[ bobale @ 16.02.2005. 21:50 ] @
[ SBSL @ 16.02.2005. 22:22 ] @
To mora da je onaj novi prozivod McChicken Head !!??
[ axez @ 16.02.2005. 22:35 ] @
Strava....znaci ipak to prave od pravog mesa...:)
[ MAD-MAX @ 16.02.2005. 22:44 ] @
Ovoj samo sto voda na usta ne krene :)
[ weB_KiLeR @ 16.02.2005. 22:51 ] @
Citat:
axez: Strava....znaci ipak to prave od pravog mesa...:)

Ma jok bre, oblikuju soju ;)

[Ovu poruku je menjao weB_KiLeR dana 16.02.2005. u 23:52 GMT+1]
[ djordje @ 16.02.2005. 22:51 ] @
jedva cekam da probam
[ H@usto® @ 16.02.2005. 22:52 ] @
Ovo vise lici na neko sparuseno parce mesa, koje je staro dve nedelje. He he :)
[ S_Kid @ 16.02.2005. 22:55 ] @
It's food :))

Za razliku od McNugget-a ovde bar znas o kom delu pileta se radi :)
[ Vaxter @ 16.02.2005. 23:22 ] @
Pa ovo je prastaro!!!
[ SBSL @ 16.02.2005. 23:27 ] @
Na jednom forumu sam citao da je to anti-reklama za Mc ! E sad ne znam koliko je to tacno..

[ HerQl @ 17.02.2005. 00:12 ] @
a gde je kecap?
[ Fuzz @ 17.02.2005. 01:03 ] @
A onolika rasprava sto se kod nas kolju svinje...ccc...
[ FormatC @ 17.02.2005. 01:15 ] @
Ma ja ni da sam lud ne jedem u u McD -u ko zna šta sve za gojenje ne meću u jela.
A i to pile... Verovatno je klonirano ili tako nešto.

[Ovu poruku je menjao FormatC dana 18.02.2005. u 00:48 GMT+1]
[ m4rk0 @ 17.02.2005. 10:37 ] @
Njam njam...:p Steta sto je u Sapcu zatvoren inace sam umeo da zasjem i bez tri big Mc-a nisam izlazio :p
[ Ivan Dimkovic @ 17.02.2005. 10:58 ] @
Citat:

Ma ja ni da sam lu ne jedem u u McD -u ko zna šta sve za gojenje ne meću u jela.

Iako je McD junk food, njihov TQM je par vekova ispred quality managmenta "komsije trovaca iza ugla" po raznim rostiljnicama po Sorabiji - ti zaista mislis da McD-u treba los publicitet time sto bi stavljali neko njesra u hranu... kako da ne, pa citava armija advokata jedva ceka da oni naprave neki los korak (seti se tuzbi za previsoku temperaturu topke cokolade) pa da ih satru od tuzbi.

Jbg, to tamo je junk - al dobijes ono sto pise - standardizovana samlevena bezukusna govedina u standardizovanoj lepinji sa propisanim standardizovanim zacinima i dodacima :)

Kod komsije Mileta na uglu dobijes mozda ukusniju "hranu sa dusom" - ali se pomiri sa cinjenicom da:

a) postoji dobra verovatnoca da meso upotrebljeno nije proslo sanitarnu kontrolu (pogotovu kod malih operacija gde se gleda ustedeti svaki dinar)

b) postoji vrlo visoka verovatnoca da sir i mlecni proizvodi ne zadovoljavaju higijensku/bakterijsku ispravnost.

c) kod malih operacija postoji verovatnoca da nisu zadovoljeni higijenski uslovi pri pripremanju i cuvanju hrane

Naravno, ima vrlo dobrih malih kioska i hamburgerdzinica, medjutim dosta njih upada u gore opisanu grupu, na zalost. Svakog leta se neko otruje pi njima, dok u McD-u se to ne desava .

[ su27killer @ 17.02.2005. 11:18 ] @
Odo ja da zakoljem svinjce...
[ Fuzz @ 17.02.2005. 11:19 ] @
Pa dobro Ivane,ali jedna stvar su sanitarni uslovi,a druga poreklo namirnica. Iako nije ni svaki Mc isti. Ja recimo u Mcu volim samo pomfrit i McNugetse sa curryem i sour creamom i...pa dobro to je to...Ali recimo ta piletina nema ni priblizno slican ukus kod nas i u Pesti i u Londonu npr. Kontam da u izvesnoj meri ipak koriste lokalne namirnice,sto je naravno pozitivno obzirom da je kod nas najbolji ukus. Govorim samo za Nuggetse jer nista drugo i ne jedem u Mcu. Kad smo vec kod Mca,za koje biste pare radili tamo?
[ Ivan Dimkovic @ 17.02.2005. 11:30 ] @
Citat:

Kontam da u izvesnoj meri ipak koriste lokalne namirnice,sto je naravno pozitivno obzirom da je kod nas najbolji ukus.

Koriste, ali verovatno imaju i rigoroznu proveru kvaliteta, jer je potencijalna cena trovanja musterije za njih mnogo veca nego za Peru kobasicara koji ima jedan kiosk i 2 radnika, i cije se zatvaranje ne bi komentarisalo ni u lokalnom komsiluku, a kamo li u medijima.

Citat:

Kad smo vec kod Mca,za koje biste pare radili tamo?

Zar oni nemaju neke standardizovane plate, tj. nema tu puno da se odredjuje plata - McD vazi za nisko-placajuce firme (pricam o radu "za kasom"), pa se namece kao izbor za srednjoskolce, studente i ljude koji nemaju posao pa nemaju puno mogucnosti da biraju.

[ Fuzz @ 17.02.2005. 13:17 ] @
Pa dobro slazem se,ali opet nije ni Pera jedino resenje. Evo u NS-u npr. ima nekoliko vrlo uglednih rostiljarnica gde se tacno zna sta se jede sa aspekta porekla namirnica i higijenskih uslova same pripreme.
Znaci ne ides da jedes bas bilo gde.

A za plate znam da su standardizovane,nego mi je taj posao toliko uzasan pa zato pitam za koji cash bi ljudi radili....
[ Ivan Dimkovic @ 17.02.2005. 13:26 ] @
Pa, cuj, ako nemas nikakav drugi posao - ili si srednjoskolac/student pocetnih godina, to jeste pouzdan nacin da dodjes do dzeparca / nekakve kinte za zivot...

Sto je i ciljna grupa poslova tipa "prodavac u McDonald's-u" :-)
[ superbaka @ 17.02.2005. 15:07 ] @
ja u meku konzumiram iskljucivo milk sejk, tako da mogu da sluze i pohovane zirafe, bas me briga... kad sam mogao da prezivim trihineloznu pljsekavicu iz Guce i da se ne zarazim, mogu i ovo vrapce sa slike...
[ Corey @ 17.02.2005. 20:19 ] @
Još samo jedan razlog da ne jedem u Meku.
[ Marko_L @ 17.02.2005. 20:35 ] @
E svašta.Pa ono na slici je moguće za 5 minuta transformisati iz bataka, prostom obradom u recimo Photoshopu.Mislim, te slike su takva glupost, pa valjda se za tako nešto pokrene tužba, i priloži dokaz, a ne ovako preko slika.Da sam ja neko i nešto u MC prvo bih tužio onog ko je tu sliku postavio.I da, složio bih se sa Ivanom što se tiče kvaliteta namirnica.Čega sam se sve nagledao po ovoj našoj Srbiiji kada su te roštiljarnice u pitanju, ne smem ni da pišem.
[ FormatC @ 17.02.2005. 23:59 ] @
Citat:
Jbg, to tamo je junk - al dobijes ono sto pise - standardizovana samlevena bezukusna govedina u standardizovanoj lepinji sa propisanim standardizovanim zacinima i dodacima :)

I nepoznatom količinom kalorija.
Citat:
postoji dobra verovatnoca da meso upotrebljeno nije proslo sanitarnu kontrolu (pogotovu kod malih operacija gde se gleda ustedeti svaki dinar)

Njima ni ne treba sanitarna kontrola kad to nije ni pravo meso.
Možda je rizik jesti na koisku, naročito ko tipova sa sumnjivom facom, ali je ipak daleko manji nego u McDu.
[ BytEfLUSh @ 18.02.2005. 03:27 ] @
Stvarno? E pa eto zamisli - nikad se nisam razboleo od hrane koju sam kupio u Mc-u.... Što se ne bi moglo reći za te razne kioske... Šta vam je McD loše uradio kad ga tolko mrzite?
[ boyy @ 18.02.2005. 15:25 ] @
Stvarno BytEfLUSh je u pravu,sta se sve kod nas na kioscima prodaje to je strasno.Znam ljude u pljeskavici ili tostu nadju na pr. spajalicu ili neku zicu.A ona slika ako i jeste istina sigurno je doslo do greske .Zasto samo gledamo mane ,i kad ih uocimo dajemo "komentare" ,pogledajmo malo i vrline.
[ dusty @ 18.02.2005. 16:09 ] @
Ih .... sa sve kljunom !! Ma, ova slika je nameshtaljka ....

Ja licno bojkotujem MC jer su po meni dripci (da ne budem vulgaran i kazem da je to jedna imperijalisticko-kapitalisticka mashinerija (; ).
Cene su prevelike za obrok koji dobijes. Makar da je ta cena opravdana uslugom, ali nije.

Licno mislim da je odlazak u Mek vise pozerska stvar. Za te pare koje spucam u Meku mogu u nekoj kafanici poshteno da se najedem.

I najgore od svega -- NEMAJU PIVO !!!! (:
[ Bojan Basic @ 18.02.2005. 16:12 ] @
Citat:
dusty:
I najgore od svega -- NEMAJU PIVO !!!! (:

Jesi li bio skoro u Mc-u, ja sam pre dve nedelje video da imaju.
[ g@rfild @ 18.02.2005. 17:24 ] @
I to jedino godinu dana imaju Skopsko pivo
Citat:
Stvarno BytEfLUSh je u pravu,sta se sve kod nas na kioscima prodaje to je strasno

Za vreme sankcija valjali su kerece meso, cak i u nekim sumljivim restoranima.
Obozavam MC ali potrebna mu je konkurencija npr Burger King bilo bi raznovrsnija ponuda i ukusnije njam,njam
[ Darko Pipic @ 18.02.2005. 19:09 ] @
Slika je potpuna glupost, a drugo, McD ima zavidan nivo higijene i usluge. To ne može nik o da ospori. Ne znam da li ste znali, ali sve mašine u McD-u se svaku noć prečišćavaju u do detalja. Siguran sam da se niko neće otrovati tamo, međutim, to koliko je nezdrava hrana, to svi znaju, čak sam i nedavno čuo da je neki direktor Mc-a u inostranstvu umro od raka želuca ili sl, jer je godinama, svaki dan jeo Big Mac, mada i to ne znam koliko je pouzdano.
[ weB_KiLeR @ 18.02.2005. 19:15 ] @
Citat:
Bojan Basic: Jesi li bio skoro u Mc-u, ja sam pre dve nedelje video da imaju.

U Becu valjda u Mac-u sam pio i pivo, mada to pivo herm, bilo je becks i imalo je 0,000001% alkohola, sto mi se i nije svidelo.
Ivane lepo je to sto Mac ima hranu koja sigurno nije pokvarena ili tome slicno, mada i sta ima kod soje da se pokvari? :)
Mislim da u onim njihovim hamburgerima ima svega, ali mesa ni malo...
[ Corey @ 18.02.2005. 20:21 ] @
Citat:
BytEfLUSh: Stvarno? E pa eto zamisli - nikad se nisam razboleo od hrane koju sam kupio u Mc-u.... Što se ne bi moglo reći za te razne kioske... Šta vam je McD loše uradio kad ga tolko mrzite?
Meni je loš jer su cene previsoke za šaku jada koju dobiješ da pojedeš ili popiješ.
[ S_Kid @ 18.02.2005. 20:49 ] @
Obavezno gradivo za sve ljubitelje Meka - "Super Size Me", dokumentarac o Meku i liku koji je mesec dana jeo samo tamo... veoma, veoma, VEOMA impresionirajuce...
[ Fuzz @ 18.02.2005. 20:54 ] @
Da,da,citao sam o tom liku. Covek potpuno odlepio od mc-a....
[ FormatC @ 19.02.2005. 03:11 ] @
Pre bih skočio sa mosta nego tamo jeo. Taj film baš jasno pokazuje u šta to pretvara ljude.
Inače to kod nas važi za neko fensi mesto gde jedu svetski ljudi, a u americi tamo jedu samo oni koji nemaju para za nešto bolje, i važe za prave seljake.
[ iNCUBUs @ 19.02.2005. 13:21 ] @
Citat:
Fuzz: Da,da,citao sam o tom liku. Covek potpuno odlepio od mc-a....

brate, odlepio bi gde god da si jeo mesec dana...

Citat:
FormatC: Pre bih skočio sa mosta nego tamo jeo. Taj film baš jasno pokazuje u šta to pretvara ljude.
Inače to kod nas važi za neko fensi mesto gde jedu svetski ljudi, a u americi tamo jedu samo oni koji nemaju para za nešto bolje, i važe za prave seljake.

otkad je mek kod nas fensi? izgleda da ne živimo u istoj zemlji...
[ Fuzz @ 19.02.2005. 13:30 ] @
Pa verovatno bi,ali naravno ne u istoj meri. Recimo sigurno bi lakse izdrzao neki fin restoran sa raznovrsnim menijem i ipak zdravijom hranom. A kad sam rekao odlepio,nisam mislio cisto kao dosadi ti hrana,nego je lik halucinirao,jetra mu se skashila i sl.
[ igor-ch @ 20.02.2005. 00:17 ] @
Izgleda na ipak nije fotomontaza. Inace, vrlo cesto posecujem MC Donalds, ali zbog dece.
U CH ih mnogo ganjaju jer radnike vrlo malo placaju i rade nocu i nedeljom a to ovde nije bas dozvoljeno.

[ Bananaman @ 20.02.2005. 03:18 ] @
Prvo i osnovno - hrana u meku je SAVRSENO ISPRAVNA. U prevodu - necete dobiti proliv niti bilo sta drugo od nje... Drugo, ona je mahom SAVRSENO NEZDRAVA jer ne zadovoljava nutritivne kvalitete koji omogucavaju ocuvanje licnog zdravlja... Izmedju pojmova ISPRAVNE i ZDRAVE hrane postoje ogromne razlike i to mnogi ovde ne uzimaju u obzir...

Reci cu vam sledece... Putujem izuzetno cesto po Evropi (od Portugala do Bugarske, od Nemacke do Grcke) i redovno idem u Mek. Ne zato sto ga volim (naprotiv, mislim da je hrana izuzetno neukusna, a da je nezdrava - to tek znam), ali znam da cu u bilo kom Mc restoranu jesti nesto sto me nece oterati u WC posle pola sata... Za "lokalna mesta" nemam volje da eksperimentisem... Doduse, ako nadjem, pre odem u Burger King (ima odlicne onion rings) ili KFC, ali to je to - svetski franchise lanci...

Elem, fransiza znaci da svaki lokalni Mc restoran od Abu Dabija do Rejkjavika mora da postuje stroge standarde Korporacije McDonald's u pogledu higijene, usluge, kvaliteta hrane... i tu sam sasvim siguran da ce biti ispostovani. Zasto sam siguran? Pa, neko vec rece... Trovanje salmonelom u bilo kom Meku bi SVAKAKO bila planetarna vest dana, a za njih katastrofalan negativni PR.

Bilo gde u Evropi, sem valjda u Srbiji, Mek je dno-dna restoran. U njemu cete naci ljude sa socijalnog taloga, mahom obojene imigrante kako nesto jedu u pauzi fizikalisanja/drogiranja/prosjacenja/gluvarenja. U odnosu na Srbiju su mnogo propaliji i WC-i su im mnogo gori. Isto je i sa zaposlenima. Belu osobu za kasom tesko cete videti. Na kraju krajeva, postoji legitiman izraz u knjizevnom engleskom jeziku - the MW dictionary defines the term McJob as "low-paying and dead-end work". Ovde je Mek stvar prestiza, sto ubitacno precizno odredjuje gde je na lestvici bogatstva danas Srbija...

Za kraj - o pilencetu... Ne znam za Srbiju, ali se u severnoj Vojvodini tradicionalno sluze kuvane (barene) pilece glave kao nesto sasvim normalno za jelo. Srecom po mene, pa se to polako gubi, ali ima ko to jede u slast... Isto je i na Siciliji i u delu Italije oko Napolija - tamo ce vam uz pastu sa pasuljem posluziti i gomilu pecenih pilecih glava kao specijalitet...

Za kraj, uvek biram Mek u odnosu na bilo koju lokalnu hamburgeriju! Sticajem okolnosti, radio sam godinama u fabrici papirne ambalaze koja je citav NS snabdevala papirima za umotavanje pljeski i VEOMA DOBRO znam "tehnologiju" njihove proizvodnje... Prijatno!
[ Walker @ 20.02.2005. 19:03 ] @
http://rapidshare.de/files/659638/McDonald_s.mpeg.html

Mislim da je to sa nekih vesti
[ FormatC @ 21.02.2005. 00:42 ] @
Citat:
Prvo i osnovno - hrana u meku je SAVRSENO ISPRAVNA. U prevodu - necete dobiti proliv niti bilo sta drugo od nje...

Otkud znaš da je to istina, jesi li ti čuo za korupciju?
Citat:
Drugo, ona je mahom SAVRSENO NEZDRAVA jer ne zadovoljava nutritivne kvalitete koji omogucavaju ocuvanje licnog zdravlja... Izmedju pojmova ISPRAVNE i ZDRAVE hrane postoje ogromne razlike i to mnogi ovde ne uzimaju u obzir...

Toje tačno, a hrana u McD-u je EKSTRA-nezdrava.
[ ventura @ 21.02.2005. 07:43 ] @
"...But it was no use. The mother pressed charges and demanded 100,000 dollars compensation."

Mislim da ova recenica govori sama za sebe. Mora da je njen advokat davao press konfereciju kada se ovoliko istice "THE MOTHER"... Kao da mu to dodje nekakvo profesionalno zanimanje...

A sto se tice ovog slucaja sa ovom crnkinjom, cak i da jeste dobila pilecu glavu, pravedno je da joj se ta porcija zameni sa ispravnom, i mozda na racun neprijatnosti da dobije neki kupon za besplatan obrok u meku i to je to, ali da trazi 100 HILJADA DOLARA ODSTETE (za sta bre odsteta??!?), e to je vec zestok bezobrazluk...

Pa ja bi malo promenio pravni zakon, pa u takvim slucajevima, ukoliko tuzioc izgubi slucaj, tuziocu bi dosudio robiju i veliku novcanu kaznu... A ne da se raznorazne budale zalecu pa tuze velike kompanije po sistemu APP (ako prodje prodje), a bez ikakvih pravnih posledica....
[ Miloje Sekulic @ 21.02.2005. 08:08 ] @
Citat:

Recimo tako ste je pre par godina sanitarna inspekcija uzela uzorke (brisevi sa radnih povrsina) iz Meka i iz par rostiljdzinica na Slaviji. Jedino u brosi iz Meka nije bilo klica. Postoji propis na koliko dana se STERILISU masine kojima se tamo pravi hrana. Sa druge strane kad su uklanjali kioske na Slaviji nasli su crknute kucice ispod. I jedno i drugo je pisalo u novinama ... znam, znam novine svast apisu a novinara mozes da podmitis ...ali to nije tema ove price. Mek je cist, sto vidi svako ko ode tamo.

Citat:
Toje tačno, a hrana u McD-u je EKSTRA-nezdrava.

Da npr. salate. Koliko znas mesta u gradu u kojima mozes da pojedes svezu salatu, na brzinu i za male pare? Niko te ne tera da jedes sladoled, pomfrit, prelive

McMiloje
[ Ivan Dimkovic @ 21.02.2005. 08:12 ] @
@ventura, to je specificnost USA sistema - tamo su dozvoljene takve tuzbe i cela prica se pretvorila u borbu advokata za klijenta po sistemu "no win - no fee" (tj. advokat i klijent dele 50% zarade, a ako se izgubi - nista)... cela stvar je postala perverzija sistema i najmanje para dobiju oni kojima te pare zaista i pripadaju.

Citat:
FormatC

Na tebi je da dokazes da u McDonald's-u sluze hranu koja ne zadovoljava bakterijske i ostale higijenske norme (nadji linkove sa rezultatima istrazivanja, slucajevima trovanja i sl...) - ako to ne budes uradio vec nastavio sa ponavljanjem, bicu primoran da svaki sledeci post slicne sadrzine brisem.

A to sto ljudi nece da jedu kalorijski i vitaminski odgovarajucu hranu ipak nije problem McDonald's-a (primorali su ih i da nude salate + zdrave sokove zbog takvih izroda) - niko te ne tera da zderes ceo dan hamburgere sa extra sirom i pomfritom, bez povrca, voca i zdravih sokova, i bez odgovarajucih fizickih aktivnosti za kalorije koje si uneo - za ono trziste na koje Mc cilja (vrlo jeftina brza hrana u svako doba dana) radi posao vise nego dobro. U 00:00 AM ces tesko naci restoran sa zdravom hranom po vecini gradova u EU, takodje ako zuris na avion tesko da ces moci da cekas francusku kuhinju iz 7 delova + da ti pevaju sansonu na uvce dok klopas...

Kao sto rekoh, zbog nesposobnih leminga - Mc i svi slicni sada nude i jako dobre salate po sistemu brze hrane + cedjene sokove - tako da prica o junk hrani otpada... nema svako vremena da izgubi 1h zbog rucka svaki dan - sve i da ima pare za kavijar + cristal svaki dan.

Takodje, Mc je svuda u svetu poznat kao vrlo jeftin nacin ishrane u odnosu na druge - ipak je bolje da ti svi ljudi sa niskim primanjima (fizicki radnici ponajvise) imaju nesto da jedu, nego da pasu travu za pare koje primaju (probaj da se najedes u Londonu ili Zenevi sa slicnim parama kao obrok u Mc-u, pa ces vidti) - a za tezak fizicki rad je potrebna kaloricna snaga a ne zelenis.

Druga je stvar sto to u nenormalnim kolicinama zderu i likovi koji sede po ceo dan po kancelarijama, sta im je Mc tu kriv, nek pomere guzice i naprave sebi sendvic + salatu, ili otrce koji krug posle posla?

@edit - a propo soje, koliko se secam oba najveca fastfood lanca garantuju 100% cisto govedje meso - eto kafanskim strucnjacima nacin kako da se obogate, nadjite tu soju o kojoj se toliko razglaba po kafanama u Srbiji, i mozete fine pare da dobijete - opet neka zavera sprecava, a? :)
[ Fuzz @ 21.02.2005. 14:19 ] @
Pazi,servirali su pilecu glavu...znaci sve je moguce....
[ Corey @ 21.02.2005. 14:36 ] @
Citat:
Walkerhttp://rapidshare.de/files/659638/McDonald_s.mpeg.html

Mislim da je to sa nekih vesti
Šta je na tom clipu,tj. jer vredno skidanja?
[ Fuzz @ 21.02.2005. 14:47 ] @
ma samo pocetak vesti u kojem se spominje ta glava...ne moras skidati....
[ FormatC @ 21.02.2005. 22:47 ] @
Citat:
Miloje Sekulic: Da npr. salate. Koliko znas mesta u gradu u kojima mozes da pojedes svezu salatu, na brzinu i za male pare?

Tu nešto malo ne ide, zar ne misliš?
[ Marko_L @ 21.02.2005. 23:07 ] @
Citat:
Pazi,servirali su pilecu glavu...znaci sve je moguce....

Ne može ceo lanac MC optužiti za nemar samo na osnovu tog jednog primera.Možda je u pitanju nesavesni radnik, koji je namerno(recimo nezadovoljan platom ili odnosom šefa prema njemu) ili slučajno (ko zna koliko tona piletine on mora da obradi dnevno ili nedeljno, pa mu promaklo) i šta sad, zbog tog jednog radnika treba da propadne cela firma.Ljudi su lepo ponudili da nadoknade propust besplatnim obrocima, i mislim da je to dovoljno, pogotovo ako oni nisu krivi.Šta ako recimo oni uzimaju već obrađenu piletinu iz neke fabrike, farme pa je njima tamo promaklo.U svakom slučaju MC ima higijenski najčistije objekte i bakteriološki najispravniju hranu, a što se tiče toga da je nezdrava, pa ne znam baš koliko je domaćinska masna prasetina zdravija od toga, ili recimo roštilj na ćošetu.
[ Fuzz @ 21.02.2005. 23:31 ] @
Opet vi o rostilju na cosetu. NEMOJ JESTI ROSTILJ NA COSETU NEGO TAMO GDE ZNAS DA JE CISTO.
I nikog ne optuzujem,nego primecujem da nisu bezgresni.
Uostalom,ako ti promakne onakva pileca glava,kao komad piletine,onda moze i jazavac.
[ FormatC @ 21.02.2005. 23:43 ] @
Citat:
NEMOJ JESTI ROSTILJ NA COSETU NEGO TAMO GDE ZNAS DA JE CISTO.

To što je čisto ne mora da znači nije neki bućkuriš koji ja ni lud ne bi jeo.
Uostalom, ne vole svi sterilno.
[ BytEfLUSh @ 21.02.2005. 23:46 ] @
Da, pravi ljudi traže pivo iz praljavih čaša, jedu prljavih ruku (tanjir, ko je čuo za to?) i slično. To si hteo da kažeš?
[ johnnie @ 22.02.2005. 00:00 ] @
Ma cist je Mek, to je sigurno...ajd da ne idem ja stalno u kontru.
[ Fuzz @ 22.02.2005. 00:29 ] @
Citat:
FormatC: To što je čisto ne mora da znači nije neki bućkuriš koji ja ni lud ne bi jeo.
Uostalom, ne vole svi sterilno.

Ukus i kvalitet namirnica sam podrazumevao.
A ti ako bas ne volis sterilno zamoli rostiljdziju da slucajno ne pere ruke posle wc-a :)
[ FormatC @ 22.02.2005. 22:59 ] @
Citat:
Ukus i kvalitet namirnica sam podrazumevao

Ukus je vazdušast, a o kvalitetu su snimani filmovi.
I nije da baš mnogo volim roštiljdžiju, ali mislim da hrana u meku nije mnogo solidna alternativa .
[ Miloje Sekulic @ 22.02.2005. 23:07 ] @
Citat:
Tu nešto malo ne ide, zar ne misliš?

Ne mislim. Ne placas pranje carsafa, ne placas konobara koj igra oko tebe, ne placas pranje sudova, ne dajes napojnice, ne oderu te na picu itd.

Udjes, uzmes, platis, sednes, jedes, bacis djubre, izadjes

Miloje
[ Fuzz @ 23.02.2005. 13:02 ] @
Citat:
FormatC: Ukus je vazdušast, a o kvalitetu su snimani filmovi.
I nije da baš mnogo volim roštiljdžiju, ali mislim da hrana u meku nije mnogo solidna alternativa .

Slazem se sa tobom. Ono sto si citirao se odnosilo na rostilj,a ne ne Mc...
[ mrkidivx @ 23.02.2005. 14:03 ] @
Ma zato ja jedem samo u proverenim domaćim roštiljdžinicama, macova sranja nikad ne bih jeo, em skupo, em ko da ništa nisi pojeo.
[ FormatC @ 23.02.2005. 23:42 ] @
Čak i da je manje čista, nesumnjivo je prirodnija. Uostalom, kupujte domaće!
I nemoj da mešaš Mac(intosh) i Mcd, neki bi mogli da se uvrede.
[ BytEfLUSh @ 23.02.2005. 23:58 ] @
Prirodnija? Na koji način? To što se mogu naći prirodne bakterije, virusi i paraziti u istoj?
Kupujmo domaće? Tek kad bude moglo da konkuriše stranoj ponudi, pristaću na to. Za sada ne vidim ni jedan razlog da slepo kupujem domaće proizvode umesto stranih.
[ commissar @ 25.02.2005. 15:35 ] @
Sta je na kraju bilo sa tetom koja je nasla pilecu glavu (a nije se obradovala) ? Da li je dobila odstetu ? Je l` spor uopste gotov ?
[ paznas @ 25.02.2005. 16:20 ] @
Bolje i to nego k****
http://www.vg.no/pub/vgart.hbs?artid=266956
[ Fuzz @ 25.02.2005. 19:32 ] @
Ma daaaaaaaaj.....
[ Corey @ 25.02.2005. 20:12 ] @
Dešavalo se to u svetu da neko pojede svoj ku*ac ili njegova partnerka jer nije zadovoljna.Čak mislim da se takav jedan incident desio skoro.
[ FormatC @ 25.02.2005. 21:16 ] @
Bilo je u nekom restoranu u americi da nekome stave eksere u paprikaš. Jeste da je manje gadno ali je sto% neprijatnije (po usta).
[ johnnie @ 06.03.2005. 21:16 ] @
Ma bilo u novinama pre neki dan, neka riba nasla kitu u kecapu !?!
Ne znam sta je bilo posle...
[ Corey @ 07.03.2005. 14:26 ] @
To nije bilo u MCDonaldsu.
[ BytEfLUSh @ 07.03.2005. 16:48 ] @
Citat:
FormatC: Bilo je u nekom restoranu u americi da nekome stave eksere u paprikaš. Jeste da je manje gadno ali je sto% neprijatnije (po usta).

Hmm..... eXeri u paprikašu... mmmmmmmmm.... :)
[ anon21796 @ 07.03.2005. 18:39 ] @
Jedini problem mekove hrane je sto kolko god pijeo opet si gladan, ne mozes da se zasitis nikako, a od npr 100gr necega imas 40gr masti :) jebiga. to opet nije za svakodnevnu ishranu, moze jednom u 2 nedelje, to je ok,meni je njihova hrana ukusna...

Sladoledi su im vrlo ukusni, takodje milksejkovi :)

Pored svega, verujem da su cisti...to je ipak ogromna korporacija bre...

E sad, gledao sam jedno istrazivanje gde se covek, najnormalnijeg izgleda , fine gradje i dobrog zdravlja, pola godine, hranio u meku, i nakon pola godine dodao je 30 kila sala, holesterol mu je otisao preko dozvoljenog mnogo a srce je pocelo da ga koci i te fore...

Znaci unistio se nacisto, ima i film sniman o tome, gledao ja na b92, prikazan je i tip kako napreduje, svaki dan je slikan pa napravljen film :) :)
mnogo jaka fora, probajte da nadjete to na netu, mislim da je finansirao bbc ili tako nesto :):)
[ kumkat @ 07.03.2005. 19:20 ] @
Film se zove "Super Size Me"

http://us.imdb.com/title/tt0390521/

Lik jede 30 dana samo McDonald's-ove proizvode i mora za tih 30 dana sve da proba.... nije losa prica...
[ FormatC @ 07.03.2005. 22:09 ] @
Citat:
BudjaJedini problem mekove hrane je sto kolko god pijeo opet si gladan, ne mozes da se zasitis nikako, a od npr 100gr necega imas 40gr masti :) jebiga. to opet nije za svakodnevnu ishranu, moze jednom u 2 nedelje, to je ok,meni je njihova hrana ukusna...

Pa baš zato ne treba jesti u McD -u. Ovde to nije hrana za svaki dan jer se nema para ali imaju pretenzije da to postanu a kad se to desi onda... Proširivanje sedišta bo busevima i bioskopma, klinike za liposukciju... Daj bože da ne bude!