema struje." "Struja.......nema struje?.... Aha, dobro, sad smo rijesili. Imate li jos uvijek sve prirucnike i kutije u kojima je vas kompjutor dosao?" "Imam, drzim ih u ormaru." "Odlicno. Uzmite ih, iskljucite kompjutor i zapakirajte ga da bude onakav kao kad vam je tek dosao. Onda ga vratite u ducan u kojem ste ga kupili." "Stvarno? Zar je tako lose?" "Da, bojim se da je." "A dobro onda... valjda... A sto cu im reci?" "Recite im da ste previse jebeno glupi da biste uopce imali kompjutor." [ M.O.D. @ 26.01.2005. 23:47 ] @
Citat: > Telecom.... zgode i nezgode korisnika interneta >> > >> > Podrska: Kakav kompjuter Vi imate? >> > Korisnik: Beli... >> > -------------------------- >> > Podrska: Kliknite na ikonicu "My computer" na levoj strani ekrana. >> > Korisnik: Vase levo ili moje levo? >> > -------------------------------- >> > Podrska: Dobar dan. Kako Vam mogu pomoæi? >> > Korisnik: Zdravo... Ne mogu da stampam. >> > Podrska: Hocete li da klikcete onako kako ja budem i... >> > Korisnik: Slusaj drugar; namoj da pocinjes strucno sa mnom! Nisam ti ja Bil Gejts! >> > ------------------------------- >> > Korisnica: Dobar dan, ja sam Marta, ne mogu da stampam. Svaki put kada >> > pokusam pojavi se poruka "Ne mogu da naðem stampac". Èak sam podigla stampac >> > i stavila ga ispred monitora, ali kompjuter jo¹ uvek ka¾e da ne mo¾e >>da >>ga nadje... >> > Podrska: (?) >> > ----------------------------- >> > Korisnik: Imam problem da stampam u crvenoj boji... >> > Podrska: Da li imate kolor stampac? >> > Korisnik: Ne. >> > ------------------------ >> > Podrska: ©ta je sada na vasem monitoru gospodjice? >> > Korisnik: Meda koga mi je moj decko kupio u supermarketu. >> > ------------------------------- >> > Po drska: A sada pritisnite F8. >> > Korisnik: Ne radi. >> > Podrska: ©ta ste taèno uradili? >> > Korisnik: Pritisnuo sam F taster 8 puta, bas kao sto ste mi rekli, ali >> > se ni¹ta ne desava... >> > ------------------------- >> > Ko risnik: Moja tastatura ne radi uopste. >> > Podrska: Da li ste sigurni da je utaknuta u kompjuter? >> > Korisnik: Ne. Ne mogu da vidim zadnju stranu kompjutera. >> > Podrska: Podignite tastaturu i napravite 10 koraka unazad. >> > Korisnik: OK >> > Podrska: Da li je i tastatura posla sa Vama? >> > Korisnik: Da. >> > Podrska: To znaèi da tastatura nije prikljucena. Ima li tamo jo¹ jedna >> > tastatura? >> > Korisnik: Da, ovde je jo¹ jedna tastatura. Aaaa...ova radi! >> > ------------------------- - >> > Podrska: Vasa lozinka je malo slovo j kao jabuka, i veliko slovo V >>kao >> > Viktor, i broj 7. >> > Korisnik: Da li je 7 velikim ili malim slovima? >> > ------------------------------- ---- >> > Korisnik ne mo¾e da se "nakaci" na internet. >> > Podrska: Da li ste sigurni da koristite ispravnu lozinku? >> > Korisnik: Da siguran sam. Video sam da je i moj kolega uneo istu. >> > Podrska: Mozete li da mi kazete koja je vasa lozinka? >> > Korisnik: Pet zvezdica. >> > ----------------------------------- >> > Podrska: Koji antivirusni program koristite? >> > Korisnik: Netscape. >> > Podrska: To nije antivirusni program. >> > Korisnik: Jao, izvinite...Internet Explorer. >> > --------------------------------- >> > Korisnik: Imam ogroman problem. Drugar je postavio skrinsejver na moj >> > racunar, ali svaki put kada pomerim mis, on nestane! >> > Podrska: Pa nemojte onda da mièete mi¹a. >> > ---------------------- ---- >> > Podrska: Majkrosoftova tehnicna podrska, mogu li Vam pomoæi? >> > Korisnik: Dobar dan! Cekao sam vise od 4 sata na vas. Mozete li mi >>reci >> > koliko dugo treba da cekam pre nego sto budete mogli da mi pomognete? >> > Podrska: Uff..? Izvinite, ne razumem Vas problem? >> > Korisnik: Radio sam u Word-u i kliknuo na help dume pre vise od >>èetiri >> > sata. Mozete li mi reci kada æete konacno moæi da mi pomognete? >> > -------------------------- ------ >> > Podrska: Kako Vam mogu pomoæi? >> > Korisnik: Pi¹em svoj prvi e-mail. >> > Podrska: U redu, i, kakve vrste je vas problem? >> > Korisnik: Pa, napisao sam pismo, ali... ali kako da ga ubacim u >> > postansko sanduce? Copyright (C) 2001-2024 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.
|